Бесплатная консультация по вопросам исполнительных производств

• Автор теми Автор теми Єрика
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 240
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Привет всем. Я хочу помочь тем у кого есть вопросы по исполнительным производством. Работала государственным исполнителем в свое время. Консультирую бесплатно.
Здравствуйте,у меня есть выконавче провадження, заблокирована карта.Карта есть только в Приват банке.
Недавно случилось горе и мне сообщили,что погиб мой сын,но будет числится без вести пропавшим.
Мне нужно открыть счёт в банке для начисления туда его зарплаты, как мне быть и что делать.? В теперешнем состоянии я не могу сама разобраться.

Криміналу і умислу

ЖАндарми не бувають колишні.
За ст.382 КК підкинути нічого неможливо.... Тут або є склад злочину,або його не має. Колись"сільські" поліцейські з Херсонської області за поданням такого ж виконавця ДВС захотіли слави й намагалися створити прецидент й притягнути до кр. відповідальності особу (ФОП) за невиконання рішення суду(кредит) перед колекторами.....що дивно це навіть майже вдалося, навіть апеляція на моє здивування не пояснила їм,що вони бовдури.Але Касаційний кримінальний суд розставив всі крапки над і та пояснив коли цив.- правові правовідносини можуть трансформуватися в кримінал та на який біс існує ДВС.Колишнім підсудним здається навіть було отримано компенсацію(але то інша історія).Доречі в багатьох фігурантів тієї історії були суттєві неприємності. Що стосується жандармів та "підкидння", якщо у Вас був такий досвід то з'ясовуйте ці питання з тими,хто щось підкидав, я з Вами не знайомий. Я зоставлю посилання, на справу, про яку писав вище.... думаю всім боржникам хто переживає,почувши мяко кажучи сумнівну інформацію про притягнення до кр. відповідальності за невиконання рішення суду по кр.справам буде корисно.

Вкладення

Доброго дня!
Маю виконавче провадження, арешт на квартиру. Сума боргів за кредитом менше в 6 разів, вартості квартири
Виконавець приватний. Пробувала домовитися, щоб платити частково, бо сумма дуже велика. Ні не хоче, каже що буде продавати квартиру. В квартирі прописані я, та моя, мати, зараз там не машкаємо, бо виїхали з початку повномасштабного. Банк спочатку був згоден на підписання реструктуризації, але потім виконавець його перкубидив, що є майно яке можно продати.
Моменти по помилках є постановах виконавця.
Що робити?

Доброго дня!
Маю виконавче провадження, арешт на квартиру. Сума боргів за кредитом менше в 6 разів, вартості квартири
Виконавець приватний. Пробувала домовитися, щоб платити частково, бо сумма дуже велика. Ні не хоче, каже що буде продавати квартиру. В квартирі прописані я, та моя, мати, зараз там не машкаємо, бо виїхали з початку повномасштабного. Банк спочатку був згоден на підписання реструктуризації, але потім виконавець його перкубидив, що є майно яке можно продати.
Моменти по помилках є постановах виконавця.
Що робити?
Навряд буде реалізація, скоріш за все пугає, що у вас написано у постановах? На кого саме записана квартира, бо прописка не дає права власності. Плюс грає роль сума та єдине житло чи ні

За ст.382 КК підкинути нічого неможливо.... Тут або є склад злочину,або його не має. Колись"сільські" поліцейські з Херсонської області за поданням такого ж виконавця ДВС захотіли слави й намагалися створити прецидент й притягнути до кр. відповідальності особу (ФОП) за невиконання рішення суду(кредит) перед колекторами.....що дивно це навіть майже вдалося, навіть апеляція на моє здивування не пояснила їм,що вони бовдури.Але Касаційний кримінальний суд розставив всі крапки над і та пояснив коли цив.- правові правовідносини можуть трансформуватися в кримінал та на який біс існує ДВС.Колишнім підсудним здається навіть було отримано компенсацію(але то інша історія).Доречі в багатьох фігурантів тієї історії були суттєві неприємності. Що стосується жандармів та "підкидння", якщо у Вас був такий досвід то з'ясовуйте ці питання з тими,хто щось підкидав, я з Вами не знайомий. Я зоставлю посилання, на справу, про яку писав вище.... думаю всім боржникам хто переживає,почувши мяко кажучи сумнівну інформацію про притягнення до кр. відповідальності за невиконання рішення суду по кр.справам буде корисно.є
Суди ваші в клоаку. Вже пройшов і касаційний. Я зараз про інше.

Навряд буде реалізація, скоріш за все пугає, що у вас написано у постановах? На кого саме записана квартира, бо прописка не дає права власності. Плюс грає роль сума та єдине житло чи ні
Квартира на мені, мати моя просто прописана. Сумма боргу в шість раз менше квартири.
В постановці останній, надати вартість житла. Накладено арешт. Термінів сплати в постанові не має.

В таких речах так, але виконавці й справді рідко в криміналку йдуть
Оля, все дуже кепсько з нашими органами. Новини останні почитайте. Де і чим наша сбу займається і це лише те що показали. А про все інше я промовчу.

Квартира на мені, мати моя просто прописана. Сумма боргу в шість раз менше квартири.
В постановці останній, надати вартість житла. Накладено арешт. Термінів сплати в постанові не має.
Сума боргу більша за 160к? Також важливо який це саме був кредит: під залог, звичайно, валютний

Надати вартість житла це не дорівнює реалізації. Схоже на звичайні дії під час арешту, та й реалізувати житло досить геморно

Останнє редагування:

Сума боргу більша за 160к? Також важливо який це саме був кредит: під залог, звичайно, валютний

Надати вартість житла це не дорівнює реалізації. Схоже на звичайні дії під час арешту, та й реалізувати житло досить геморно
Сума боргу так више 160 тисяч не валютний кредит на машину, залог машина.
Реалізувати з аукціону, так як це не прифронтову зона то як по мені можно досить швидко.

Проблема у тому, я можу там за рік сплатити бо всієї суми я ніяк ні де не візьму. Але якщо банк згоден на, це, то виконавець ні і, все, я буду продавати майно..

Якщо я буду гасити борг, чи спинити це виконавця?

Сума боргу так више 160 тисяч не валютний кредит на машину, залог машина.
Реалізувати з аукціону, так як це не прифронтову зона то як по мені можно досить швидко.

Проблема у тому, я можу там за рік сплатити бо всієї суми я ніяк ні де не візьму. Але якщо банк згоден на, це, то виконавець ні і, все, я буду продавати майно..

Якщо я буду гасити борг, чи спинити це виконавця?
Якщо залог машина, то мають займатися машиною
+ справа не тільки в зоні знаходження квартири, а взагалі в самому процесі реалізації

Залежить від того чи подасть стягувач таке клопотання
Якщо нічого брати і щоб накакати то так. Особливо зараз те стосується жінок
а если имущества нет, но есть оф.зп с которой они могут вычитать процент - в таком случае этого может исполнителю хватить?) Правда там вычитать ему лет 10 придется)

Привет. Бп открыло ип. Теперь их у меня 2 штуки))) зп карта была в минусе из-за еапб, теперь ещё +85к сверху из-за бп. Карта то закрывалась, то я снимала 16к. Исполнитель остатки не списывал. И вот сегодня бонус. Вопрос, как решать вопрос со вторым исполнителем. Если сниму арест с зп карты, то отправит постановление. Если на 16к, то это опять писать исполнителю? Как они будут между собой делить бабки? Спасибо

Привет. Бп открыло ип. Теперь их у меня 2 штуки))) зп карта была в минусе из-за еапб, теперь ещё +85к сверху из-за бп. Карта то закрывалась, то я снимала 16к. Исполнитель остатки не списывал. И вот сегодня бонус. Вопрос, как решать вопрос со вторым исполнителем. Если сниму арест с зп карты, то отправит постановление. Если на 16к, то это опять писать исполнителю? Как они будут между собой делить бабки? Спасибо
Ні ви вже один раз написали виконавцю заяву про зняття арешту на 16 тис. Іншому вже не треба писати. В мене три вп. Два в одного виконавця. Я за кордоном. Отримую пенсію в ОБ. Постанову про користування на 16 тис. Виконавець відіслав у банк. Але дочка не може користуватися картою, бо ОБ хоче, видає гроші тільки через касу. Але в мене кожен місяць виконавець злизує з рахунку всю мою пенсію ( 5 тис). Ще два місяці і одне закриє. Так що ви один раз написали заяву, більше не потрібно.

Привет всем. Я хочу помочь тем у кого есть вопросы по исполнительным производством. Работала государственным исполнителем в свое время. Консультирую бесплатно.
Єрика, не могу написать Вам в личку, как с вами можно связаться? Напишите пожалуйста в личку. Спасибо

Доброго дня,можна мені допомогти така ситуація,брала 6000 в мфо пролонгації на 27000 зробила,зараз мені нарахували 31000 , і обещают передавати до суду,цікаво мені пробувати з ними домовлятися,чи чекати суду і попробувати боротися ,є гарантія що можу в суді зменшити до тіла?

Как быстро исполнительное приходит на работу после постановления? Спасибо

Ні ви вже один раз написали виконавцю заяву про зняття арешту на 16 тис. Іншому вже не треба писати. В мене три вп. Два в одного виконавця. Я за кордоном. Отримую пенсію в ОБ. Постанову про користування на 16 тис. Виконавець відіслав у банк. Але дочка не може користуватися картою, бо ОБ хоче, видає гроші тільки через касу. Але в мене кожен місяць виконавець злизує з рахунку всю мою пенсію ( 5 тис). Ще два місяці і одне закриє. Так що ви один раз написали заяву, більше не потрібно.
А почему они забирают у вас вашу пенсию, если этот счёт вы разблокировали для выдатковых операций?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі