Бан Царя

• Автор теми Автор теми Ensi112
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 251
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мужик я 7 років назад звільнився.. перейшов в ПП що мені сказати... ну да в мене залишились нормальні ребята в цій сфері.... но що поробиш таке життя. Я взагалі не розчитував що до мене буде скільки уваги наче я якась зірка.... :rolleyes: я думав буду по тіхому відписувати в компетентних мені питаннях та до дівок заігрувати...... але щось пішло не так)))
Тут тебе не сайт знакомств. Но то такое дело каждого.
Ты хоть иногда задумывался что из за твоих коллег люди уходят из жизни? А тебе весело.? Вам работа а нам жизнь! Я ненавижу и буду ненавидеть искренне каждого сотрудника банковской и МФО системы! Будь то деваха на входе или самый отмороженные калл. Вы убиваете людей!

Мужик я 7 років назад звільнився.. перейшов в ПП що мені сказати... ну да в мене залишились нормальні ребята в цій сфері.... но що поробиш таке життя. Я взагалі не розчитував що до мене буде скільки уваги наче я якась зірка.... :rolleyes: я думав буду по тіхому відписувати в компетентних мені питаннях та до дівок заігрувати...... але щось пішло не так)))
Этот форум - пристойное место и девок здесь нет. Девки на лавке, семечки лузают. Фу!

Чесно,я повторюсь, админы обратите внимание,Или Я Или Он!!!
ну з вашими 642 коментаріями по суті холівара))) чесно зніміть корону) по факту ви не приносите користь форуму... просто давно тут сидите і набили постів))) можна мати 3 коментаря який принисе користь сотням.... чим 400 ні о чем)
кем там работал ?
Де саме?

Мені це все нагадує фільм ,,Десять негретят''(((

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі