Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
аргумент : )Бо колектори не купують їм дають на врегулювання
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
аргумент : )Бо колектори не купують їм дають на врегулювання
Ой шановний,віддайте краще і 2500грн.Бо мозок винесуть,воно Вам треба?Доброго дня Всім!)
Одобрили 50 USDT>>Маю повернути 56 через місяць>>
смс прийшла:відправлено 50 USDT>>
по факту прийшло 48.5 USDT! 1.5 пропало якоби за транзакцію!))
Як перевів собі на карту,вообще прилетіло лише 1774.50 грн,а 1.5USDT лишилося на криптокошельку!!
На питання "шо за нах",менеджер відповів-там написано в договорі!
Кажу ок,верну і заплачу,але тільки з тої сумми що дістав на руки! І нічого ви мені не зробите!! Раз затихли,не пишуть і незвонять!
P.S. 1 USDT=43.5 грн.
)))) як Вам сказати..)))Ой шановний,віддайте краще і 2500грн.Бо мозок винесуть,воно Вам треба?
ДАВАЙ!!! ТАК ИХ!!!! Раскажешь через месяц как себя чувствуешь. герой, ёптвоюДоброго дня Всім!)
Як перевів собі на карту,вообще прилетіло лише 1774.50 грн,а 1.5USDT лишилося на криптокошельку!!
Кажу ок,верну і заплачу,але тільки з тої сумми що дістав на руки! І нічого ви мені не зробите!! Раз затихли,не пишуть і незвонять!
P.S. 1 USDT=43.5 грн.
Комиссию они правда снимают и она действительно прописана в "договоре" если не боитесь звонков родственникам и знакомым то можно их морозить до тех пор пока они не предложат условия что вас устроятДоброго дня Всім!)
P.S. 1 USDT=43.5 грн.
Взяв 500usdt,не плачу 3 місяці,номер виключив,сьогодні включив ,думаю гляну що там чи вони роздуплилисьбудуть стягувати з криптогаманця якщо щось буде... а інше поки хз, може все ж якусь можливість суда в їх договорах таки є
Просто почекай 2-3 місяці і самі попросят 1.5Добрий день!хтось зміг домовитись з біткепітал про списання до тіла?!
До цього часу нарахували 3 500usdt 3000usdt ,і самі за 1.5 запропонувалиВзяв 500usdt,не плачу 3 місяці,номер виключив,сьогодні включив ,думаю гляну що там чи вони роздуплились
І що ви думаєте ???
Смс:для вас знижка 750 до оплати,закинули ,прийшли,забули
Просто почекай 2-3 місяці і самі попросят 1.5
Те що завжди товчуть на форумі - ігнор ,самі кращі ліки ))Взяв 500usdt,не плачу 3 місяці,номер виключив,сьогодні включив ,думаю гляну що там чи вони роздуплились
І що ви думаєте ???
Смс:для вас знижка 750 до оплати,закинули ,прийшли,забули![]()
Хто може відповісти на цю тему?