Борг, мікрозайми. Звернулась до юриста, який нічого не робив

• Автор теми Автор теми Іреса
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 4K
Так, розумію, я згодна сплатити тіло, але наразі не маю змоги, вони почали дзвонити рідним

Вірно, так і є, капец
Рідним вони будуть дзвонити. Цього не уникнути. Жоден так званий "юрист" вам в цьому не допоможе. Попередьте рідних, щоб з ними не спілкувалися, не спілкуйтеся самі. З часом вони підуть на поступки і на тіло. Також було б добре, аби ви написали ваш список МФО. Вам би дали пораду, хто і що з себе представляє

Дайте номер юриста який може допомогти, якщо є звичайною
Я уже выше писал. И не я один.

Не допоможуть вони вам. Хіба тільки схуднете на певну суму грошей.
Там у них, якщо не помиляюсь, оплата на кшталт щомісяця.
Вони можуть розповідати, що надсилають листи та МД. Навіть якщо так, то від листів користі немає взагалі. Товк був від них років п'ять тому, якщо запит надсилав адвокат.

Для початку, щоб Вам змогли щось порадити стосовно ваших МФО, напишить які у вас МФО, а АТ Захист більше не платить, толку там не буде

заплативши захисту, нема гарантії, що в кінцевому результаті досягнеться мета сплатити за тіло
ну і це вже буде не за тіло, а + абонплата захисту за те що вони нічого не роблять
Тю так в договорі прописано що вони мне до кінця ведуть до довідки про понашення

Тю так в договорі прописано що вони мне до кінця ведуть до довідки про понашення
ну так вони вас будуть десять років вести, за цей час ви сплатите хай навіть 3000 * 12 * 10 , от і рахуйте.

Для початку, щоб Вам змогли щось порадити стосовно ваших МФО, напишить які у вас МФО, а АТ Захист більше не платить, толку там не буде
Я починаю Вам вірити, оскільки сьогодні приїхала до офісу, але договір не підписали, бо прінтер не працює, але перший внесок зробила, при цьому дзвонять і мені і рідним
Звонки - это ни о чем. Ну, пусть звонят. Через время перестанут.
Некоторые, почти все, МФО сейчас подают в суды. Но они подают свои хотелки. А это 3000 тело и 100500 процентов. Так вот юрист/адвокат как раз поможет в суде добиться справедливости.
Но вообще многие соглашаются на тело. Были случаи, что и меньше тела предлагали.
Почула Вас, дякую

Я починаю Вам вірити, оскільки сьогодні приїхала до офісу, але договір не підписали, бо прінтер не працює, але перший внесок зробила, при цьому дзвонять і мені і рідним

Почула Вас, дякую
То хай би від руки два примірники написали. За такі то гроші

ну це неправильно без договору робити внески (а у випадку захисту і з договором). краще б ці гроші відклали.

Там же срока нет, за которое время они доведут. За то время, пока они будут вас вести, мфо вам сами предложат закрыть за тело. Звонков не избежать, с юристом или без него. Ну разве, что заплатить им все их хотелки.

Это хорошо)
Форум пять лет уже работает)
А вот, что деньги заплатили это плохо.. их вам никто не вернет((

Там же срока нет, за которое время они доведут. За то время, пока они будут вас вести, мфо вам сами предложат закрыть за тело. Звонков не избежать, с юристом или без него. Ну разве, что заплатить им все их хотелки.
Згодна, але зараз немає коштів чи пролонгувати
Вони дзвонять навіть дитині моїй 10 років

Скільки? 3т чи більше?
напишить свої МФО

Добрий вечір, чи можете допомогти з мікрозаймами, вже є просрочка, тому що звернулась до юриста, який нічого не робив, боргів багато, але не дуже великі, в сумі так Дякую І скільки коштуватиме
Юриста - расстрєлять!
Борги - було б гірше, якщо вам. Тут ще знати, як вибити.
Життя - прекрасне.

Назад
Угорі