Аванс Кредит і колектори

• Автор теми Автор теми Кіт
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 6K
І що Ви їм набирали? Скарги писали? В поліцію зверталися? Я би їх рознесла б в щепки… це ж порушення усіх законів які тільки можна!!!
Сказала йому представитись,а він поклав слухавку.

Сказала йому представитись,а він поклав слухавку.
Та потому что уркаган какой-то звонит и все и кого ты потом найдешь никого игнор полный игнор и все пока не найдутся финансы это все до лампочки

В мене передали Фінколекту :(
Повезло, вони в мене були тихі, раз на тиждень смс слали з пропозицією від компанії. Врешті решт пропозиція була і за тіло якою я і скористався

Повезло, вони в мене були тихі, раз на тиждень смс слали з пропозицією від компанії. Врешті решт пропозиція була і за тіло якою я і скористався
Через скільки за тіло було,просто у Фін бару у мене не вийшло оплатити тіло

Закрила за тіло обидві контори. Писали гнівні повідомлення, потім списували потроху відсотки, але у мене вони були не на часі. Близько 40 днів протермінування написав Finbar, що пропозиція за тіло, але оплатити того ж дня. Попросила гарантійку і закрила. Слідом хвилин за 30 написав Аванс, що пропонує тіло плюс 2 тис. Сказала, що ні. Або тіло або не на часі. Погодились. Так і закрила. Але фантазія у них на повідомлення…за один день може прийти лякалка про суд, лякалка про лист додому, дзвінки рідним, а через годину прохання закрити за тіло🤣

Закрила за тіло обидві контори. Писали гнівні повідомлення, потім списували потроху відсотки, але у мене вони були не на часі. Близько 40 днів протермінування написав Finbar, що пропозиція за тіло, але оплатити того ж дня. Попросила гарантійку і закрила. Слідом хвилин за 30 написав Аванс, що пропонує тіло плюс 2 тис. Сказала, що ні. Або тіло або не на часі. Погодились. Так і закрила. Але фантазія у них на повідомлення…за один день може прийти лякалка про суд, лякалка про лист додому, дзвінки рідним, а через годину прохання закрити за тіло🤣
Шлют все подряд:)

Договір доручення від Фінтехколлект це на прозвін чи продаж?

аванс, страрфин, санкредит - через 30 дней сами предлагали за тело

Назад
Угорі