Арешт рахунків від Алекс кредит

• Автор теми Автор теми Горошок
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 87
  • Перегляди Перегляди 12K
Не первый день . Но в Алекс кредит я не брала . У меня около 7 кредитов уже не знаю кому и продали , просрочки около 3 лет . Ареста счетов не было за это время. Муж взял в Алекс. я так понимаю что они могут больше чем те у которых я брала .

Не первый день . Но в Алекс кредит я не брала . У меня около 7 кредитов уже не знаю кому и продали , просрочки около 3 лет . Ареста счетов не было за это время. Муж взял в Алекс. я так понимаю что они могут больше чем те у которых я брала .
Так у вас в Алекс нету займа, а чего вы тогда переживаете, если они и надумают мужу блокировать счета, то уведомлять вас точно не будут

Так у вас в Алекс нету займа, а чего вы тогда переживаете, если они и надумают мужу блокировать счета, то уведомлять вас точно не будут
Блин ....так а как дальше ж действовать ? !

Діло в тому,що не всі МФО це роблять,деяким це не вигідно,це все залежить від суми позики. Зробити надпис і внести вас до єдиного реєстру боржників може тільки приватний або державний виконавець а не банк або МФО. Тобто фін.установа звертається до виконавця, зазвичай,приватного і той проводить стягнення.
Насколько я знаю не один государственный исполнитель не может это сделать без решения суда,,или я ошибаюсь?!?!

Насколько я знаю не один государственный исполнитель не может это сделать без решения суда,,или я ошибаюсь?!?!
Приватний виконавець може, через нотаріальний напис, що і роблять..на жаль..

Есть ище частные исполнители, и частные нотариусы, которые делают ИН

В мене так було в минулому році,але заблокували карту Приватбанку,я написала спочатку в НБУ,потім в МЮЗ мені карту Приватбанк розблокував,але я перевелася вже на інший банк.І тепер ніхто нічого мені не блокує,хоча у реєстрі боржників я є.
Написали в НБУ, и приват сам разблокировал, или же она выписала постанову и отдала в банк, можно подробнее?

Назад
Угорі