Біт капітал погрожують дуже серйозно мені та моїй сім'ї, що робити?

Ну ось зараз 40+ днів і ні кого не долучили... так напевно ж що проблема ...
це добре.
Я брав у бітів кілька разів, при одному протермінуванні підняли на вуха всіх і вся, з фотками, з погрозами моїм рідним, що пере...ть всю їх сім'ю, якщо не віддадуть за мене і т.п., підняли пів села, людей з сусідніх вулиць! Замітьте в мене не має ні одної соц. мережі, а через якийсь час ті же біти, при повторному. За 2,5 міс. просто дзвінки до батьків і все. Самі написали на вайбер закрити за тіло.

Тому їхня тиша, це явно причини не у відсутності номерів, а щось інше

це добре.
Я брав у бітів кілька разів, при одному протермінуванні підняли на вуха всіх і вся, з фотками, з погрозами моїм рідним, що пере...ть всю їх сім'ю, якщо не віддадуть за мене і т.п., підняли пів села, людей з сусідніх вулиць! Замітьте в мене не має ні одної соц. мережі, а через якийсь час ті же біти, при повторному. За 2,5 міс. просто дзвінки до батьків і все. Самі написали на вайбер закрити за тіло.

Тому їхня тиша, це явно причини не у відсутності номерів, а щось інше
Сама не раз стикалася і з бітами і з кріпсі, все залежить від спеціаліста, в мене раз було то тільки зі мною спілкувався в телеграмі, а зараз і біти і кріпсі, 8 і 9 днів протермінування, телефонують чоловіку і його брату, назвали імена їх батьків, що будуть теж їм дзвонитии

А звідки вони можуть знайти номери?) Постійно пишуть будуть залучати оточення, але 40+ днів так нікого і не залучили...
І що у вас багатьох найшли з оточення???

Та там по різному
В когось всі номери з телефонної книги пробють
А в когось за півроку 5-7 осіб турбують

Назад
Угорі