Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скільки просрочка?Форумчани кого вчора Бистрозайм діставав. Що "обіцями"?
Меня быстрозайм достал тем,что достает вас )) и все потом создают однотипные темы))Форумчани кого вчора Бистрозайм діставав. Що "обіцями"?
Десь в районі чотирьох місяцівСкільки просрочка?
Так справа в тому що Я то ігнорую повністю майже чотири місяці. проблема в тому що діставати почали не мене в родичів і голову селисної ради. Тут уже не поїгнориш...Roxy, вы все время создаете темы про быстрозайм. Читайте форум. Вам уже посоветовали игнорить, чтоб не доставали. Как они вас достают?Зачем общаетесь?
Ну то поясніть родичам і голові селищної ради все. Скажіть хай теж ігнорують, бо будуть їх кошмарити, якщо будуть з ними спілкуватись.І хай звертаються до поліції або на гарячу лінію дзвонять.Десь в районі чотирьох місяців
Так справа в тому що Я то ігнорую повністю майже чотири місяці. проблема в тому що діставати почали не мене в родичів і голову селисної ради. Тут уже не поїгнориш...
Накатайте на них в полицию.шо проводят: следственно-розыскные мероприятия.Десь в районі чотирьох місяців
Так справа в тому що Я то ігнорую повністю майже чотири місяці. проблема в тому що діставати почали не мене в родичів і голову селисної ради. Тут уже не поїгнориш...
тем самым,подменяя собой - органы власти.
Якби вас ніхто не чмирив. просто ви кожен день створюєте майже однакові теми про Бистрозайм : що робити, Бистрозайм дістав, Бистрозайм атакує. Є теми про це МФО, почитайте. Я ніяка не бувала наприклад, теж нічого не знала, але читала форум, вивчала теми про мфо, які мене дістають, питала у старожилів звісно. Ніхто і не хотів вас образити . Форум дійсно створений для того, щоб підтримати людей і тут завжди всім раді. Просто від вас теж повинна бути віддача. Читайте , навчайтеся.І теми в мене не лише про Битрозайм.. І взагалі я думала що форум створений для того щоб писати сюди про все що турбує в плані МФО, ділитися досвідом. так мені принаймні знайома сказала. Що допомагають і підтримують а не чмирять... Що болить про те й пишу. Я думали що в цьому й суть.. Якщо інші МФО не дістають поки що то й мена що писати Хто набридає про того й пишу. Не хочете читати не читайте, Але ж тут на форумі не всі такі бувалі. А якщо пишу знатись в темах не знайшла того що треба.
расскажите родне, и голове, что плотить отказываетесь, только через суд. А они позвонят и утихнут. Позвоните на урядову обязательно. Еще месяц два и торопятся. Для них важна ваша реакция. И только вам решать сколько это будет продолжаться. Держитесь ?І теми в мене не лише про Битрозайм.. І взагалі я думала що форум створений для того щоб писати сюди про все що турбує в плані МФО, ділитися досвідом. так мені принаймні знайома сказала. Що допомагають і підтримують а не чмирять... Що болить про те й пишу. Я думали що в цьому й суть.. Якщо інші МФО не дістають поки що то й мена що писати Хто набридає про того й пишу. Не хочете читати не читайте, Але ж тут на форумі не всі такі бувалі. А якщо пишу знатись в темах не знайшла того що треба.
На урядову дзвонила і марно... Сказали не в нашій компетенції....расскажите родне, и голове, что плотить отказываетесь, только через суд. А они позвонят и утихнут. Позвоните на урядову обязательно. Еще месяц два и торопятся. Для них важна ваша реакция. И только вам решать сколько это будет продолжаться. Держитесь ?
Куда именно звонили?На урядову дзвонила і марно... Сказали не в нашій компетенції....
На урядову 1545Куда именно звонили?
И что там говорить нужно?На урядову 1545
На форумі пишуть що потрібно розповідати все як є, що брав скільки заплатив, як на вас тиснуть і все таке. Незнаю може комусь і допомогли та мені ні. Сказали що можна залишити електронне звернення або з самому звернутися до місцевого відділку поліції і написати заявуИ что там говорить нужно?
Ок, спасибо, попробуемНа форумі пишуть що потрібно розповідати все як є, що брав скільки заплатив, як на вас тиснуть і все таке. Незнаю може комусь і допомогли та мені ні. Сказали що можна залишити електронне звернення або з самому звернутися до місцевого відділку поліції і написати заяву
А вам ничего не поможет, пока вы тумблер в голове не переключите, чтоб пришло прозрение и переосмысление ситуации, и соответственно начнёте к ней относитьсяНа форумі пишуть що потрібно розповідати все як є, що брав скільки заплатив, як на вас тиснуть і все таке. Незнаю може комусь і допомогли та мені ні. Сказали що можна залишити електронне звернення або з самому звернутися до місцевого відділку поліції і написати заяву
нет, звоните ещё, должны принять заявление. Проверено 3раза мной все работаетНа урядову дзвонила і марно... Сказали не в нашій компетенції....