Bit capital закрили?

• Автор теми Автор теми Антицелюліт
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 16K
Цікаво є якесь міжнародне звернення щоб їх там покалатали в Лондоні, чи перевірили. Це ж як не як шахраї)))) Я тільки що вів мову із одним менеджером ... хразу давить на близьке оточення!
Їх і в Лондоні немає)))

Цікаво є якесь міжнародне звернення щоб їх там покалатали в Лондоні, чи перевірили. Це ж як не як шахраї)))) Я тільки що вів мову із одним менеджером ... хразу давить на близьке оточення!
Проверял кто то ответили что в первый раз слышат о том что они с Лондона

Походу да)))) незаконне угрупування. Можливо їм влупити добрячу антирекламу)))) є знайомі блогери які в цьому із задоволенням допоможуть)
Все только за чем больше антирекламы тем лучше нужно чтобы все знали что такая шарага есть и про ее методы выбивания кредитов

Все только за чем больше антирекламы тем лучше нужно чтобы все знали что такая шарага есть и про ее методы выбивания кредитов
Доиречі в них опять все лягло )))) як же мені оплатить?

Ага знов сайт офф... Що ж там в них таке відбувається
Та якби вже їх завалили)

Цікаво а хтось пробував подавати запити до кіберполіції? Щоб буласякась перевірка. Чи їм це не страшно а поліції все одно?((((
После того как вчера он заработал надежда что их прикрыли исчезла, скорее всего хакеры балуются
Ех погано балуються

После того как вчера он заработал надежда что их прикрыли исчезла, скорее всего хакеры балуются
Хакери можуть побалуватись добряче з втратами даних і функціональну їх недосервісу

Та якби вже їх завалили)

Цікаво а хтось пробував подавати запити до кіберполіції? Щоб буласякась перевірка. Чи їм це не страшно а поліції все одно?((((
Человек 10 писали заявление толку 0 никто ничего не расследует даже, просто пишут отписку типа нет состава преступления хотя был парень говорил что заявление приняли и начали расследование но когда я через 2 месяца спросил ну что там как продвигается он сказал что он уже этим не интересуется

[ Менеджер Владислав ]: Вибачте за тимчасові незручності, які це може спричинити. Ми робимо все можливе, щоб зробити цей процес якомога менш відчутним для вас. Дякуємо за ваше розуміння та лояльність.🔳Bit Capital🔳

Много хотят с вас?
с 300 хотят больше 1к)
я своему написал что мое окружение пустит по кругу всю его родословную и он сразу же начал оскать)

Назад
Угорі