Алгоритм дій Е-гроші

• Автор теми Автор теми Гуцулка Ксеня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 360
  • Перегляди Перегляди 30K
Спасибо. Был у вас подобный опыт с другими МФО? У меня помимо Є-гроші еще 3 МФО, проданные коллекторам, но они сейчас не в приоритете.

Мне они мало звонили, приходили смс был уже долг 47000 с 5000. Потом появился Премиум актив а статус кредита продан, Премиум запросил 14000, я сказал могу платить по 3000 грн, договорились 1000 типа гарантийный и три по 3000. Единственное что ни писем ни доп. соглашений они не дают, только смс с условиями с их номера и оплата на реквизиты Е грошы,похоже было на развод.
Спасибо. У вас был подобный опыт с другими МФО? У меня осталось ещё 3 МФО, которые проданы коллекторам, но они сейчас не в приоритете.

Останнє редагування:
У меня по ним около 12 тела, 5 дней как просрочка, звонил с кал центра чел говорит у вас каждый день + 700 гр к общей задолженности, на реструктуризацию не соглашаются по тел , наяривают по тел , может в письменном виде реструктуризацию попросить ту суму какая была на срок окончания договора, пока не накапало до xepa кто что скажет?

У меня по ним около 12 тела, 5 дней как просрочка, звонил с кал центра чел говорит у вас каждый день + 700 гр к общей задолженности, на реструктуризацию не соглашаются по тел , наяривают по тел , может в письменном виде реструктуризацию попросить ту суму какая была на срок окончания договора, пока не накапало до xepa кто что скажет?
Тіло велике у вас. Однозначно тільки через суд рішати!

Мне сегодня позвонили , сказали что будем звонить всем кому можно . Позвонили соседке и сказали что я на ее оформляю кредит . Сказала этой конторе что подала в нацком и что буду писать заявления в полицию . Они мне в ответ пишите куда хотите .
У меня такая же проблема, прозванивали всех людей на улице и говорили что беру кредит на их имя. Что делать, как поступить ?

Опираючись на свій досвід і на те, що прочитала на форумі)
1. Вийшли в просрочку - чекайте атаки!
Дзвонять вам, вашим рідним, шефам, друзям і т.д. Особливо в перший місяць.
3. Шукають всіх, кого можна заставити вплинути на ваше рішення чим швидше закрити питання боргу.
3. Розмовляють культурно з вами чи контактами, але паралельно будуть надсилати по Viber ваше фото з паспортом всім, кого знайдуть!
4. Надсилають пропозиції приблизно такого змісту: спишемо 20%, 40%, 60%...
А потім пропонують реструктуризацію з обов'язковою фіксованою першою проплатою, а далі розбивають борг на часткові платежі. (Тим кого таке влаштовує - вперед до переговорів).
5. Декому в кінці кінців пропонують тіло + %, а іноді і просто тіло (але доведеться перетерпіти і пережити всі атаки, пийте на ніч зіллячко чарівне)
6. Борг продають своїй же ж колекторській конторі, тобто самі собі.
7. Подають до суду на тих, з ким не вдалось домовитись (а точніше з кого не вибили своє). Приблизно через 4-5 місяців.
Щось пропустила? Старожили допоможіть)
Спасибо за то, что систематизировали информацию.

У меня такая же проблема, прозванивали всех людей на улице и говорили что беру кредит на их имя. Что делать, как поступить ?
Та нічого вже не вдієш(
Просто зі сталевим обличчам і спокійно однією чи двома фразами людям відповідаєте, що це шахраї, і все! Більше нічого не пояснюєте!

На даний момент у мене 5-ий місяць прострочки, смс дуже рідко, але зміст смс, що підготовлено позов до суду.

Останнє редагування:
Нацкомфин не поможет , будут первый месяц сильно названивать , потом просто будут высылать смски . Об адекватной сумме что бы заплатить даже не надейтесь

Опираючись на свій досвід і на те, що прочитала на форумі)
1. Вийшли в просрочку - чекайте атаки!
Дзвонять вам, вашим рідним, шефам, друзям і т.д. Особливо в перший місяць.
3. Шукають всіх, кого можна заставити вплинути на ваше рішення чим швидше закрити питання боргу.
3. Розмовляють культурно з вами чи контактами, але паралельно будуть надсилати по Viber ваше фото з паспортом всім, кого знайдуть!
4. Надсилають пропозиції приблизно такого змісту: спишемо 20%, 40%, 60%...
А потім пропонують реструктуризацію з обов'язковою фіксованою першою проплатою, а далі розбивають борг на часткові платежі. (Тим кого таке влаштовує - вперед до переговорів).
5. Декому в кінці кінців пропонують тіло + %, а іноді і просто тіло (але доведеться перетерпіти і пережити всі атаки, пийте на ніч зіллячко чарівне)
6. Борг продають своїй же ж колекторській конторі, тобто самі собі.
7. Подають до суду на тих, з ким не вдалось домовитись (а точніше з кого не вибили своє). Приблизно через 4-5 місяців.
Щось пропустила? Старожили допоможіть)
Дякую! Дуже корисний пост особливо для новачків. В мене по ним 3 місяці прострочки. Але поки не проявлялись взагалі.

Дякую! Дуже корисний пост особливо для новачків. В мене по ним 3 місяці прострочки. Але поки не проявлялись взагалі.
Так, вони теж у мене тихі, порівняно)
Якщо готуються в суд, то і я звжди готова!

Так, вони теж у мене тихі, порівняно)
Якщо готуються в суд, то і я звжди готова!
Головне хоча б раз на тиждень перевіряйте себе у реєстрі судових справ. Це пару хвилин часу . Але коли проинформований - то значить озброєний))

Головне хоча б раз на тиждень перевіряйте себе у реєстрі судових справ. Це пару хвилин часу . Але коли проинформований - то значить озброєний))
Істину глаголите) був такий період, що я двічі на день перевіряла себе))))
Тепер суто в понеділок і суботу! ?

У меня за несколько месяцев просрочки были только пп.1-4 в ускоренном режиме за неделю)
Правда, саисать предлагали не 20 или 40%, а 300 грн., потом пропали, затихли.
Ответ от Нацкома жду второй месяц - е-гроши не дали доки.

У меня за несколько месяцев просрочки были только пп.1-4 в ускоренном режиме за неделю)
Правда, саисать предлагали не 20 или 40%, а 300 грн., потом пропали, затихли.
Ответ от Нацкома жду второй месяц - е-гроши не дали доки.
Да, вони доки не мають бажання надавати, зате права вимоги передають швидко) шустрі дуже))))

Нацкомфин не поможет , будут первый месяц сильно названивать , потом просто будут высылать смски . Об адекватной сумме что бы заплатить даже не надейтесь
Посмотрим как ещё они себя проявят

Пережив дзвінки сусідам,дружині сільського голови і половині вчителям школи. Дзвонять,називають їхні паспортні дані і кажуть що я їх їм надав і намагаюся оформити на їхні дані кредити. Кому в 20 000 кому в 40 000. Зразу було не солодко звичайно, але люди зрозуміли все. Я ж змінив сім і живу далі)))

Пережив дзвінки сусідам,дружині сільського голови і половині вчителям школи. Дзвонять,називають їхні паспортні дані і кажуть що я їх їм надав і намагаюся оформити на їхні дані кредити. Кому в 20 000 кому в 40 000. Зразу було не солодко звичайно, але люди зрозуміли все. Я ж змінив сім і живу далі)))
на каком месяце прозвон соседей и других начался?

Назад
Угорі