Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
клоун это ты, я не предлагаю закрыть кредит, я просто могу ответить на вопросы по биткепиталуОчередной клоун, который вам расскажет, что у него есть доступ к базе и он вам за условные 100 баксов погасит кредит полностью
добре зараз будехоча б пару скрінів з робочих тг чатів для підтвердження твоїх слів
Админы не баньте пжхоча б пару скрінів з робочих тг чатів для підтвердження твоїх слів
А що вони зроблять, якщо контора не офіціальна, та юстд не є валідним в Україні, я вам так скажу берете вних гроші та через 2-3 месяці телефонувать не будут.Ну взагалі то, як на мене, першим отримувачем подібної інформації мають бути правоохоронні органи. Це так, якщо усі нюанси відкинути.
Ну як мінімум у вас є фото докази хочаб якіськлоун это ты, я не предлагаю закрыть кредит, я просто могу ответить на вопросы по биткепиталу
добре зараз буде
Админы не баньте пж
не удаляйте
А що вони зроблять, якщо контора не офіціальна, та юстд не є валідним в Україні, я вам так скажу берете вних гроші та через 2-3 месяці телефонувать не будут.
ну молодець шо сказати)клоун это ты, я не предлагаю закрыть кредит, я просто могу ответить на вопросы по биткепиталу
добре зараз буде
Админы не баньте пж
не удаляйте
А що вони зроблять, якщо контора не офіціальна, та юстд не є валідним в Україні, я вам так скажу берете вних гроші та через 2-3 месяці телефонувать не будут.
Беруть робітники біткепітал, змінюючи номер телефону. Який захист?!Impala1967
Підкажіть чи є якісь способи захиститись щоб не повісили ліву позику?
да, можете себе внести в чс , або ніколи не робіть так щоб у вас був вимкнутий телефон, якщо у вас телефон не активний , змініють номер телефона і все беруть позику на васImpala1967
Підкажіть чи є якісь способи захиститись щоб не повісили ліву позику?
Робітники не можуть так робити відкрито, за це жoпy епуть, та приходять бившие в кавичках мусора і все. Шукають жертву у котрій вимкнутий телефон, та змініють на свій, на горячій лінії кажуть що загубили сім карту та міняють номерБеруть робітники біткепітал, змінюючи номер телефону. Який захист?!
був один розумник вивів на кошель где зп приходит ему)ну молодець шо сказати)
я б мабуть тим самим займався як би був там, позику повісив в юсдт вивів і потім іди шукай куди вони там пішли і хто це зробив)
Можна якось їм напакостити добре) І де вони знаходяться бо друзі питають)Доброго дня, я колишній працівник компанії Біткапітал та кріпсі, працював там 2 роки можу відповісти на всі питання, також кому цікаво вже півроку я краду гроші у цій компанії з невеличкою групою і 20% відаємо на зсу, кому теж цікава ця робота пишіть мені.
Де там, 2 роки? В бітах, чи крипсі, чи ви звільнилися з одної і влаштувалися на іншу?Доброго дня, я колишній працівник компанії Біткапітал та кріпсі, працював там 2 роки
Працював там і там. Сам звільнився бо сказали ідти на поліграф , і я сьебалсяДе там, 2 роки? В бітах, чи крипсі, чи ви звільнилися з одної і влаштувалися на іншу?
Ну було б добре із кіберполіцією цей адрес поєднати)Ще можу дати адрес їхнього офіса в дніпрі
Давно пішли звідти?Ще можу дати адрес їхнього офіса в дніпрі
Працював там і там. Сам звільнився бо сказали ідти на поліграф , і я сьебался
травень цього рокуДавно пішли звідти?
Типу вони не знають.Ну було б добре із кіберполіцією цей адрес поєднати)
Днепр, улица ленина 30Ну було б добре із кіберполіцією цей адрес поєднати)
То фактично це різні контори чи одна шарага але з двома назвами?Ще можу дати адрес їхнього офіса в дніпрі
Працював там і там. Сам звільнився бо сказали ідти на поліграф , і я сьебался
крипси и биты это одно и тожеТо фактично це різні контори чи одна шарага але з двома назвами?
Так, я десь не так давно писав про бек-офіс. Це і є нюанси, щодо яких мій коммент вище))Типу вони не знають.
Тут вже психолог не допоможе. Лише жорстка каральна психіатрія з усіма необхідними елементами)Для тих, в кого дах поїхав? Чи щоб поїхав?
скільки «спеціалістів» моніторять цей форум? Чи прям відділ цілий?крипси и биты это одно и тоже