MaryRid
Перевірений
- Дописи
- 2893
- Реакції
- 3804
- Бали
- 698
MaryRid не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чому Аванс не стомлюєтьсяСтомилися, бідненькі![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чому Аванс не стомлюєтьсяСтомилися, бідненькі![]()
Це вони у Вас скільки вже?Чому Аванс не стомлюєтьсяЯ щось не памʼятаю, кому вони продають. Бо схоже на останній подих
![]()
Майже 2 місяцяЦе вони у Вас скільки вже?
Пу-пу-пууууу..Майже 2 місяця![]()
Ну що ж, помянемПу-пу-пууууу..
продають наче Кредит Капіталу і ЕАПБ
Я не бачила таких пропозиційПу-пу-пууууу..
продають наче Кредит Капіталу і ЕАПБ
Нічого не пропонували навіть близько до тіла?
Та нєєєє. Може ще ж є час. А у Вас там велика позика?Ну що ж, помянем![]()
У мене там 7 тис. При цьому багато сплатила відсотків чи пролонгацій, не памʼятаю вжеТа нєєєє. Може ще ж є час. А у Вас там велика позика?
В мене 20У мене там 7 тис. При цьому багато сплатила відсотків чи пролонгацій, не памʼятаю вже![]()
Блін, майже віршіВ мене 20і пару пролонгацій.
Скоро буде поема «Горе від дурості»В мене 20і пару пролонгацій.
Блін, майже вірші![]()
Тритомник, як мінімум!Скоро буде поема «Горе від дурості»![]()
Можна навіть пʼєсуТритомник, як мінімум!
І мені таке було навіть лист прислали на укрпоштуДобрий вечір. Прийшло мені таке смс на вайбер, що це означає? Дійсно вернуть переплату? Кредити майже всі погашені, в них є ще 2 ( були великі суми 10к на уступки не йшли , хотіли все з відсотками)
Як там Ваші авансята?Можна навіть пʼєсуСпільно з форумчанами організуємо
Роль МФО будуть грати МФО![]()
Мабуть, продадуть як помстаЯк там Ваші авансята?
Мені теж написали що продадуть. Бо тіло ось пропонувалиМабуть, продадуть як помста![]()
Мені ж нічого, бо «діалог» не стався. Небезпечні тіпи ці авансятаМені теж написали що продадуть. Бо тіло ось пропонували
Ех.. були б гроші то закрила б звичайно. А так маємо шо маємо. На частини не хочуть розбитиМені ж нічого, бо «діалог» не стався. Небезпечні тіпи ці авансята![]()
Ось щодо реструктуризації писали. Але з усім та неґайноЕх.. були б гроші то закрила б звичайно. А так маємо шо маємо. На частини не хочуть розбити
В мене менше тіла. Але не на багато. Тому не рятує, бо треба одразу.Ось щодо реструктуризації писали. Але з усім та неґайно![]()