BitCapital кинули смс розсилку на родичів і морозятся що це вони

• Автор теми Автор теми Olexander
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 26K
Вам надали якісь підтвердження про закриття кредиту? Бо чула що вони оформлюють повторні кредити
які підтвердження? ці криптоконтори не законні, вірити тільки на слово можна

їхні договори це фількіна грамота і немає ніяких гарантій, що після закриття позики якийсь калосос з тієї ж контори не повісить на вас ще один "борг"

які підтвердження? ці криптоконтори не законні, вірити тільки на слово можна

їхні договори це фількіна грамота і немає ніяких гарантій, що після закриття позики якийсь калосос з тієї ж контори не повісить на вас ще один "борг"
Ну те що вони кончені то є так, ну я закрила рік потому, то вони дали мені щось типу про закриття, ну я довго просила закрити кабінет дуже долбала їх багато разів, ну може тоді вони були не такими хамами як зараз не знаю а може просто фартонуло!

Ну те що вони кончені то є так, ну я закрила рік потому, то вони дали мені щось типу про закриття, ну я довго просила закрити кабінет дуже долбала їх багато разів, ну може тоді вони були не такими хамами як зараз не знаю а може просто фартонуло!
Нічого не заважає їм сказати, що ви знову взяли в них кредит😂
Це нормальна практика, на форумі скільки випадків що просто навішують кредит. А скільки людей які не знають про цей форум…страшно уявити😱

другий день кинули смс розсилку на родичів і морозятся що вони дію чинному законодавству і нічого вони такого не роблять такшо в кого є там протермінуваня будьте готові
Такі смс та дзвінки будуть надходити всім номерам з телефоної книги
Ну,це їх стиль.

Назад
Угорі