Атака Бистрозайм.

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K

Roxy

Only read
Дописи
405
Реакції
271
Бали
443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Форумчани кого вчора Бистрозайм діставав. Що "обіцями"?

Roxy, вы все время создаете темы про быстрозайм. Читайте форум. Вам уже посоветовали игнорить, чтоб не доставали. Как они вас достают?Зачем общаетесь?

Зачем создавать идентичные темы каждый день? Или за ночь могло что-то поменяться у тех, кто связан с быстрозаймом. Мы как игнорили, так и игнорим и пофиг кто кого достает.

Скільки просрочка?
Десь в районі чотирьох місяців
Roxy, вы все время создаете темы про быстрозайм. Читайте форум. Вам уже посоветовали игнорить, чтоб не доставали. Как они вас достают?Зачем общаетесь?
Так справа в тому що Я то ігнорую повністю майже чотири місяці. проблема в тому що діставати почали не мене в родичів і голову селисної ради. Тут уже не поїгнориш...

Так справа в тому що Я то ігнорую повністю майже чотири місяці. проблема в тому що діставати почали не мене в родичів і голову селисної ради. Тут уже не поїгнориш...
Ну то поясніть родичам і голові селищної ради все. Скажіть хай теж ігнорують, бо будуть їх кошмарити, якщо будуть з ними спілкуватись.І хай звертаються до поліції або на гарячу лінію дзвонять.

І теми в мене не лише про Битрозайм.. І взагалі я думала що форум створений для того щоб писати сюди про все що турбує в плані МФО, ділитися досвідом. так мені принаймні знайома сказала. Що допомагають і підтримують а не чмирять... Що болить про те й пишу. Я думали що в цьому й суть.. Якщо інші МФО не дістають поки що то й мена що писати Хто набридає про того й пишу. Не хочете читати не читайте, Але ж тут на форумі не всі такі бувалі. А якщо пишу знатись в темах не знайшла того що треба.

Накатайте на них в полицию.шо проводят: следственно-розыскные мероприятия.:radist:тем самым,подменяя собой - органы власти.:big_boss:
Они кто: МВД или СБУ?

І теми в мене не лише про Битрозайм.. І взагалі я думала що форум створений для того щоб писати сюди про все що турбує в плані МФО, ділитися досвідом. так мені принаймні знайома сказала. Що допомагають і підтримують а не чмирять... Що болить про те й пишу. Я думали що в цьому й суть.. Якщо інші МФО не дістають поки що то й мена що писати Хто набридає про того й пишу. Не хочете читати не читайте, Але ж тут на форумі не всі такі бувалі. А якщо пишу знатись в темах не знайшла того що треба.
Якби вас ніхто не чмирив. просто ви кожен день створюєте майже однакові теми про Бистрозайм : що робити, Бистрозайм дістав, Бистрозайм атакує. Є теми про це МФО, почитайте. Я ніяка не бувала наприклад, теж нічого не знала, але читала форум, вивчала теми про мфо, які мене дістають, питала у старожилів звісно. Ніхто і не хотів вас образити . Форум дійсно створений для того, щоб підтримати людей і тут завжди всім раді. Просто від вас теж повинна бути віддача. Читайте , навчайтеся.

расскажите родне, и голове, что плотить отказываетесь, только через суд. А они позвонят и утихнут. Позвоните на урядову обязательно. Еще месяц два и торопятся. Для них важна ваша реакция. И только вам решать сколько это будет продолжаться. Держитесь ?

расскажите родне, и голове, что плотить отказываетесь, только через суд. А они позвонят и утихнут. Позвоните на урядову обязательно. Еще месяц два и торопятся. Для них важна ваша реакция. И только вам решать сколько это будет продолжаться. Держитесь ?
На урядову дзвонила і марно... Сказали не в нашій компетенції....

И что там говорить нужно?
На форумі пишуть що потрібно розповідати все як є, що брав скільки заплатив, як на вас тиснуть і все таке. Незнаю може комусь і допомогли та мені ні. Сказали що можна залишити електронне звернення або з самому звернутися до місцевого відділку поліції і написати заяву

На форумі пишуть що потрібно розповідати все як є, що брав скільки заплатив, як на вас тиснуть і все таке. Незнаю може комусь і допомогли та мені ні. Сказали що можна залишити електронне звернення або з самому звернутися до місцевого відділку поліції і написати заяву
Ок, спасибо, попробуем

А вам ничего не поможет, пока вы тумблер в голове не переключите, чтоб пришло прозрение и переосмысление ситуации, и соответственно начнёте к ней относиться

Назад
Угорі