Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шо зібрався міряти?То вже в сантиметрах?![]()
Коня
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шо зібрався міряти?То вже в сантиметрах?![]()
Площу житла в теплих краяхШо зібрався міряти?
Коня?
цугундер шоліПлощу житла в теплих краях
Ну то вже нас понесло в темі Азарт або моя історияШо зібрався міряти?
Коня?

Азартно фантазуємоНу то вже нас понесло в темі Азарт або моя істория![]()
Такий собі цугундер, якщо в сантиметрахцугундер шолі![]()
цугундерчікТакий собі цугундер, якщо в сантиметрах
Тож також гра, зіграти в ящик. По суті різне, але може бути близьке по результату з азартними іграми.Біда з тими чоловіками
То не заробіток! В студентські часи я підробляв в похоронній конторі. Ми це називали "жмура тягать".
Всі ми там будемоТож також гра, зіграти в ящик. По суті різне, але може бути близьке по результату з азартними іграми.
Ти вже місце забронював шоліВсі ми там будемо
Тільки після Вас))))Ти вже місце забронював шолі![]()
Тільки після Вас))))
Добре. Умовив
Це з часом дуже сильно вже засідає в тобі, без різниці яка робота. Ти можеш чутками працювати і грати паралельно. Я працюю на будівництві, приходжу додому і починаю грати. Бо це вже як сенс життя, за всі роки що грав, це вже в крові так сказати і вийти практично нереально.Відповім)
Якщо мені втлумачили батьки,що гроші можна заробити тільки своїми руками,повірте,так і є.
Все що заробила,все моє.
Я також хожу по вулиці, користуюсь інетом,дивлюсь телевізор,але навіть думки ніколи не було спробувати.
От чесно.Навіть начитавшись тут,які суми люди виграють....Нема тяги спробувати.
Хоча можу собі дозволити спустить пару тисяч....Але як згадаю як вони мені дались.....Ви розумієте)))
Кожен шукає і находить те,що хоче.
Заробити можна будь де...Не тільки на іграх.
Не все сказала))?
А люди,які грають...
Це моя думка)
Просто не хочуть працювати фізично...
Головою...
А шукають легких грошей...
І хай мене тапками закидають ,так і є.
Едрить, серьезный вопрос...Всім привіт. Може не по темі, але я коротко. Моя історія така що у свої 32 роки мені потрібно дізнатись у якому слоті в нашому казіку pin-up найменша ставка, адже в мене на рахунку лишилося сім копійок, вдумайтесь аж самих Копійок. Хоча за минулі 12год поповнив на 125 тис. грн. То що в який слот хватить сім коп га¿
[POSTS=1000]Тупий виє60н як злити в колектор 125 штук... мдаЕдрить, серьезный вопрос...
Вы только ради этого зарегистрировались?)
[/POSTS]