Аванс кредит можуть подати до суду?

• Автор теми Автор теми myshka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 2K
Дякую. Бо мені і вайбер і в телеграм написали що починають продзвін. Тому запитую
На ніч 100% не потрібно про це думати. Шанси 10/90 десь, може з ранку злий ефективний манахер, якому вночі його хлопець не дав (а може й на робочому місці теж з ранку, тут як буде), рандомно тицне у Вашу справу. Та й що воно предметно змінить.

А мені у вайбер і телеграм пишуть що починають продзвін 3х осіб. Це реально вони дзвонитимуть чи лякалка?
Звонитимуть. В моєму випадку звонили номерам, які я взагалі ніде не залишав. Вони неадеквати повні.

Звонитимуть. В моєму випадку звонили номерам, які я взагалі ніде не залишав. Вони неадеквати повні.
Ясно. Мені до цього теж тільки лякали. А зараз не знаю. От і цікавлюсь як зним зараз.

А кому продають аванс кредит зазвичай? Бо написали що продають факторинговій компанії

Кому? Продавать договора и подавать в суд можно без лицензии
... а что у аванс отобрали лицензию?
Настільки мені відомо без ліцензії не можуть подати на суд, навіть листи по місцю приписки немають права відправляти. А от продати можуть. Перед продажом пропонують пів тіла.

Останнє редагування модератором:
Та ще десь місяці з чотири тому назад
Якщо право вимоги було придбане/набуте раніше, ніж коли юр.особа була позбавлена статусу фін. організації...то це не позбавляє її права вимоги.

Та ще десь місяці з чотири тому назад
Мені до сих пір приходять симиси від Вашоївагіночки, хз коли вже відспівали

Якщо право вимоги було придбане/набуте раніше, ніж коли юр.особа була позбавлена статусу фін. організації...то це не позбавляє її права вимоги.
Потім в один великий чан з лайном все зливають, єапб називається. Іноді транзитом через інших фінбариг економічно активних суб'єктів.

Останнє редагування:
Назад
Угорі