Бан Царя

• Автор теми Автор теми Ensi112
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 251
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Как я помню то наш "экстрасенс" был вами не доволен,или я ошибаюсь?,не нужно вешать Ваш бан на модераторов!!!
Он был не доволен тем, кому он отвечает)работнику Альфы
Хотя он многими не доволен.

Как я помню то наш "экстрасенс" был вами не доволен,или я ошибаюсь?,не нужно вешать Ваш бан на модераторов!!!
Ну забанил меня модератор то? он говорит у Вас есть долг? говорю нет... Ну так зачем Вас форум))))))) я сказал что мне интересно я ничего не нарушаю и так далие... словил на неделю)))
Он был не доволен тем, кому он отвечает)работнику Альфы
Хотя он многими не доволен.
а Девка говорила что я коллектор, и просила доказать что я не коллектор.... интересно как это сделать в 20 минут первого ночи....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: я уже накотил немного... пишу з ошибками)))

Ну забанил меня модератор то? он говорит у Вас есть долг? говорю нет... Ну так зачем Вас форум))))))) я сказал что мне интересно я ничего не нарушаю и так далие... словил на неделю)))

а Девка говорила что я коллектор, и просила доказать что я не коллектор.... интересно как это сделать в 20 минут первого ночи....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: я уже накотил немного... пишу з ошибками)))
так а если нету у тебя долгов, то что привело тебя сюда то?

а Девка говорила что я коллектор, и просила доказать что я не коллектор.... интересно как это сделать в 20 минут первого ночи....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
И я так понимаю,вы решили,что мы поменяли к вам мнение,и если не трудно ответьте,что именно вам здесь интересно?
я не работал в альфе я начал з ОТП потом Ощад ну потом как все Приват.)
Как ВСЕ???

так а если нету у тебя долгов, то что привело тебя сюда то?
Ситуация з кредитом в мфо оформленним на человека без его ведома... забил в гугл он проиндексировал форум... зарегался... правил не нарушаю... з девушкой познакомился)))

И не он один был не доволен)
буває, я далеко не ідеал))) но я ж нічого не порушую :rolleyes: так його мені забороняти користуватись форумом.
Сегодня хочет паи купить... Ранее шугал снятием кредитных денег в банкоматах как доказательством...
я не шугав я корректно розказував як працює банківська система... сьогодні навіть було нове питання про те чому загнали карту для виплат в мінус......але я не хотів відповідати)))))))

буває, я далеко не ідеал))) но я ж нічого не порушую :rolleyes: так його мені забороняти користуватись форумом.
Впринципе ты нечего не нарушаешь,но то что очень много "экстрасенсов" думают что ты не наш,наверное тебе здесь делать нечего!!!P.S пока нет fargo,буду заменять его.

я не шугав я корректно розказував як працює банківська система... сьогодні навіть було нове питання про те чому загнали карту для виплат в мінус......але я не хотів відповідати)))))))
Банківська система і мфо це дуже різні речі...
Може розкажете як банки їм інфу заливають?

Банківська система і мфо це дуже різні речі...
Може розкажете як банки їм інфу заливають?
Я уже розказував, там все просто... як два на два.... є пункт закону який регулює такі питання.
Задам питання так може комусь буде цікаво) - Який на Вашу думку самий фінансово затратний і не рентабельний підрозділ в банку?
Впринципе ты нечего не нарушаешь,но то что очень много "экстрасенсов" думают что ты не наш,наверное тебе здесь делать нечего!!!P.S пока нет fargo,буду заменять его.
то мені треба взяти півтори на манівео?))) щоб затесатись до Вас?)))):p:p:p

Останнє редагування:
Цікаво,а скількох вже ,,засланих козачків'' викрили з часу утворення форуму? Хтось веде список?. З того часу як я тут близько 10 було.

Понятно, что ничего не понятно. Мыло-мыльное и ничего по сути вопроса
Яке питання така і відповідь я 6 років не працюю в банку задайте конкретно питання я по можливості відповім.
Цікаво,а скількох вже ,,засланих козачків'' викрили з часу утворення форуму? Хтось веде список?. З того часу як я тут близько 10 було.
думаєш їх рахують? всі хто іде по за стада зразу бан) коллектор і так далі.... хоча там для деяких користувачів були досить не погані поради....тут просто така ситуація як у дітей які 10 років в одному классі))))) тільки хто новий кожен повинен блеснути умом))) а так як все на алло) туда сюда проще дати бан) хоча та девка що про вінки писала) то реально якись дешевий вброс) на таке тільки тупий поведеться)))))

• Подобається
Реакції: Fgy
[/QUOTE] До мене взагалі не треба Тесатись,а взагалі я вважаю,что ты Казачок!!!,и никто меня в этом не переубедит!!!

Я как-то все самое интересное пропускаю. Узнаю уже из новостей. У меня как-то спросили: "Ты видела, что на форуме сегодня было?" А я говорю: "Ща, новости включу..."

До мене взагалі не треба Тесатись,а взагалі я вважаю,что ты Казачок!!!,и никто меня в этом не переубедит!!!
[/QUOTE]
Це твоє право) я нічого не маю проти)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі