Бан Царя

• Автор теми Автор теми Ensi112
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 251
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ты что, до сих пор не спишь?
в три години збираємось на рибалку в Степашки))) вирішив що так як я не за кермом спати не доречно)
Аааа! То вам спілкування не вистачає?
Не вистачає) це забороненно?

Мужик воно так інколи буває писав глупості глупості а потім опа і Ви мій підлеглий. :rolleyes: Не переживайте особо я тут тільки із за спілкування)
Вот как вас там на работу берут? Чем больше эго тем лучше? Тут общаются люди которых давят твои коллеги!!! И ты тут ещё собираешься пообщаться! Ты на какую реакцию рассчитывал?

Короче,тогда я прошу бан,а минеральный дeбuл пускай дальше общается и рыбачки,у меня все,всем спасибо,если чесно форум меня спас,но я больше не хочу здесь присутствовать с такими даунами,я имею в виду минерального!!!

Мы с Минералкой решили что спать сегодня недоречно))) и ты не звонишь)
Ты же сказала, что ничего не хочется и завтра наберёшь? Или я не так что-то поняла? Хочешь позвоню и убаюкаю???

Вот как вас там на работу берут? Чем больше эго тем лучше? Тут общаются люди которых давят твои коллеги!!! И ты тут ещё собираешься пообщаться! Ты на какую реакцию рассчитывал?
Мужик я 7 років назад звільнився.. перейшов в ПП що мені сказати... ну да в мене залишились нормальні ребята в цій сфері.... но що поробиш таке життя. Я взагалі не розчитував що до мене буде скільки уваги наче я якась зірка.... :rolleyes: я думав буду по тіхому відписувати в компетентних мені питаннях та до дівок заігрувати...... але щось пішло не так)))

Короче,тогда я прошу бан,а минеральный дeбuл пускай дальше общается и рыбачки,у меня все,всем спасибо,если чесно форум меня спас,но я больше не хочу здесь присутствовать с такими даунами,я имею в виду минерального!!!
Не уходииииииии! Просто из темы выйди и больше не заходила сюда, чтобы с минералкой не общаться

Мужик я 7 років назад звільнився.. перейшов в ПП що мені сказати... ну да в мене залишились нормальні ребята в цій сфері.... но що поробиш таке життя. Я взагалі не розчитував що до мене буде скільки уваги наче я якась зірка.... :rolleyes: я думав буду по тіхому відписувати в компетентних мені питаннях та до дівок заігрувати...... але щось пішло не так)))
звиздец!!!

Ты же сказала, что ничего не хочется и завтра наберёшь? Или я не так что-то поняла? Хочешь позвоню и убаюкаю???
Це напевно плод ваших фантазій, так то я мужик ник мінералка бо бутилка мінералки стояла на столі) да і фото как би моє) ну якщо тобі скучно звони розкажу чи клює риба)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі