Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вони на вашого кота можуть оформитиА якщо замінити паспорт ,вони не зможуть взяти кредит?
А смысл? Если есть паспорт в кабинете уже прикреплен, то не обязательно менять данные на новые. Т.е. вы можете использовать старую фотку на новый кредит.Вони на вашого кота можуть оформити
Міняй не міняй, нічого не допоможе
Єдине що зміниться, якщо ви заміните паспорт і потім вашим рідним будуть кидати ваше фото зі старим паспортом, у вас це буде як доказ того що ви не оформлювали позику
Можливо рідні не повірять вам)
Ну особисто я коли закривав кріпсі, то робив це на очах мами, бо я розповів їм про ці шараги кріптові, що вони можуть творитиА смысл? Если есть паспорт в кабинете уже прикреплен, то не обязательно менять данные на новые. Т.е. вы можете использовать старую фотку на новый кредит.
Так что если родственники не верят то не поверят и этим аргументам.
Так то да. Для родных должен быть аргументНу особисто я коли закривав кріпсі, то робив це на очах мами, бо я розповів їм про ці шараги кріптові, що вони можуть творити
На її очах закрив і заблокував кабінет. Всі чати зберіг
Якщо щось спробують на мене накинути то в мене будуть всі докази на руках
А паспорт, можливо якщо буде новий паспорт то кріптуни менше будуть телефонувати, це +аргумент до їнього знищення
Далее дзвонять ****** из bitcapital всем знакомым и шлют смсТак то да. Для родных должен быть аргумент
А смысл? Если есть паспорт в кабинете уже прикреплен, то не обязательно менять данные на новые. Т.е. вы можете использовать старую фотку на новый кредит.
Так что если родственники не верят то не поверят и этим аргументам.
Вони на вашого кота можуть оформити
Міняй не міняй, нічого не допоможе
Єдине що зміниться, якщо ви заміните паспорт і потім вашим рідним будуть кидати ваше фото зі старим паспортом, у вас це буде як доказ того що ви не оформлювали позику
Можливо рідні не повірять вам)
Чим закінчилось? Що робили?Тату подзвонили і сказали що на моє імʼя кредит
Але я нічого не брав і не чув про таку фірму
Таких ситуацій море. Ви брали в кого кредит? В тих що не підпадають під чинне законодавство. От вам і навішали борг.2 дні тому я зайшов в кабінет біт кепітал, не знаю чому, і гроші вже не потрібні, бо віддаю останні борги конторам. Але не суть... захожу в кабінет, ввожу свій номер телефону і пише: "Інформація не знайдена". І тут я вспомнив що десь на форумі бачив що вони всяке витворяють.
Звоню в підтримку, питаю чому я не можу зайти в кабінет, мені відповідають, що ваш телефон було змінено 18 квітня 2025 року. А я в той день просто в батьків цілий день був і точно не цікавився якимось кредитами, тим більше не змінював телефон у біт кепітал.
Кажу йому, і що там вже є борг на моє ім'я? Він каже, так - 1600 юздт до 17 травня 2025 року. І я просто в шоці...
Ну ви зрозуміли, так? Компанія просто бере, сама міняє телефон, бере на тебе кредит і далі вимагає гроші.
Телефон я нікому не давав, тай це бред, хто міг взяти поміняти номер телефону, поміняти криптогаманець і взяти кредит на мене?
Що ж чекаємо 17 травня коли мій борг вилізе.
В кого ще були такі ситуації?
цікаво чи реально дізнатись на який саме номер було змінено, і якщо я зв'язку в органах служби безпеки відслідкувати потім локацію,можливо ще якусь інформацію, мючи дату зміни.2 дні тому я зайшов в кабінет біт кепітал, не знаю чому, і гроші вже не потрібні, бо віддаю останні борги конторам. Але не суть... захожу в кабінет, ввожу свій номер телефону і пише: "Інформація не знайдена". І тут я вспомнив що десь на форумі бачив що вони всяке витворяють.
Звоню в підтримку, питаю чому я не можу зайти в кабінет, мені відповідають, що ваш телефон було змінено 18 квітня 2025 року. А я в той день просто в батьків цілий день був і точно не цікавився якимось кредитами, тим більше не змінював телефон у біт кепітал.
Кажу йому, і що там вже є борг на моє ім'я? Він каже, так - 1600 юздт до 17 травня 2025 року. І я просто в шоці...
Ну ви зрозуміли, так? Компанія просто бере, сама міняє телефон, бере на тебе кредит і далі вимагає гроші.
Телефон я нікому не давав, тай це бред, хто міг взяти поміняти номер телефону, поміняти криптогаманець і взяти кредит на мене?
Ви серйозно думаєте що вони не в курсі?цікаво чи реально дізнатись на який саме номер було змінено, і якщо я зв'язку в органах служби безпеки відслідкувати потім локацію,можливо ще якусь інформацію, мючи дату зміни.
навіть якщо сімку викинули, цю інформацію думаю можна якось підняти,якщо дізнатись номер.
це вже точно не ip телефонія...
люди писали про таке не одноразово. на жаль , нічого крім ігнору та заздалегідь попередити близьких нічого не зробиш , з часом вони затихнуть. це вже справжні бандити , щиро надіюсь, що кожна потвора вдавится тим usdt.2 дні тому я зайшов в кабінет біт кепітал, не знаю чому, і гроші вже не потрібні, бо віддаю останні борги конторам. Але не суть... захожу в кабінет, ввожу свій номер телефону і пише: "Інформація не знайдена". І тут я вспомнив що десь на форумі бачив що вони всяке витворяють.
при чому тут в курсі чи не в курсі? я не маю на увазі службу безпеки , кіберполіції чи інші, як організацій в загальному, а суто випадок, коли десь в когось є відповідний знайомий, хороший знайомий, хороший, як людина, товариш, родич, близький, тощо.Ви серйозно думаєте що вони не в курсі?
Ну знайшли по номеру в дніпрі і що далі?при чому тут в курсі чи не в курсі? я не маю на увазі службу безпеки , кіберполіції чи інші, як організацій в загальному, а суто випадок, коли десь в когось є відповідний знайомий, хороший знайомий, хороший, як людина, товариш, родич, близький, тощо.
В їхньому видуманому "договорі" прописаний новий номер телефону. Мені вони тоді його самі прислали і навіть скинули запис розмови, щоб типу налякати мене, що в них все є і я сам нібито їм телефонував і змінив номер і одразу оформив "позику". Дуже наївно, враховуючи те, що голос навіть не намагалися підібрати і той чорт навіть мої дані називав не з першого разу з купою помилок, а дуже "обережна" менеджер чомусь декілька разів навіть перепитувала, щоб він нарешті вгадав правильні дані)) Але, Dimon11, все ж не рекомендую з ними спілкуватись і просити договір, той телефон вже 100% не використовується, це Вам нічого не дасть.цікаво чи реально дізнатись на який саме номер було змінено, і якщо я зв'язку в органах служби безпеки відслідкувати потім локацію,можливо ще якусь інформацію, мючи дату зміни.
навіть якщо сімку викинули, цю інформацію думаю можна якось підняти,якщо дізнатись номер.
це вже точно не ip телефонія...
Ну как же. Срочно виу-виу и на обыск Днепра. С конфискацией найденного. И мне чё-нить заберите заодно, они мне должны 326732$ сегодня до 19.00)Ну знайшли по номеру в дніпрі і що далі?
Ну как же. Срочно виу-виу и на обыск Днепра. С конфискацией найденного. И мне чё-нить заберите заодно, они мне должны 326732$ сегодня до 19.00)
на обыск Днепра

Все Днепры обыскать)Не совсем понятно. Обыск дна Днепра? Или что имелось ввиду?)
Понял)Все Днепры обыскать)
І якась макака з колегою вирішили по 800 юсдт заробити.2 дні тому я зайшов в кабінет біт кепітал, не знаю чому, і гроші вже не потрібні, бо віддаю останні борги конторам. Але не суть... захожу в кабінет, ввожу свій номер телефону і пише: "Інформація не знайдена". І тут я вспомнив що десь на форумі бачив що вони всяке витворяють.