Аванс Кредит і колектори

• Автор теми Автор теми Кіт
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 6K
Не пишіть свої суми, на форумі теж є колектори.

З кредит капіталом чекайте і пропозиція буде. Головне не дочекатись суду)

Аванс мій якийсь 1 договір діджикам продав - це взагалі сюр.
)))) диджи вообще очень интересная контора ))) к моему соседу приходили за долг Михайловского который давным давно оплачен
Не пишіть свої суми, на форумі теж є колектори.
Так а как они поймут кто именно. Ведь должников с одинаковыми суммами много.

Що за діджики? Вперше чую

У меня вообще никому не звонили, но нашли мой второй номер и теперь звонят и туда и туда
Как они это делают?Просто я переживаю что они найдут мою маму и всех моих родных и будут им звонить

Как они это делают?Просто я переживаю что они найдут мою маму и всех моих родных и будут им звонить
Точно не знаю с разных баз чаще всего звонят родителям и по прописке тем с кем живёшь

Згідно статті 25 закону "Про споживче кредитування" , вони без надання згоди від третіх осіб, не мають права нікому телефонувати .Моєму другу телефонували, він записав дзвінок , я перетелефонував , повідомив про порушення норми закону ... сказав, що запис розмови направлю до Нац. Банку для перевірки законності їх дій ... Вибачалися, повидаляли номери, і кредит закрив за тіло .

Згідно статті 25 закону "Про споживче кредитування" , вони без надання згоди від третіх осіб, не мають права нікому телефонувати .Моєму другу телефонували, він записав дзвінок , я перетелефонував , повідомив про порушення норми закону ... сказав, що запис розмови направлю до Нац. Банку для перевірки законності їх дій ... Вибачалися, повидаляли номери, і кредит закрив за тіло .
Это если те кто позвонит будет представлятся обычно звонит какой нибудь карен и не говорит откуда он вообще

Здравствуйте.
Подскажите пожалуйста как сейчас ведут себя Аванс кредит
Просрочка недели 2 но некому не звонили кроме меня ,тело 6000 до этого каждый месяц платила процент 3250 в этом месяце не смогла и не хочу сейчас с процентом 11000 тис ,приседают смс на телефон оплатите 9000 остальное спишем ..этих денег нет .

Здравствуйте.
Подскажите пожалуйста как сейчас ведут себя Аванс кредит
Просрочка недели 2 но некому не звонили кроме меня ,тело 6000 до этого каждый месяц платила процент 3250 в этом месяце не смогла и не хочу сейчас с процентом 11000 тис ,приседают смс на телефон оплатите 9000 остальное спишем ..этих денег нет .
Через 70 днів протермінування написали на вайбер закрити за тіло. Пролонгацій не було

Добрий лень. Чи передав когось Аванс Кредит колекторам? Які дії роблять? Чи йдуть на лояльне закриття і через скільки часу?
Привіт. В мене понад 2 місяці. Прислали смс закрити за суму позики. Да,дзвінками задовбують(((

Назад
Угорі