Бан Царя

• Автор теми Автор теми Ensi112
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 251
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Минералка,
Я уже розказував, там все просто... як два на два.... є пункт закону який регулює такі питання.
Задам питання так може комусь буде цікаво) - Який на Вашу думку самий фінансово затратний і не рентабельний підрозділ в банку?
Ничего кроме социальной инженерии в Ваших сообщениях я не нашла. А вопрос был вполне конкретный, если не в курсе, так и скажите
Кредитный

До мене взагалі не треба Тесатись,а взагалі я вважаю,что ты Казачок!!!,и никто меня в этом не переубедит!!!
Це твоє право) я нічого не маю проти)
[/QUOTE]
І не май,це теж твоє право,доки я,або не я виведу тебе на чисту воду,а так буде!!!

А Вы разве не работали раньше в привате,как все?
Я писав уже раніше, рано чи пізно любий випускник в даній спеціальності прийде працювати в Приват, це Неизбежно, в приваті платять на 20% більше чим за аналогічну посаду наприклад в Ощаді.... тому якщо ти не мажор і так далі... то рано чи пізно ти прийдеш в Приват, но на старті набагато проще студентом влаштуватись в якись лоховський банк.... щоб було резюме і рекомендація.... ОТП бере навіть самих відбитих на кредитного спеціаліста))) а якщо місто на 80 тис чоловік де 20% наркомани, то відмовлятись від такої пропозиції як мінімум тупо.

[QUOTE=Минералка, post: 182715, member: ОТП бере навіть самих відбитих на кредитного спеціаліста))) а якщо місто на 80 тис чоловік де 20% наркомани, то відмовлятись від такої пропозиції як мінімум тупо.Все,хоть раз правду написал.

:rolleyes: Не тяжко оце бути такою? постійно жити на стрьомі? це ж не життя? може до вас хтось знайомитись прийде з форума, а ви в штики... колекктор як так козачок;) Ну реально самі подумайте, ну сидів чи колл тут ну йому треба щось робити збирати інфу і так далі... а тут толку...
:rolleyes: Не тяжко оце бути такою? постійно жити на стрьомі? це ж не життя? може до вас хтось знайомитись прийде з форума, а ви в штики... колекктор як так козачок;) Ну реально самі подумайте, ну сидів чи колл тут ну йому треба щось робити збирати інфу і так далі... а тут толку...
Там хтось радив мені пройти перевірку адміна, но мене тоді забанили))) киньте пряму ссилку як це пройти і що для цього треба)

Яке питання така і відповідь я 6 років не працюю в банку задайте конкретно питання я по можливості відповім.

думаєш їх рахують? всі хто іде по за стада зразу бан) коллектор і так далі.... хоча там для деяких користувачів були досить не погані поради....тут просто така ситуація як у дітей які 10 років в одному классі))))) тільки хто новий кожен повинен блеснути умом))) а так як все на алло) туда сюда проще дати бан) хоча та девка що про вінки писала) то реально якись дешевий вброс) на таке тільки тупий поведеться)))))
Хочешь что бы не банили?) Найди мою тему Калы отзовитесь и опиши что видел из нутрии подробно. Тогда будем делать выводы. А так ты сейчас нам чужой

Администрация пожалуста прошу Вас,или меня в бан или этого газированного в бан,не выдержую уже правда,такой разговор как с калом,ты ему одно,а он тебе на своем!!!Отреагирует или забаньте меня!!!

Администрация пожалуста прошу Вас,или меня в бан или этого газированного в бан,не выдержую уже правда,такой разговор как с калом,ты ему одно,а он тебе на своем!!!Отреагирует или забаньте меня!!!
Це називається адекватна реакція а не стадна) адекватна інколи не збігається з тією до якої привикли)

Якщо не отреагируете,буду писать Глупості,ей Богу.

Хочешь что бы не банили?) Найди мою тему Калы отзовитесь и опиши что видел из нутрии подробно. Тогда будем делать выводы. А так ты сейчас нам чужой
Дайте будь ласка прямо ссилку я з планшета)))

Минералка, не надо писать в соседних темах, что я считаю Вас каллом, я этого, во-первых никогда не говорила, а во-вторых, думаю что Вы крайне недалекий бывший кредитный специалист, который банковскую систему и не нюхал)
Без обид) просто моё мнение

Якщо не отреагируете,буду писать Глупості,ей Богу.
Мужик воно так інколи буває писав глупості глупості а потім опа і Ви мій підлеглий. :rolleyes: Не переживайте особо я тут тільки із за спілкування)

Минералка, не надо писать в соседних темах, что я считаю Вас каллом, я этого, во-первых никогда не говорила, а во-вторых, думаю что Вы крайне недалекий бывший кредитный специалист, который банковскую систему и не нюхал)
Да в темне он,как не крути!!!

Ты что, до сих пор не спишь?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі