Bitcapital повісили кредит

• Автор теми Автор теми Petro2458
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 3K
просто боюся, що вони дійсно можуть ці колажі надіслати на роботу, просто можуть бути певні проблеми через це, а так дзвінків від "менеджерів" які були на початку майже нема, зараз перевадно дзвонять роботи і пише взяке *****, яке не називає компанію, але я впеанений, що це біткапітал і приходять смс з типу акціями, що готові закрити за 900 usdt
На роботі поясніть що це шахраї, покажіть лист від поліції про відкриття провадження, люди повинні зрозуміти

Всім привіт, така ситуація десь 1.5 роки тому я брав кредит в bitcapital в розмірі 100 usdt, майже вчасно його повернув, після цього я не заходив на їх сайт, але близько 3 місяців тому, почалися двінки до мене і рідних, щоб я повернув борг, нібито я взяв 250 usdt, я зайшов на їх сайт і там є договір на моє ім'я, я писав в підтримку мені сказали, що я оформив кредит і кошти активи були перераховані та що я маю повернути борг, на криптогаманці в акаунті, показано, що на нього було переведено близько 250 usdt і після цього гроші були перераховано на інший криптогаманець
Я писав заяву в кіберполіцію на них, вони прислали лист на пошту, що передали мою справу в відділок поліії, поліція прислала лист, що розгляне справу, але поки ніяких змін не відбулося, дзвінки продовжуються вимагають щодня все більшу і більшу суму. Також пишуть люди ніби якісь зеки, в бидлядській манері, кажуть, щоб я віддав борг, але вони не говорять, що вони з біткапітал, просто вимагають гроші, без конкретних сум та компаній, а нещодавно прислали пopнo колажі зі мною та моїми рідними і сказали, якщо я не поверну борг, то залиють їх в мережуі розішлють всім родичам, друзям та на роботу, також ці фотки скинули батькам, знову подав скаргу в кіберполіцію, за шантаж і вимагання, але ніякої реакції двінки і погрощи продовжуються
Також погрожували, що подадуть до суду, я сказав, що нехай подають, але так і не подали лише дзвонять і погрожують, вже би дісно краще подали, менше би мороки було
Підкажіть, що мені робити, як довести їм, що я нічого в них не брав, бо договір оформлений на моє ім'я є і виглядає так ніби я дійсно в них щось взям, і чи дісно вони виставлять ці фото в мережу, я би вже навіть повернув їм гроші, але вони хочуть 1500 usdt, а таких грошей у мене немає. Чи є сенс писати на них заяву в поліцію фізично і чи може поліція сказати, що я не правий, бо є договір?
Чи все-таки прийдеться віддати їм борг який вони на мене повісили?

Останнє редагування:
Доброго дня
Хотіла запитати вашої думки
З приводу Біт Кепітал
Якщо є кабінет особистий на їхньому сайті
Місяців 9 назад намагалась взяли позику
Але вони не дали , відмовили
То можна чекати сюрпризу у вигляді кредиту якого я не брала?
Читала,що вони часто таке роблять
Люди кредити в них закривають,а вони новий вішають
Чи може таке бути?

Доброго дня
Хотіла запитати вашої думки
З приводу Біт Кепітал
Якщо є кабінет особистий на їхньому сайті
Місяців 9 назад намагалась взяли позику
Але вони не дали , відмовили
То можна чекати сюрпризу у вигляді кредиту якого я не брала?
Читала,що вони часто таке роблять
Люди кредити в них закривають,а вони новий вішають
Чи може таке бути?
Може

Всім привіт, така ситуація десь 1.5 роки тому я брав кредит в bitcapital в розмірі 100 usdt, майже вчасно його повернув, після цього я не заходив на їх сайт, але близько 3 місяців тому, почалися двінки до мене і рідних, щоб я повернув борг, нібито я взяв 250 usdt, я зайшов на їх сайт і там є договір на моє ім'я, я писав в підтримку мені сказали, що я оформив кредит і кошти активи були перераховані та що я маю повернути борг, на криптогаманці в акаунті, показано, що на нього було переведено близько 250 usdt і після цього гроші були перераховано на інший криптогаманець
Я писав заяву в кіберполіцію на них, вони прислали лист на пошту, що передали мою справу в відділок поліії, поліція прислала лист, що розгляне справу, але поки ніяких змін не відбулося, дзвінки продовжуються вимагають щодня все більшу і більшу суму. Також пишуть люди ніби якісь зеки, в бидлядській манері, кажуть, щоб я віддав борг, але вони не говорять, що вони з біткапітал, просто вимагають гроші, без конкретних сум та компаній, а нещодавно прислали пopнo колажі зі мною та моїми рідними і сказали, якщо я не поверну борг, то залиють їх в мережуі розішлють всім родичам, друзям та на роботу, також ці фотки скинули батькам, знову подав скаргу в кіберполіцію, за шантаж і вимагання, але ніякої реакції двінки і погрощи продовжуються
Також погрожували, що подадуть до суду, я сказав, що нехай подають, але так і не подали лише дзвонять і погрожують, вже би дісно краще подали, менше би мороки було
Підкажіть, що мені робити, як довести їм, що я нічого в них не брав, бо договір оформлений на моє ім'я є і виглядає так ніби я дійсно в них щось взям, і чи дісно вони виставлять ці фото в мережу, я би вже навіть повернув їм гроші, але вони хочуть 1500 usdt, а таких грошей у мене немає. Чи є сенс писати на них заяву в поліцію фізично і чи може поліція сказати, що я не правий, бо є договір?
вот поэтому я и не плачу им долг, они у меня в долгом ящике. Доказать им ничего не возможно, что они вам ответят? да мы повесили долг, решили проверить заплатите или нет, не прокатило, извините больше не будем

Так взагалі,не заходить
Пробую через Гугл
Навіть номер не вводиться

Поки тиша
а вы когда закрывали не просили заблочить кабинет?

вот поэтому я и не плачу им долг, они у меня в долгом ящике. Доказать им ничего не возможно, что они вам ответят? да мы повесили долг, решили проверить заплатите или нет, не прокатило, извините больше не будем

а вы когда закрывали не просили заблочить кабине

а вы когда закрывали не просили заблочить кабинет?
У мене не було кредиту
Я намагалась оформити
Але самі Біт Кепітал не дали
Відмовили
Так кабінет там навіть якщо заблокують, дані ваші все одно у них є

Я намагалась оформити
Але самі Біт Кепітал не дали
Відмовили
Так кабінет там навіть якщо заблокують, дані ваші все одно у них є
я про то, что если кабинет просили заблокировать, то может потому и зайти не можете, но у битов это не тот случай. Можно им позвонить, но не советую это делать, короче надеемся на лучшее, но ожидаем всякого

я про то, что если кабинет просили заблокировать, то может потому и зайти не можете, но у битов это не тот случай. Можно им позвонить, но не советую это делать, короче надеемся на лучшее, но ожидаем всякого
Так ви праві
Теж так думаю
Дзвонити їм не планувала

Вітаю!
Ви як маленький, хоча через все це вже пройшли неодноразово.
Відкрили вони на Вас кредит, про що свідчить Ваш особистий кабінет на сайті цієї шараги.
Ви отримали кошти, які на Вас були переведені? Ви переводили ці кошти на інший гаманець? Хоч якусь операцію з цими коштами здійснювали?
Це просто тупорилі шахраї, які повісили на Вас борг.
На роботі поясніть, що попав на шахраїв, так сталося, що в свій час залишив свої дані та документи в інтернеті, і таким чином цим скористалася шарага, прикладіть як доказ заяву в поліцію, заяву в СБУ, напишіть заяву в НБУ.
Родичі, прошу вибачення, у вас якісь неадеквати, коли Вам не вірять, зате якійсь обісцяній шаразі навпаки! Притому, що є заява, є дії з Вашого боку про факт шахрайства, який на вас було здійснено. Ідіотизм бл...
А шаразі поясніть, що якщо по Вам буде колаж, ви просто звернетесь з позовом до суду, з вимогою про моральну компенсацію, тут дуже багато адвокатів, які впевнений Вам допоможуть.
Живіть жізнь, як каже мій знайомий, радуйте себе та найближчих людей до себе, а на цих п....дарів забийте!

Слава Україні!

Могут повесить новый займ, после закрытия этого. А так вы ничего отдавать не должны, так как их не существует юридически, ихние займы незаконны и в суд они не подадут... Будут кошмарить пока их не закроют, современем меньше (по отзывам с форума)
А если кабинет у них создан, но они сами отказали в кредите+- месяцев 10-12 назад
Могут повесить не существующий кредит?

Назад
Угорі