laco4ka
Форумчанин
- Дописи
- 19
- Реакції
- 2
- Бали
- 848
laco4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А дитина повнолітня?Ідіоти...типу того
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А дитина повнолітня?Ідіоти...типу того
9роківА дитина повнолітня?
І що Ви їм набирали? Скарги писали? В поліцію зверталися? Я би їх рознесла б в щепки… це ж порушення усіх законів які тільки можна!!!9років
Самые тупые и такое практикуют)І що Ви їм набирали? Скарги писали? В поліцію зверталися? Я би їх рознесла б в щепки… це ж порушення усіх законів які тільки можна!!!
Сказала йому представитись,а він поклав слухавку.І що Ви їм набирали? Скарги писали? В поліцію зверталися? Я би їх рознесла б в щепки… це ж порушення усіх законів які тільки можна!!!
Та потому что уркаган какой-то звонит и все и кого ты потом найдешь никого игнор полный игнор и все пока не найдутся финансы это все до лампочкиСказала йому представитись,а він поклав слухавку.
Дивно...В мене за 90 днів поки дзвінки мені і всеВсім. Навіть дитині
Повезло, вони в мене були тихі, раз на тиждень смс слали з пропозицією від компанії. Врешті решт пропозиція була і за тіло якою я і скориставсяВ мене передали Фінколекту![]()
Через скільки за тіло було,просто у Фін бару у мене не вийшло оплатити тілоПовезло, вони в мене були тихі, раз на тиждень смс слали з пропозицією від компанії. Врешті решт пропозиція була і за тіло якою я і скористався
~5 місяцівЧерез скільки за тіло було,просто у Фін бару у мене не вийшло оплатити тіло
Думала раніше буде,))~5 місяців
Они упрямые)Думала раніше буде,))
Ну хай чекають)) головне,щоб рідню не турбувалиОни упрямые)
Шлют все подрядЗакрила за тіло обидві контори. Писали гнівні повідомлення, потім списували потроху відсотки, але у мене вони були не на часі. Близько 40 днів протермінування написав Finbar, що пропозиція за тіло, але оплатити того ж дня. Попросила гарантійку і закрила. Слідом хвилин за 30 написав Аванс, що пропонує тіло плюс 2 тис. Сказала, що ні. Або тіло або не на часі. Погодились. Так і закрила. Але фантазія у них на повідомлення…за один день може прийти лякалка про суд, лякалка про лист додому, дзвінки рідним, а через годину прохання закрити за тіло![]()