[АНОНС СТРИМА] Отвечаю на Ваши вопросы

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А як можна допомогти форуму матеріально,підкажіть,як платити і на який рахунок...Більше місяця на форумі,але не знаю,як це зробити...І багато хто не знає,напевно
На главной странице было помочь форуму или на Ютубе под Ником есть у Админа номер карты куда можна перебросить, удачи

Щодо платних посдуг-підтримую,але тільки по документам,що потрібні для су ду....чи для зносу підпису приватного нотаріуса,наприклад...

А з новеньких не можна брати грошей, я якби зайшов на форум і зразу запросили б щось оплачувати-більше б не зайшов...

Всім привіт. Може не по темі пишу, но читав на форумі що манівео в суд не подає, а якщо і подає то рідко. Сьогодні на судовій владі побачив що там купа справ. Може я не там дивлюся, трохи стрьомно просрочка 3 міс. Тіло 20 тис.
Манивео как раз из тех, кто подаёт. Но суда не нужно боятся, главное - подготовиться и присутствовать.

Цікавий спосіб реалізації є на форумі Курс денег " там є платні гілки на форумі.
Кому потрібно - той підписується. І його ведуть спеціалісти.
Юрист, це теж професія, як пекар. Ви не приїдете до пекаря з претензію - дайте хліба, я зголоду помираю. Він може дати раз чи два. А потім скаже - не наглій. Підлогу помий чи мішки поноси.
Чому люди повинні безкоштовно робити на вас? Тому що у вас проблеми.?
А хто причина ваших проблем? Не Шараги. Основна причина - ми самі.
Помогли раз чи два. Дякую. Або сам шукай. А лінь чи не можеш, заробляйте і платіть.
Нема чого бути паразитами

Итак, сегодня, 12.04.2020 в 16:00 состоится стрим, в котором постараюсь ответить на Ваши вопросы.
Кому интересно - милости прошу!

Добрый день, подскажите как можно поставить вас на переадресацию, сколько это стоит, все подробности

Добрый день, подскажите как можно поставить вас на переадресацию, сколько это стоит, все подробности
Бесплатно.
Если у Вас телефона на андроиде и стоит какой-нибудь блокировщик типа Труеколлер или ему подобный - пишите мне в личку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі