Более десятка микрозаймов :(

• Автор теми Автор теми Yamochki
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 905
  • Перегляди Перегляди 99K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Напишіть їм щоб всі пропозиції надсилали Вам на поштову адресу, а Ви їх розгляните з юристом і тоді будите приймати рішення.

Я так сегодня и написала ,что платить за пролонгации не могу ,могу оплатить только тело кредита ,все предложения отправить мне на елект.почту мы с юристом будем рассматривать

Так ответил Кашинский и кредиткасса что у них нет реструктуризации только пролонгация ,ну нет так нет будем ждать дальнейших действий и предложений от них

Anastasiia95, Они начинают прессовать после 2 месяцев просрочки!

Сегодня оплатила Динеро это долбаное тело 1000 грн, закрыла 3990 грн. Май кредит сделала реструктуризацию по 700 грн два раза в месяц буду платить, аж до марта 2019. Что делать с ШГ и Кредит кассой ума не приложу, денег больше нет.

Сегодня оплатила Динеро это долбаное тело 1000 грн, закрыла 3990 грн. Май кредит сделала реструктуризацию по 700 грн два раза в месяц буду платить, аж до марта 2019. Что делать с ШГ и Кредит кассой ума не приложу, денег больше нет.
Скажите, а вам согласились что-то списать?

То вже на фінішні прямі, рада за Вас.

А вообще в історії існує, що якась компанія списала ну хоть штрафи та пеню? Чи ми тут боремся за якийсь міф?

А реструктуризация как?700 адекватная сумма в месяц
Раз в две недели по 700 грн, та ну хоть так, я уже и этому рада если честно

А вообще в історії існує, що якась компанія списала ну хоть штрафи та пеню? Чи ми тут боремся за якийсь міф?
У меня такого опыта нет. Сколько пыталась, ни в какую

Ну це вже щось, я тут мало того що сама залізла по вуха то щоб пролонгувати займ ще на сусідку подругу оформила 3шт. Вообще якась божевільна. Но ті що на подругу закрила. Брат мій каже є люди які боліють алкоголізмом, наркоманія, ігроманія, а в тебе на кредити, поклялась що тільки розгрибусь банки і всі такі контори буду десятою дорогою обходити.

Ну це вже щось, я тут мало того що сама залізла по вуха то щоб пролонгувати займ ще на сусідку подругу оформила 3шт. Вообще якась божевільна. Но ті що на подругу закрила. Брат мій каже є люди які боліють алкоголізмом, наркоманія, ігроманія, а в тебе на кредити, поклялась що тільки розгрибусь банки і всі такі контори буду десятою дорогою обходити.
Зато у вас есть хорошая подруга. Мне кажется, тут все согласятся. Ибо многие просто деньги не одолжат

Ну я їй вже сказала що більше ні ні, але я тоді була просто на грані, вона мені да допомогла, але якби я закрила свої, а так я нові взяла, а свої тільки продлила.

Интересно, а что будет то?

Вкладення

• 20181101_101739.webp
    20181101_101739.webp
    49.3 Кб · Перегляди: 84
Интересно, а что будет то?
А ничего))) Через день будут приходить подобного рода смс) а потом напишут акция -80 % списание долга )

Через якийсь час пришлют таке як мені сьогодні:
Протягом трьох днів для Вас діє вигідна пропозиція з корегування суми боргу.Інфо 0800300088
ну эти три дня розтянуться на месяц )))

І що саме головне на цей номер дозвонитись просто нереально.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі