Азарт або моя історія

Біда з тими чоловіками

То не заробіток! В студентські часи я підробляв в похоронній конторі. Ми це називали "жмура тягать".
Тож також гра, зіграти в ящик. По суті різне, але може бути близьке по результату з азартними іграми.

Тільки після Вас))))
images

Відповім)
Якщо мені втлумачили батьки,що гроші можна заробити тільки своїми руками,повірте,так і є.
Все що заробила,все моє.
Я також хожу по вулиці, користуюсь інетом,дивлюсь телевізор,але навіть думки ніколи не було спробувати.
От чесно.Навіть начитавшись тут,які суми люди виграють....Нема тяги спробувати.
Хоча можу собі дозволити спустить пару тисяч....Але як згадаю як вони мені дались.....Ви розумієте)))
Кожен шукає і находить те,що хоче.
Заробити можна будь де...Не тільки на іграх.
Не все сказала))?
А люди,які грають...
Це моя думка)
Просто не хочуть працювати фізично...
Головою...
А шукають легких грошей...
І хай мене тапками закидають ,так і є.
Це з часом дуже сильно вже засідає в тобі, без різниці яка робота. Ти можеш чутками працювати і грати паралельно. Я працюю на будівництві, приходжу додому і починаю грати. Бо це вже як сенс життя, за всі роки що грав, це вже в крові так сказати і вийти практично нереально.

Всім привіт. Може не по темі, але я коротко. Моя історія така що у свої 32 роки мені потрібно дізнатись у якому слоті в нашому казіку pin-up найменша ставка, адже в мене на рахунку лишилося сім копійок, вдумайтесь аж самих Копійок. Хоча за минулі 12год поповнив на 125 тис. грн. То що в який слот хватить сім коп га¿

Всім привіт. Може не по темі, але я коротко. Моя історія така що у свої 32 роки мені потрібно дізнатись у якому слоті в нашому казіку pin-up найменша ставка, адже в мене на рахунку лишилося сім копійок, вдумайтесь аж самих Копійок. Хоча за минулі 12год поповнив на 125 тис. грн. То що в який слот хватить сім коп га¿
Едрить, серьезный вопрос...
Вы только ради этого зарегистрировались?)

Ну, при дикому бажанні пограти на 7 коп які залишились зі 120 тис. гр, відчувається такий букет відчуттів що непередати

Назад
Угорі