Алгоритм дій Е-гроші

• Автор теми Автор теми Гуцулка Ксеня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 360
  • Перегляди Перегляди 30K
У меня тело 11000, насчитали 25000, просрочка с 26.03. Мне приходила смс что вместо 25000 оплатите 19000, когда сказала им что написала жалобу в нацком, сказали что когда будете вносить оплату - наберите - мы скажем сумму к оплате, пересчитаем. Но на 4 день просрочки позвонили родителям, представились отдел взыскания компании Е гроши, плюс еще по нескольким номерам прошлись, поэтому смысла платить не вижу.
Не знаю як інші МФО, але Е гроші самі паскудні. % жах, ні наякі уступки не йдуть з 5000 нарахували вже біля 15000. Пока стою на своєму 5000 тіло і максимум 1500грн% не більше

Подскажите, может кто то сталкивался, мне пришла смс с предложением от них в котором предлагалось с ними связаться по телефону их горячей линии, но я до них не могу дозвониться, так же они не отвечают на почту, может есть другой контактный номер?
И еще, вам договор приходил на почту? А то я его ни в личном кабинете ни в почте найти не могу.
я разпичатала в личном кабинете...там есть строка такая зелёная...активный...и нажимала метод втыка...получилось

Это только на меня е воши забили? 17 день просрочки и тишинааа
У меня пару месяцев просрочки, поначалу Инна какая-то неадекватная наяривали, потом другая, культурная, один фиг денег пока нет сказал, и всё, а может и не всё, трубку беру по желанию и настроению, на них ниразу не попадал.
Нихуа се, с 5000 уже 20000 почти накапало, зачем надо было заходить в ЛК , только расстройства одни.:sorry:
Да и поx........вот им:__:

Останнє редагування:
Подскажите, может кто то сталкивался, мне пришла смс с предложением от них в котором предлагалось с ними связаться по телефону их горячей линии, но я до них не могу дозвониться, так же они не отвечают на почту, может есть другой контактный номер?
И еще, вам договор приходил на почту? А то я его ни в личном кабинете ни в почте найти не могу.
В неділю можливо, не працюють. На сайтв пробували шукати?
А яка пропозиція прийшла? Щось варье уваги? Списують все прощають борг??? Типу, живіть весело і щасливо до самої глибокої старості!?

San40, і як вони себе вели ці місяці,я начиталась що відправляють фото з паспортом в вайбері усім у вас таке було і якло да то пісоя якого терміну просрочки?

Гуцулка Ксеня, я теж з ними не змогла домовитись раз зробила пролонгацію,потім день просочилася і борг виріс із п'яти до десяти тисяч,я сказала платити не буду,уже більше двох місяців не плачу ,дзвонять мені,рідним уже мені пересилають смс щоб заплатити тіло і проценти,я не знаю що робити,честно кажучи не хочу їм віддавати такі бешені проценти,а вони можуть на суд подати?

Гуцулка Ксеня, я теж з ними не змогла домовитись раз зробила пролонгацію,потім день просочилася і борг виріс із п'яти до десяти тисяч,я сказала платити не буду,уже більше двох місяців не плачу ,дзвонять мені,рідним уже мені пересилають смс щоб заплатити тіло і проценти,я не знаю що робити,честно кажучи не хочу їм віддавати такі бешені проценти,а вони можуть на суд подати?
Мало вероятно, мониторьте себя на судовой владе

San40, і як вони себе вели ці місяці,я начиталась що відправляють фото з паспортом в вайбері усім у вас таке було і якло да то пісоя якого терміну просрочки?
Якось в один момент затихли, десь 2 неділі було, а там може й дзвонять, я антиспам на невідомі поставив, в вайбері не писали, може ще рано....

Може комусь нада.

Вкладення

• IMG_20200414_153206.webp
    IMG_20200414_153206.webp
    63.1 Кб · Перегляди: 108
З
На підставі чого звільняється? Стаття? Закон
Закон є. Я звонила на урядову гарячу лінію вони сказали шо є такий закон шо в період карантину вони не мають право вимагати сплату кредиту.

З

Закон є. Я звонила на урядову гарячу лінію вони сказали шо є такий закон шо в період карантину вони не мають право вимагати сплату кредиту.
На який номер? Хотіла б також проконсультуватись

Ivanka, скажіть будь ласка розсилка була і при якій просрочці почали?
Demon31, велика просрочка які їхні дії що роблять?
гнали моїй сестрі колажі,я написала в кібер поліцію заяву і скрін зареєстрованого звернення скинула їм в вайбер після цього відчепились

Мені вже і не дзвонять, тільки зрідка смс або лист

Опираючись на свій досвід і на те, що прочитала на форумі)
1. Вийшли в просрочку - чекайте атаки!
Дзвонять вам, вашим рідним, шефам, друзям і т.д. Особливо в перший місяць.
3. Шукають всіх, кого можна заставити вплинути на ваше рішення чим швидше закрити питання боргу.
3. Розмовляють культурно з вами чи контактами, але паралельно будуть надсилати по Viber ваше фото з паспортом всім, кого знайдуть!
4. Надсилають пропозиції приблизно такого змісту: спишемо 20%, 40%, 60%...
А потім пропонують реструктуризацію з обов'язковою фіксованою першою проплатою, а далі розбивають борг на часткові платежі. (Тим кого таке влаштовує - вперед до переговорів).
5. Декому в кінці кінців пропонують тіло + %, а іноді і просто тіло (але доведеться перетерпіти і пережити всі атаки, пийте на ніч зіллячко чарівне)
6. Борг продають своїй же ж колекторській конторі, тобто самі собі.
7. Подають до суду на тих, з ким не вдалось домовитись (а точніше з кого не вибили своє). Приблизно через 4-5 місяців.
Щось пропустила? Старожили допоможіть)
В суд не подают.... У меня пол года калекам продали типа 40.000должен, а брал 5

Назад
Угорі