Щоденник Багато кредитів, підкажіть що робити

• Автор теми Автор теми daghiko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 3K
Маю просрочку вже на кредосі, чи є сенс написати їм на пошту з проханням оплатити тіло + мінімальний відсоток

Маю просрочку вже на кредосі, чи є сенс написати їм на пошту з проханням оплатити тіло + мінімальний відсоток
Будь-яка писулька в МФО=визнання наявності договору,значить -шанс в суді. Ну і просто безглуздо. Вони до останнього будуть намагатись витиснути макимум

Вітаю! Підкажіть будь ласка, на кого із цього списку можна відносно забити, а кого треба закрити «кров з носу»?
кредос

кредит плюс

слон кредит

старфин

финбар

тенго

Вітаю! Підкажіть будь ласка, на кого із цього списку можна відносно забити, а кого треба закрити «кров з носу»?
кредос

кредит плюс

слон кредит

старфин

финбар

тенго
В мене самі відбиті це кредит плюс. Я би закрив їх, а потім слона.

А далі без різниці. Останні три +- однакові
Будь-яка писулька в МФО=визнання наявності договору,значить -шанс в суді. Ну і просто безглуздо. Вони до останнього будуть намагатись витиснути макимум
Так і без того в них шанси виграти більші.

Ну бо є факт отримання грошей на карту, є підписаний електронним підписом договір, є всі дані, є фото с паспортом в руках.

Я думаю виграти можна хіба що часткове списання відсотків.

Ну бо є факт отримання грошей на карту, є підписаний електронним підписом договір, є всі дані, є фото с паспортом в руках.

Чим підтверджений факт отримання грошей?
Коли з 3 000 хочуть тисяч 20-30 відсотків то і це непогано

Чим підтверджений факт отримання грошей?

Коли з 3 000 хочуть тисяч 20-30 відсотків то і це непогано
Ну як чим. Верифікована карта на сайті, та банківський переказ коштів на ваше ім'я.

кредос

кредит плюс

слон кредит

старфин

финбар

тенго
Кредос в першу верну,на поступки вони не ідуть...

Ну як чим. Верифікована карта на сайті, та банківський переказ коштів на ваше ім'я.
Є виписка з банківського рахунку де написано щось типу "видача кредиту від ТОВ "рога і копита"?

А якщо не погашати, через скільки часу реально можуть піти в суд?
І якщо на мені авто, а я виїду на ньому за кордон. Можуть щось з ним зробити?

А якщо не погашати, через скільки часу реально можуть піти в суд?
І якщо на мені авто, а я виїду на ньому за кордон. Можуть щось з ним зробити?
Через полгода и более в суд подают бывает и через 5 лет не идут от МФО зависит

кредос

кредит плюс

слон кредит

старфин

финбар

тенго
мені тенго прислали листа по місцю прописки

мені кредит 7 прислали, 20 днів йшов, зміст той самий, що і в їхніх смсках, поки він дійшов то вони ще там купу процентів накрутили, який в цьому сенс я не розумію

мені кредит 7 прислали, 20 днів йшов, зміст той самий, що і в їхніх смсках, поки він дійшов то вони ще там купу процентів накрутили, який в цьому сенс я не розумію
Как мне сказали чтоб соседи знали про ваши кредиты

Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи старфін пропонує за пів тіла?

Назад
Угорі