Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Подождите, вы написали 11000, а потом сумма заморозилась на 10500. Я не совсем поняла, сколько списалиБрав кредит в Moneyveo, 5800 грн, не зміг заплатити в кінці терміну 8800 грн. Почали рости відсотки, набігло більше 11000 грн, написав скаргу в Нацкомфінпослуг, на тій підставі, що пеня і штрафи не можуть перевищувати 50% тіла кредиту. Десь через півтора тижні був результат, Moneyveo списали частину відсотків і сума заморозилась на 10500 грн. Час від часу приходять смс з проханням погасити позику. На даний момент маю 17 просрочених мікрозаймів.
А підскажіть Ви листом по пошті чи на сайті у них. А то в мене теж тіло 6000 а пеня 23000 і з барського плеча предложили реструктарізацію сказали внести 5000 і потім борг розіб'ют але мені зовсім не хочеться платити такі кошти я за 23000 позакриваю більшість займів так як там тіло 3000-4500 максимумБрав кредит в Moneyveo, 5800 грн, не зміг заплатити в кінці терміну 8800 грн. Почали рости відсотки, набігло більше 11000 грн, написав скаргу в Нацкомфінпослуг, на тій підставі, що пеня і штрафи не можуть перевищувати 50% тіла кредиту. Десь через півтора тижні був результат, Moneyveo списали частину відсотків і сума заморозилась на 10500 грн. Час від часу приходять смс з проханням погасити позику. На даний момент маю 17 просрочених мікрозаймів.
Скажите, образец есть. Я тоже думаю писать, но не знаю как.Брав кредит в Moneyveo, 5800 грн, не зміг заплатити в кінці терміну 8800 грн. Почали рости відсотки, набігло більше 11000 грн, написав скаргу в Нацкомфінпослуг, на тій підставі, що пеня і штрафи не можуть перевищувати 50% тіла кредиту. Десь через півтора тижні був результат, Moneyveo списали частину відсотків і сума заморозилась на 10500 грн. Час від часу приходять смс з проханням погасити позику. На даний момент маю 17 просрочених мікрозаймів.
За ті півтори тижні, від моменту коли я написав в Нацкомфінпослуг сума виросла до майже 13000 грн, а потім в один день (три тижні тому) прийшла смс, що я не оплатив суму 10500 грн, і від того моменту сума не змінюється.Подождите, вы написали 11000, а потом сумма заморозилась на 10500. Я не совсем поняла, сколько списали
2500 списали выходит...За ті півтори тижні, від моменту коли я написав в Нацкомфінпослуг сума виросла до майже 13000 грн, а потім в один день (три тижні тому) прийшла смс, що я не оплатив суму 10500 грн, і від того моменту сума не змінюється.
Писав електронне звернення на сайті Нацкомфінпослуг. Це незаконно нараховувати такі штрафні відсотки.А підскажіть Ви листом по пошті чи на сайті у них. А то в мене теж тіло 6000 а пеня 23000 і з барського плеча предложили реструктарізацію сказали внести 5000 і потім борг розіб'ют але мені зовсім не хочеться платити такі кошти я за 23000 позакриваю більшість займів так як там тіло 3000-4500 максимум
А вам приходил какой-то ответ? Или только в личном кабинете увидели?Писав електронне звернення на сайті Нацкомфінпослуг. Це незаконно нараховувати такі штрафні відсотки.
Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.Скажите, образец есть. Я тоже думаю писать, но не знаю как.
Відповідь ще не приходила, можливо прийде поштою. Головне, що відсотки більше не ростуть.А вам приходил какой-то ответ? Или только в личном кабинете увидели?
Зашла я насайт в принципі розібралась, завтра з самого ранку почну мимуари писати і на євро гроші, і на майкредіт, кеш ап і кеш ю, кф, кашинський...Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.
Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.
Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.
Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!
Я так писав.
Відповідь ще не приходила, можливо прийде поштою. Головне, що відсотки більше не ростуть.
Спасибо большое!Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.
Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.
Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.
Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!
Я так писав.
Відповідь ще не приходила, можливо прийде поштою. Головне, що відсотки більше не ростуть.
Я уже написала, только на Кредит кассу, эти придурошные тоже процент считают бешеный. С 3000 тела, уже 10000. Мне кажется им многовато будет.Зашла я насайт в принципі розібралась, завтра з самого ранку почну мимуари писати і на євро гроші, і на майкредіт, кеш ап і кеш ю, кф, кашинський...
Сподіваюсь це поможе.
А они при чем, вы у них что то брали или в МФО? От них даже трубку не берите, пусть говорят что хотят. Мне пришло письмо от коллекторов с требованием погасить Май кредит. А я договорилась с Майкредитом и плачу реструктуризацию им, а не факторинговой компании.А если долги этим факторинговым компаниям передают, то какой смысл? Нацкомфин давит(допустим) на Манивео. А компания уже продала долг. Значит она долг списывает частично, но коллекторы не оставят в покое? Или я не так понимаю.
Не впевнений, що з КредитКасою вони допоможуть, бо КК видають кредити на термін до 20 днів, а згідно того закону на який ми посилаємось в зверненні до Нацкомфінпослуг, закон не розповсюджується на договори, де строк менше ніж місяць. Але варто пробувати писати.Я уже написала, только на Кредит кассу, эти придурошные тоже процент считают бешеный. С 3000 тела, уже 10000. Мне кажется им многовато будет.
А они при чем, вы у них что то брали или в МФО? От них даже трубку не берите, пусть говорят что хотят. Мне пришло письмо от коллекторов с требованием погасить Май кредит. А я договорилась с Майкредитом и плачу реструктуризацию им, а не факторинговой компании.
Ну пусть уже написала, платить все равно не буду больше чем тело.Не впевнений, що з КредитКасою вони допоможуть, бо КК видають кредити на термін до 20 днів, а згідно того закону на який ми посилаємось в зверненні до Нацкомфінпослуг, закон не розповсюджується на договори, де строк менше ніж місяць. Але варто пробувати писати.
Про споживче кредитування
Стаття 3. Пункт 2 - Про те, на які договори не розповсюджується закон.
Стаття 21. Пункт 2 - Найважливіше.
це точноЧерез стол следующей звонилке передали.
дають . цим МФО поxКонечно не набирать)))) Не дают же больше нигде)))
так вернути тошо взяла.Но якщо вони докажуть що давали.А договоритись важко буде такщо півроку навіть не портіть собі настроєніє не спілкуйтесьРада, что нашла ваш форум. Как-то легче стало. У меня такая же банальная история, словно мозги кто-то отключил. Я работаю сама на себя (фрилансист сео), от зарплаты не завишу. Никаких долгов даже в банках. Кредитная история была просто нулёво кристальная. Однажды срочно и ночью потребовались средства, взяла в онлайн, через пару дней отдала. Потом ещё пару раз пользовалась их услугами. Все было нормально. Но тут пару месяцев пришлось без работы сидеть, я то могу и не есть, а вот ребёнку, что скажешь.... Вот и взяла один, потом другой, потом третий, чтобы пролонгировать два предыдущих. Всё думала заработаю и отдам. Но тут и понеслось аж до 12 займов и на суммы от 3500 до 15000. Сегодня поняла, что всё больше не могу и не хочу продлевать.
Я стрессоустойчивая, никаких угроз и коллекторов не боюсь. Хотелось бы с ними всеми договориться, что только тело кредита погашу. Понимаю, что это нереально. Из родни у меня только папа, мама, брат и сын. Все они вменяемые, хорошо понимают ситуацию, но финансово помочь не могут. Но и добивать меня не будут. Звонков с угрозами абсолютно не бояться. На работу звонков тоже не боюсь, так как мой офис - это всемирная сеть. Одна проблема, боюсь сыну в соцсетях писать будут.
Вот, хочу совета спросить, если я пару крупных оставлю и буду платить с усердием, чтобы их закрыть, а остальные будут мной обижены. Отошлю всем перед началом просрочки письма, что так-то так-то, форс-мажор, прошу остановить %. На штрафы и пенни я реагировать вообще не буду. Эта их прибыль ВНЕ ЗАКОНА! Начнут хамить, тогда всех буду отсылать исключительно в суд. Я мать одиночка, официально не работаю, с меня взять нечего.
Как показывает практика, по таким делам исполнители закрывают производства с пометкой ВЗЯТЬ НЕЧЕГО.
Как думаете, смогут ли они через пару тройку месяцев согласиться на мои условия. Если нет, то тут думаю заказные письма отослать не в контору, а именно учредителям (все они есть в базе нацкомфинпослуг), с просьбой пожалеть дуру бедную и простить долг, ну кроме чистого тела кредита, иначе с ребёнком буду оббивать пороги депутатов, разных служб и т.п.
Тут вот юристы говорят, что вернуть я должна только то, что было переведено на карту, всё другое по электронным договорам это пшик. Понимаю, кто как умеет, тот так и зарабатывает. Хотят барыги давать деньги в долг в режиме онлайн, так хорошо, я взяла и отдать хочу ровно столько сколько мне одолжили. Они же отлично просчитывали свои риски при открытии такого бизнеса.
Самое обидное, и самое гавновое для меня, что я не так давно, писала по заказам для многих этих МФО. Конечно, заказчики были не из их контор, так свободные контенщики. Что заказывают, то и пишем. Для меня табу темой были только игровые автоматы, так как считала их большим злом, а тут оказалось, что есть ещё хуже в формате МФО. Понимаю, что сама д*pa, я договор читала и видела там все эти 400-700%.
а толку не говоріть зними і все який смисел говорити отбросамиДоброе утро! Обострение у них вчера било. 50 звонков за день
Было*