Борг, мікрозайми. Звернулась до юриста, який нічого не робив

• Автор теми Автор теми Іреса
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 4K
Звичайно, ні. Мені потрібна допомога
Вот мы и пытаемся Вам помочь. Но что-то пошло не так...
Выше уже написали и я в том числе, что не имеет смысла обращаться к юристу, пока не подали в суд. Просто таким образом с вас будут тянуть деньги и все.
Юрист/адвокат нужен только когда уже подали в суд.

Почему по-русски говорите? По-друге, я не надавала зооди для розповсюдження мого питання, і взагалі я звернулась за допомогою, а Ви поводити себе не професійно. Цікаво, чи це буде в чаті?
на форумі не має різниці,на якій мові вам відповідають- це по-перше...

по-друге, до якого юриста Ви зверталися, часом не з АТ "Захист"?

Эээххх(((

Не то чтобы прям мошенники, но... Деньги за воздух берут

Эээххх(((

Не то чтобы прям мошенники, но... Деньги за воздух берут
Типу на вирішуючи питання? Скажіть, будь ласка, бо ми тільки почали працювати
Я сьогодні це відчула

Звісно, що шахраї. Всі "юристи" що обіцяють вам допомогти і "домовитися" з МФО - це шахраї. Ніхто за вас не заплатить і не домовиться. Юристи нормальні такими речами не займаються. Виходьте на прострочки, чекайте. З часом МФО будуть пропонувати вигідніші умови для закриття. По кожному з МФО є окремі теми на форумі.

Типу на вирішуючи питання? Скажіть, будь ласка, бо ми тільки почали працювати
Я сьогодні це відчула
Не помогут они вам. Разве что только похудеете на определенную сумму денег.
Там у них, если не ошибаюсь, оплата типа ежемесячно.
Они могут рассказывать, что отправляют письма и ТД. Даже если так, то от писем проку нет вообще. Толк был от них лет пять назад, если запрос отправлял адвокат.

Звісно, що шахраї. Всі "юристи" що обіцяють вам допомогти і "домовитися" з МФО - це шахраї. Ніхто за вас не заплатить і не домовиться. Юристи нормальні такими речами не займаються. Виходьте на прострочки, чекайте. З часом МФО будуть пропонувати вигідніші умови для закриття. По кожному з МФО є окремі теми на форумі.
Так, розумію, я згодна сплатити тіло, але наразі не маю змоги, вони почали дзвонити рідним
Не помогут они вам. Разве что только похудеете на определенную сумму денег.
Там у них, если не ошибаюсь, оплата типа ежемесячно.
Они могут рассказывать, что отправляют письма и ТД. Даже если так, то от писем проку нет вообще. Толк был от них лет пять назад, если запрос отправлял адвокат.
Вірно, так і є, капец

Так, розумію, я згодна сплатити тіло, але наразі не маю змоги, вони почали дзвонити рідним
заплативши захисту, нема гарантії, що в кінцевому результаті досягнеться мета сплатити за тіло
ну і це вже буде не за тіло, а + абонплата захисту за те що вони нічого не роблять

Звонки - это ни о чем. Ну, пусть звонят. Через время перестанут.
Некоторые, почти все, МФО сейчас подают в суды. Но они подают свои хотелки. А это 3000 тело и 100500 процентов. Так вот юрист/адвокат как раз поможет в суде добиться справедливости.
Но вообще многие соглашаются на тело. Были случаи, что и меньше тела предлагали.

Назад
Угорі