Bit capital дзвонять, розсилають смс, що винен гроші, яких не брав

• Автор теми Автор теми ostr287
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 196
  • Перегляди Перегляди 54K
Ось і до мене добралися вони. 3 тижні мовчали, а вчора дзвонить мені знайома, з якою не спілкуємося вже років 5, каже, що їй дзвонили, питали за мене. Найсмішніше, що вони їй погрожували судом:rofl:, мовляв він вас, як поручителя вказав і ви теж відповідати будете. Тепер в очікуванні дзвінків та смс від інших людей, з котрими я пересікався, морально себе готую до однотипних відповідей. Хто з ними стикався, довго вони це роблять? Рано ж чи пізно відстануть та почнуть тільки мене обробляти
Хто з ними буде спілкуватись то до того і будуть найчастіше дзвонити, головне ви з ними взагалі не спілкуйтесь, з часом відстануть

За біт кепітал просто даже не хочу розмовляти. Якщо і когось закрила з більш менш нормальних. Цих закривати взагалі не збираюсь! Вони так зпоганили мені життя, що хай йдуть три букви. Все, що вони - все зробили, то таке наговорили всім з теоефонної книги. Але я всіх попросила скинути мені скрини за записи розмов. Буду подавати на на них до суду.
Не хочу зараз все писати. Відпишусь вже по результатам .
Вітаю! Поділіться, будь ласка, яка у Вас зараз ситуація з біт?

Останнє редагування модератором:
кому цікаво - маю позитивний досвід припинення терору від bit capital. Початок був як у всіх -нескінченні цілодобові дзвінки на роботу, сусідам, друзям, погрози, хамство. Детально вивчив їх схему і таки виявив вразливе місце - це фірма, через яку вони запитували в бюро кредитних історій УБКІ мою кредитну історію. А по закону вони можуть робити запит тільки якщо я їм дав письмовий дозвіл. А я не давав ! Згадав, що перед одержанням кредиту в біткапітал до мене прийшло повідомлення з бюро що запитувала мою кредитну історію ТОВ ФІНТЕЧ ЛАБ, ЄДРПОУ 41484702, директор Горкун Артем олександрович, думаю це точно подільник Біткапіталів. Нагляд над бюро здійснює Національний банк, іду по лінку Звернення громадян і пишу скаргу що ФінтечЛаб незаконно отримало мою кредитну історію в бюро убкі. Одночасно подаю онлайн заяву в кіберполіцію : одну на Горкуна, одну на Біткапітал про ознаки шахрайських дій стаття 190 ККУ https://ticket.cyberpolice.gov.ua: І все ! Через день цей кошмар припинився ! Досі не можу повірити. Бажаю вам найскоріше здихатися їх та ніколи більше не попадати в таке. Купив собі в бюро убкі контроль запитів до моєї кредитної історії, повідомлення приходить через кілька секунд після запиту, бо через Дію іде більше тижня

кому цікаво - маю позитивний досвід припинення терору від bit capital. Початок був як у всіх -нескінченні цілодобові дзвінки на роботу, сусідам, друзям, погрози, хамство. Детально вивчив їх схему і таки виявив вразливе місце - це фірма, через яку вони запитували в бюро кредитних історій УБКІ мою кредитну історію. А по закону вони можуть робити запит тільки якщо я їм дав письмовий дозвіл. А я не давав ! Згадав, що перед одержанням кредиту в біткапітал до мене прийшло повідомлення з бюро що запитувала мою кредитну історію ТОВ ФІНТЕЧ ЛАБ, ЄДРПОУ 41484702, директор Горкун Артем олександрович, думаю це точно подільник Біткапіталів. Нагляд над бюро здійснює Національний банк, іду по лінку Звернення громадян і пишу скаргу що ФінтечЛаб незаконно отримало мою кредитну історію в бюро убкі. Одночасно подаю онлайн заяву в кіберполіцію : одну на Горкуна, одну на Біткапітал про ознаки шахрайських дій стаття 190 ККУ https://ticket.cyberpolice.gov.ua: І все ! Через день цей кошмар припинився ! Досі не можу повірити. Бажаю вам найскоріше здихатися їх та ніколи більше не попадати в таке. Купив собі в бюро убкі контроль запитів до моєї кредитної історії, повідомлення приходить через кілька секунд після запиту, бо через Дію іде більше тижня
Круто:)

Людям має допомогти:)

Останнє редагування:
Круто:)

Людям має допомогти:)
Дякую. Спробую.

oleksiivna,

oleksiivna, Біти не мають ліцензії в нацбанку,вони незаконні,не можуть навіть тооком в суд подати на Вас. Не знаю ,як з судами щодо них,але на скарги нацбанк відповідає,що вони не зареєстровані в них,і вони не мають законного впливу на бітів.

Не знаю ,як з судами щодо них
С судами всё просто - покупаем услуги юриста :pleasantry:, подаем на битов в суд (на который они никогда не придут), собираясь признать их "договор" ничтожным, в суде сами же признаем, что биты со своей стороны выполнили все условия этого "договора", а мы такие негодяи не заплатили битам, слушаем решение суда, выходим из зала и с разбегу наверно прямо в стену.. ну или в окно... :crazy:
Признать этот, с позволения сказать, "договор" и получение средств - край маразма 🤡

Останнє редагування:
Кіберполіція вийшла на контакт, вони готові почати розробку бітів, але треба, щоб було побільше заяв і на біткапів і на горкуна з його фінтеч лаб.Таки це для бітів горкун бере наші кредитні історії в бюро, а там є вся інфа про нас. Попросили номер заяви в нацбанк про неправомірне отримання кредитної історії, хочуть об'єднатися з нбу. Я дав їм лінк на цей форум, можете викладати сюди номер та дату заяви в поліцію та НБУ, кібери звідси заберуть і доєднають до справи.

Оце так хід! Дико вибачаюсь,а Вас випадково,ті оперативники не поінформували,що вони планують їм інкримінувати? Максимум,на що вони здатні-це гарно почистити кишені добродія Горкуна.Але на ваших справах це ніяк не відіб'ється.

Оце так хід! Дико вибачаюсь,а Вас випадково,ті оперативники не поінформували,що вони планують їм інкримінувати? Максимум,на що вони здатні-це гарно почистити кишені добродія Горкуна.Але на ваших справах це ніяк не відіб'ється.
Якщо так підходити до цього,то в принципі тему можна закривати

Якщо так підходити до цього,то в принципі тему можна закривати
Пробачте,якщо образив,але я повідомив Вам реалії сьогодення.Але Вам ніхто та нічого не заважає спробувати.

Кіберполіція вийшла на контакт, вони готові почати розробку бітів, але треба, щоб було побільше заяв і на біткапів і на горкуна з його фінтеч лаб.Таки це для бітів горкун бере наші кредитні історії в бюро, а там є вся інфа про нас. Попросили номер заяви в нацбанк про неправомірне отримання кредитної історії, хочуть об'єднатися з нбу. Я дав їм лінк на цей форум, можете викладати сюди номер та дату заяви в поліцію та НБУ, кібери звідси заберуть і доєднають до справи.
Насправді то потрібно робити,чим більше заяв та звернень тим більше можливостей рано чи пізно то закриють.Їхні сайти вже так заблокували а вони далі працюють.

Та я і не сподіваюся, що поліціянти вмить закриють всю схему. Але горкун злив бітам мою кредитну історію, через нього мене і рідних цілодобово кошмарили, то хай тепер і його покошмарять , походить на допити, а НБУ забере ліцензію в його кантори.
Юрист сказав що Фінтечлаб горкуна єдина офіційна зачіпка , самі біти офіційно не існують.

Насправді то потрібно робити,чим більше заяв та звернень тим більше можливостей рано чи пізно то закриють.Їхні сайти вже так заблокували а вони далі працюють.

Та я і не сподіваюся, що поліціянти вмить закриють всю схему. Але горкун злив бітам мою кредитну історію, через нього мене і рідних цілодобово кошмарили, то хай тепер і його покошмарять , походить на допити, а НБУ забере ліцензію в його кантори.
Юрист сказав що Фінтечлаб горкуна єдина офіційна зачіпка , самі біти офіційно не існують.
Ви все вірно зробили. Я теж напишу на них, нехай повертають мої гроші, які поцупили. Дістали.

Мені цікаво одне чого вони ще досі видають кредити,чого просто не заблокувати сайт, видалити додаток з app store і play marker.Тим більше це поза законом, тим більше їх офіційно заборонили.

Мені цікаво одне чого вони ще досі видають кредити,чого просто не заблокувати сайт, видалити додаток з app store і play marker.Тим більше це поза законом, тим більше їх офіційно заборонили.
Бо «волохата рука» є у них десь. Вони ж нічого не бояться, знають, що відповіді не буде. Дарма. Рано чи пізно усі отримують свою карму

У них просто хорошая крыша, вот и все. Но если это все выставлять на общее обозрение то есть шанс что прикроют. Те падлы создадут что то новое полюбом, но это же в е деньги) а там где они теряют нас должно очень радовать)

Реально це напрягає, що Нацбанк відповідає, що нічого не може зробити бо вони поза законом.
Йолкі палки, добре, що прості громадяни в законі, що треба моніторити кожну копійку, звідки, куди і як. Скільки можеш зняти, скільки раз і т.д. А за цих пришелепкуватих ніхто не хоче взятися. Мільйони гривень, крипта все крутиться через бітів, і це норма?! По любому криша є, і дуже серйозна

Цікавить, що ви писали в заяві, написала заяву на Горкунова, передали на відділ поліції, а ті сказали просто блокуйте дзвінки, і все

Написала в НБУ, та в УБКІ что не законно запитували мою кредитну історію, поки що чекаю відповідь.

Назад
Угорі