Алгоритм дій Е-гроші

• Автор теми Автор теми Гуцулка Ксеня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 360
  • Перегляди Перегляди 30K
San40, да да це ви серйозно?і після якого дня просрочки стрьомно
Гуцулка Ксеня, а розкажіть просрочка до місяця які їх дії пишуть все по різному стрьомно рідні незнають фото колажі відправляють усім чи тільки боржнику і після якого дня просрочки?дякую
ОльгаZ, а фото кому відпоавляли?

Останнє редагування:
На мене сьогодні Преміум Актив подав до суду. У когось був подібний випадок?

San40, у мене в мами нема вайберу і вони з батьком дома не працюють а звідки ж номера беруть і колег
San40, у мене в мами нема вайберу і вони з батьком дома не працюють а звідки ж номера беруть і колег
У мене знайома поміняла данні в особ.кабінеті і фото з паспортом замінила простою картинкою як думаєте це дієвий спосіб чи вони зразу з итали інфу

Машусік, не, это я знаю с других источников.

У мене знайома поміняла данні в особ.кабінеті і фото з паспортом замінила простою картинкою як думаєте це дієвий спосіб чи вони зразу з итали інфу
Не знаю, сам так сделал, но результат пока неизвестен повторно

У кого-то по ним получилось отозвать обработку своих данных?

San40, да да це ви серйозно?і після якого дня просрочки стрьомно
Гуцулка Ксеня, а розкажіть просрочка до місяця які їх дії пишуть все по різному стрьомно рідні незнають фото колажі відправляють усім чи тільки боржнику і після якого дня просрочки?дякую
ОльгаZ, а фото кому відпоавляли?
Моїм мамі і сестрі відправили моє фото, з паспортом в руках. Тут нема нічого страшного, мама і не зрозуміла що до чого. Це був один раз, звичайно мої ніяк не відреагували, і на тому все скінчилося
Где посмотреть? Не нашла. В чью сторону решения судов?
Рішення різні. Але там де відповідач не з'явився до суду, то або повністю або частково задовільнити заяву позивача. Так що треба моняторити судову владу про всяк випадок

Да, сориентируйте, после какого дня просрочки начинают звонить родне

Назад
Угорі