кому цікаво - маю позитивний досвід припинення терору від bit capital. Початок був як у всіх -нескінченні цілодобові дзвінки на роботу, сусідам, друзям, погрози, хамство. Детально вивчив їх схему і таки виявив вразливе місце - це фірма, через яку вони запитували в бюро кредитних історій УБКІ мою кредитну історію. А по закону вони можуть робити запит тільки якщо я їм дав письмовий дозвіл. А я не давав ! Згадав, що перед одержанням кредиту в біткапітал до мене прийшло повідомлення з бюро що запитувала мою кредитну історію ТОВ ФІНТЕЧ ЛАБ, ЄДРПОУ 41484702, директор Горкун Артем олександрович, думаю це точно подільник Біткапіталів. Нагляд над бюро здійснює Національний банк, іду по лінку
Звернення громадян і пишу скаргу що ФінтечЛаб незаконно отримало мою кредитну історію в бюро убкі. Одночасно подаю онлайн заяву в кіберполіцію : одну на Горкуна, одну на Біткапітал про ознаки шахрайських дій стаття 190 ККУ
https://ticket.cyberpolice.gov.ua: І все ! Через день цей кошмар припинився ! Досі не можу повірити. Бажаю вам найскоріше здихатися їх та ніколи більше не попадати в таке. Купив собі в бюро убкі контроль запитів до моєї кредитної історії, повідомлення приходить через кілька секунд після запиту, бо через Дію іде більше тижня