Біткапітал та робота

• Автор теми Автор теми Impala1967
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 9K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Очередной клоун, который вам расскажет, что у него есть доступ к базе и он вам за условные 100 баксов погасит кредит полностью

Очередной клоун, который вам расскажет, что у него есть доступ к базе и он вам за условные 100 баксов погасит кредит полностью
клоун это ты, я не предлагаю закрыть кредит, я просто могу ответить на вопросы по биткепиталу

хоча б пару скрінів з робочих тг чатів для підтвердження твоїх слів
добре зараз буде

хоча б пару скрінів з робочих тг чатів для підтвердження твоїх слів
Админы не баньте пж
не удаляйте

Ну взагалі то, як на мене, першим отримувачем подібної інформації мають бути правоохоронні органи. Це так, якщо усі нюанси відкинути.
А що вони зроблять, якщо контора не офіціальна, та юстд не є валідним в Україні, я вам так скажу берете вних гроші та через 2-3 месяці телефонувать не будут.

Останнє редагування:
клоун это ты, я не предлагаю закрыть кредит, я просто могу ответить на вопросы по биткепиталу

добре зараз буде

Админы не баньте пж
не удаляйте

А що вони зроблять, якщо контора не офіціальна, та юстд не є валідним в Україні, я вам так скажу берете вних гроші та через 2-3 месяці телефонувать не будут.
Ну як мінімум у вас є фото докази хочаб якісь
Вже багато людей на них заяви писали

добре зараз буде

Админы не баньте пж
не удаляйте

ну молодець шо сказати)
я б мабуть тим самим займався як би був там, позику повісив в юсдт вивів і потім іди шукай куди вони там пішли і хто це зробив)

Impala1967

Підкажіть чи є якісь способи захиститись щоб не повісили ліву позику?

Impala1967

Підкажіть чи є якісь способи захиститись щоб не повісили ліву позику?
да, можете себе внести в чс , або ніколи не робіть так щоб у вас був вимкнутий телефон, якщо у вас телефон не активний , змініють номер телефона і все беруть позику на вас

Беруть робітники біткепітал, змінюючи номер телефону. Який захист?!
Робітники не можуть так робити відкрито, за це жoпy епуть, та приходять бившие в кавичках мусора і все. Шукають жертву у котрій вимкнутий телефон, та змініють на свій, на горячій лінії кажуть що загубили сім карту та міняють номер

ну молодець шо сказати)
я б мабуть тим самим займався як би був там, позику повісив в юсдт вивів і потім іди шукай куди вони там пішли і хто це зробив)
був один розумник вивів на кошель где зп приходит ему)

Доброго дня, я колишній працівник компанії Біткапітал та кріпсі, працював там 2 роки можу відповісти на всі питання, також кому цікаво вже півроку я краду гроші у цій компанії з невеличкою групою і 20% відаємо на зсу, кому теж цікава ця робота пишіть мені.
Можна якось їм напакостити добре) І де вони знаходяться бо друзі питають)

Ще можу дати адрес їхнього офіса в дніпрі

Де там, 2 роки? В бітах, чи крипсі, чи ви звільнилися з одної і влаштувалися на іншу?
Працював там і там. Сам звільнився бо сказали ідти на поліграф , і я сьебался

Ще можу дати адрес їхнього офіса в дніпрі

Працював там і там. Сам звільнився бо сказали ідти на поліграф , і я сьебался
То фактично це різні контори чи одна шарага але з двома назвами?

Типу вони не знають.
Так, я десь не так давно писав про бек-офіс. Це і є нюанси, щодо яких мій коммент вище))

Для тих, в кого дах поїхав? Чи щоб поїхав?
Тут вже психолог не допоможе. Лише жорстка каральна психіатрія з усіма необхідними елементами)

Мені аж погано стало від усієї цієї інформації 🤯 Флешбеки, флешбеки 😶‍🌫️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі