BitCapital: возможен ли суд и как себя вести?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 232
  • Перегляди Перегляди 31K
Доброго дня Всім!)
Одобрили 50 USDT>>Маю повернути 56 через місяць>>
смс прийшла:відправлено 50 USDT>>
по факту прийшло 48.5 USDT! 1.5 пропало якоби за транзакцію!))
Як перевів собі на карту,вообще прилетіло лише 1774.50 грн,а 1.5USDT лишилося на криптокошельку!!
На питання "шо за нах",менеджер відповів-там написано в договорі!
Кажу ок,верну і заплачу,але тільки з тої сумми що дістав на руки! І нічого ви мені не зробите!! Раз затихли,не пишуть і незвонять!
P.S. 1 USDT=43.5 грн.

Доброго дня Всім!)
Як перевів собі на карту,вообще прилетіло лише 1774.50 грн,а 1.5USDT лишилося на криптокошельку!!
Кажу ок,верну і заплачу,але тільки з тої сумми що дістав на руки! І нічого ви мені не зробите!! Раз затихли,не пишуть і незвонять!
P.S. 1 USDT=43.5 грн.
Ой шановний,віддайте краще і 2500грн.Бо мозок винесуть,воно Вам треба?

Ой шановний,віддайте краще і 2500грн.Бо мозок винесуть,воно Вам треба?
)))) як Вам сказати..)))
Взагалі-то нетреба! Але у мене є декілька прецендентів не лише з цима шарагами,а і з Укрсоцбанком і з Приватом,де я відстояв свою позицію і вони з мене "не поімелі ничего"!)))) Хоч і дуже хотіли.
А з цими буде видно.Сьогодні перший день.місяць в запасі,як кажуть))

Доброго дня Всім!)
P.S. 1 USDT=43.5 грн.
ДАВАЙ!!! ТАК ИХ!!!! Раскажешь через месяц как себя чувствуешь. герой, ёптвою
Сравнил банки и черновуху коллекторскую.
Я это еще в 19-20 прошел, очень преисполнился)

Доброго дня Всім!)
P.S. 1 USDT=43.5 грн.
Комиссию они правда снимают и она действительно прописана в "договоре" если не боитесь звонков родственникам и знакомым то можно их морозить до тех пор пока они не предложат условия что вас устроят

1725994385321.webp

будуть стягувати з криптогаманця якщо щось буде... а інше поки хз, може все ж якусь можливість суда в їх договорах таки є
Взяв 500usdt,не плачу 3 місяці,номер виключив,сьогодні включив ,думаю гляну що там чи вони роздуплились
І що ви думаєте ???
Смс:для вас знижка 750 до оплати,закинули ,прийшли,забули 😂😂😂😂
Добрий день!хтось зміг домовитись з біткепітал про списання до тіла?!
Просто почекай 2-3 місяці і самі попросят 1.5
Взяв 500usdt,не плачу 3 місяці,номер виключив,сьогодні включив ,думаю гляну що там чи вони роздуплились
І що ви думаєте ???

Просто почекай 2-3 місяці і самі попросят 1.5
До цього часу нарахували 3 500usdt 3000usdt ,і самі за 1.5 запропонували

І що ви думаєте ???
Те що завжди товчуть на форумі - ігнор ,самі кращі ліки ))

Взяв 50 USDT, зайшло на рахунок 49 USDT. Коли оформляв займ я уточнював багато нюансів що стосуються форс-мажорних обставин, типу бусифікація.

Тепер я військовослужбовець, я отримав деяку інформацію як діяти з такими вкидами, але все-таки залишив шанс біткапіталу, думаю а вдруг там ще трохи розуму є.

Списання робити вони на відріз відмовляються, я попередив що військові не всі повертаються з служби, але біткапіталу всеодно навіть на те що вони взагалі можуть втратити кошти.
Що я можу сказати, антиреклама у всій красі.

Усім привіт! біткепітал надіслали № судового рішення, заліз передевився, побачив тілько позов на них, opendatabot дає огляд на справи в яких позов був на bitcapital. Там подана аппеляція, але до аппелції суд прийняв рішення що біткепіталу мають повернути кошти і сами в USDT.
Стало цікаво, чи зможуть вони подати до суду реально. Як я зрозумів, наче ні. Хто може відповісти на цю тему?

Маю на увазі з позовом на мене, що я їм винен кошти. вони та кріпсі.

Хто може відповісти на цю тему?

Назад
Угорі