Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кто?Хочу узнать блокирую ли карты военным ?
Хочу узнать блокирую ли карты военным ?
Хочу узнать блокирую ли карты военным ?
Мониторьте реестр боржникив. На смс внимания вообще не обращайтеПришла смс (открыто ВП у приват.виконавця.)пришло от укр колект
И как пересчитали??В мене чоловік військовий , то надсилав заяву та форму 5 то поперераховували .
По банках перерахували відсотки без проблем та перерахували на карточку, а по мфо на Е гроші також перерахували по всих договорах не сперечалися ,а по остальних кожного дня до них дзвонив і добивався свого то через місяць тільки начали ворушиться , тільки з Авірою й досі воюе вже по принцепуИ как пересчитали??
ДякуюПо банках перерахували відсотки без проблем та перерахували на карточку, а по мфо на Е гроші також перерахували по всих договорах не сперечалися ,а по остальних кожного дня до них дзвонив і добивався свого то через місяць тільки начали ворушиться , тільки з Авірою й досі воюе вже по принцепу
Нема за що,якщо ви військовий добивайтеся свого.
А ещё скажите он брал это все дело будучи в армии?или до армии.Нема за що,якщо ви військовий добивайтеся свого.
А ещё скажите он брал это все дело будучи в армии?или до арм
Да в армії, бо служить по контракту 11-ий рік. Фому 5, копію військового квитка, паспорт , код завірені нотаріусом і заяву в довільній формі це все на їхню юридичну адресуА ещё скажите он брал это все дело будучи в армии?или до армии.