Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Можете, але навряд чи вони підуть на це.Маю просрочку вже на кредосі, чи є сенс написати їм на пошту з проханням оплатити тіло + мінімальний відсоток
Будь-яка писулька в МФО=визнання наявності договору,значить -шанс в суді. Ну і просто безглуздо. Вони до останнього будуть намагатись витиснути макимумМаю просрочку вже на кредосі, чи є сенс написати їм на пошту з проханням оплатити тіло + мінімальний відсоток
В мене самі відбиті це кредит плюс. Я би закрив їх, а потім слона.Вітаю! Підкажіть будь ласка, на кого із цього списку можна відносно забити, а кого треба закрити «кров з носу»?
кредос
кредит плюс
слон кредит
старфин
финбар
тенго
Так і без того в них шанси виграти більші.Будь-яка писулька в МФО=визнання наявності договору,значить -шанс в суді. Ну і просто безглуздо. Вони до останнього будуть намагатись витиснути макимум
Чому це?Так і без того в них шанси виграти більші.
Ну бо є факт отримання грошей на карту, є підписаний електронним підписом договір, є всі дані, є фото с паспортом в руках.Чому це?
Чим підтверджений факт отримання грошей?Ну бо є факт отримання грошей на карту, є підписаний електронним підписом договір, є всі дані, є фото с паспортом в руках.
Я думаю виграти можна хіба що часткове списання відсотків.
Коли з 3 000 хочуть тисяч 20-30 відсотків то і це непоганоЯ думаю виграти можна хіба що часткове списання відсотків.
Ну як чим. Верифікована карта на сайті, та банківський переказ коштів на ваше ім'я.Чим підтверджений факт отримання грошей?
Коли з 3 000 хочуть тисяч 20-30 відсотків то і це непогано
Кредос в першу верну,на поступки вони не ідуть...Вітаю! Підкажіть будь ласка, на кого із цього списку можна відносно забити, а кого треба закрити «кров з носу»?
кредос
кредит плюс
слон кредит
старфин
финбар
тенго
Є виписка з банківського рахунку де написано щось типу "видача кредиту від ТОВ "рога і копита"?Ну як чим. Верифікована карта на сайті, та банківський переказ коштів на ваше ім'я.
Через полгода и более в суд подают бывает и через 5 лет не идут от МФО зависитА якщо не погашати, через скільки часу реально можуть піти в суд?
І якщо на мені авто, а я виїду на ньому за кордон. Можуть щось з ним зробити?
А з приводу цього може хтось підказати?І якщо на мені авто, а я виїду на ньому за кордон. Можуть щось з ним зробити?
Поки нема арешту куди завгодно. Накладуть арешт-до першого ментаА з приводу цього може хтось підказати?
мені тенго прислали листа по місцю пропискиВітаю! Підкажіть будь ласка, на кого із цього списку можна відносно забити, а кого треба закрити «кров з носу»?
кредос
кредит плюс
слон кредит
старфин
финбар
тенго
Как мне сказали чтоб соседи знали про ваши кредитымені кредит 7 прислали, 20 днів йшов, зміст той самий, що і в їхніх смсках, поки він дійшов то вони ще там купу процентів накрутили, який в цьому сенс я не розумію
та вони просто в ящик кинули, хоча там печатка "вручити особисто")Как мне сказали чтоб соседи знали про ваши кредиты