Алгоритм дій Е-гроші

• Автор теми Автор теми Гуцулка Ксеня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 360
  • Перегляди Перегляди 30K
В суд не подают.... У меня пол года калекам продали типа 40.000должен, а брал 5
То добре, що вас не подали. Але випадки є, на судовій владі можете переглянути.
Подає як є-гроші, так і Преміум Актив (фактор)
Просто в більшості випадків люди на судові засідання і не з'являються

Є Гроші прислали

Вкладення

• Screenshot_2020-04-15-22-37-37.webp
    Screenshot_2020-04-15-22-37-37.webp
    36.7 Кб · Перегляди: 57
  • Screenshot_2020-04-15-22-37-59.webp
    Screenshot_2020-04-15-22-37-59.webp
    27.2 Кб · Перегляди: 57
Мне Юлечка Николаевна предлагала "договориться полюбовно" (тело у меня 1,5К, процентов насчитали на 7000). Предложила реструктуризацию, чтобы эту сумму (7000) разбить на несколько месяцев. Я вежливо отказался от её предложения, ссылаясь на то, что у меня нет денег, также предложил ей подать на меня в суд. В итоге спустя 5-6 минут моим родственникам начал звонить убогое отребье по имени Тимур, угрожая мне и моей семье физической расправой (ага, конечно. По телефону угрожают, а сами очкуют из офиса выйти). И потом с аккаунта этой хуЮленьки начали идти разного рода угрозы.

В принципе их алгоритм действий касательно моих просрочку похож с их алгоритмом действий касательно вас.

Угрозы - это максимум, на который они способны. Даже переживать не стоит по этому поводу.
Сегодня прочитала в новостях о том как женщину е- гроши задалбывали звонками с интервалом 20- 30 мин. за чужой долг, якобы взятый на ее пенсионное удостоверение.Бред.

Ооо, зараз всі форумчани собі понаоформляють займів на великодній кошик))))
Я вообще,ніколи в них не брала,перший раз сьогодні знала про цю контору,чому мені присилають??.
Я думаю що ніхто не захоче набирать,ту всі хочуть вилізти з цього болота !!!

Як ви пережили ці місяці,дуже прижимали?
Та все норм, звичайно, що спершу страшнувато було, але потім легко і не напряжно.
Мені, до прикладу, не докучали аж дуже сильно. Дзвонили мамі, сестрі (сестра теж в них займ оформила і теж "забила"). На сьогодні взагалі про них не згадую, як і про інших, в приницпі)))

San40, на що вони ще здатні крім звінків колажі роблять фото з паспортом у вайбер кидають?у вас таке було?
Ксючер, а кому це фото иозіслали?і як ваші справи з є грошами ще якісь капості робили?

Останнє редагування:
Я мороз с ними 2 недели , в понедельник с утра прозвонили родителей, говорят я не выхожу на связь. Брал первый раз у них под 0% 3000, так они пересчитали и сказали им что я должен 9200. Мне через час прислали смс с новым долгом.

Назад
Угорі