Bit Capital рассылка

• Автор теми Автор теми Oley
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 4K

Oley

Форумчанин
Дописи
82
Реакції
9
Бали
283
Oley не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день
Приходили кому то такое СМС?
Если да, что стоит ожидать от них потом?
Просрочка больше месяца

Вкладення

• IMG_5465.webp
    IMG_5465.webp
    49.7 Кб · Перегляди: 669
А що робили вони 30 днів ?Як себе поводили і чи робили розсилку оточенню ?

Первые дней 20 молчали, потом позвонили 4 людям из окружения и потом снова тишина и вот сейчас вот это
В мені в перші день надіслали фото з паспортом і дали 2 години на сплату ,якщо ні ,то будуть просити у оточення допомогу
Не знаю,що очікувати ,але точно знаю ,якщо почнуть робити розсилки чи погрожувати ,то нічого не віддам

В мені в перші день надіслали фото з паспортом і дали 2 години на сплату ,якщо ні ,то будуть просити у оточення допомогу
Не знаю,що очікувати ,але точно знаю ,якщо почнуть робити розсилки чи погрожувати ,то нічого не віддам
Ну пока больше месяце все более имение нормально у меня, семье все объяснил и все поняли, предложат тело то может закрою, а так пусть пугают, я один раз им рот закрыл и мне не звонят больше

Добрый день
Просрочка больше месяца
Це лякалка
можу вам порекомендувати цікаву книгу, щоб не було бажання читати оці смс)

Ну тоді не треба витрачати нерви і час на їх писанину
Они как то сказали мни что приедут ко мне взыскать долг, я им сказал что готов даже дорогу оплатить им, вот жду что то молчат)

Я оце дивлюсь на їх бізнес і теж схемка намальовується) оце дзвонити комусь, розказувати що борг у їх дітей/дружин/ мам/ пап, може хтось і поведеться 😆 бо вони по факту по такій схемі і працюють

Они как то сказали мни что приедут ко мне взыскать долг, я им сказал что готов даже дорогу оплатить им, вот жду что то молчат)
На бензин не вистачає( немає чим Ланос заправити

Я оце дивлюсь на їх бізнес і теж схемка намальовується) оце дзвонити комусь, розказувати що борг у їх дітей/дружин/ мам/ пап, може хтось і поведеться 😆 бо вони по факту по такій схемі і працюють
Типичный колл центр с петухами)

На бензин не вистачає( немає чим Ланос заправити
Да мы тут их и оденем и накормим и напоим и работу по лучше дадим)

Вони мені сьогодні написали, кажуть що акція. З 1к заплатити 3) ну я пишу давайте за 1,5 зараз закрию. Сказав що буде уточнювати. Через годину написав, що дзвонив начальнику, а він слухавку не бере 😆😆 як закрию їх то викладу цю переписку

Напишіть їм номер посадки і побажайте щасливої дороги

Добрый день
Просрочка больше месяца
2 варианта: 1 - ничего, по факту обычный спам, 2 - будут звонить всем подряд. Чего мне только не писали:баян:

раз вы военный зовите их на передок, автомат в руки и вперед, гарантирую, что никто не приедет

Вони мені сьогодні написали, кажуть що акція. З 1к заплатити 3) ну я пишу давайте за 1,5 зараз закрию. Сказав що буде уточнювати. Через годину написав, що дзвонив начальнику, а він слухавку не бере 😆😆 як закрию їх то викладу цю переписку
Доброго дня! Як Ваші справи? Що вони робили Вам за цей час?

як у вас зараз з ними?

Ну пока больше месяце все более имение нормально у меня, семье все объяснил и все поняли, предложат тело то может закрою, а так пусть пугают, я один раз им рот закрыл и мне не звонят больше
а оточення ваше турбують після того як з ними поговорити жорстко?

После такого я так понимаю будут искать соседей?😁
Просто уже 32 день прострочки, пока звонки мне и маме с папой и друга, другие никто не говорил ничего.

Вкладення

• IMG_5303.webp
    IMG_5303.webp
    239.8 Кб · Перегляди: 448
Просто уже 32 день прострочки, пока звонки мне и маме с папой и друга, другие никто не говорил ничего.
если найдут, то будут звонить. Если нет , то вам очень повезло, ну или вы в хуторе на один дом живете))

мені також таке прийшло, але від бітів , також сьогодні зранку) Ось таке :

Kompaniya gotova doluchiti susidiv do povernennya, yaki budut Vam stukati v dveri. Zupinit proces - zakrij poziku.

если найдут, то будут звонить. Если нет , то вам очень повезло, ну или вы в хуторе на один дом живете))
а вам звонили к соседям? в вашему случае?

Назад
Угорі