Alexkredit начал атаку

• Автор теми Автор теми Lenok89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 68K
Olga_27, я взагалі писала в довільній формі,не по зразку. Відповіді ще нема,але ССЛоун суму заморозили,потім взагалі мій кабінет пропав і прийшов лист на електронку з пропозицією реструктуризації,яку я не просила. Але крім Нацкома,я їх по електронці штормила,так як запит поштою вони поморозились прийняти

Olga_27, я взагалі писала в довільній формі,не по зразку. Відповіді ще нема,але ССЛоун суму заморозили,потім взагалі мій кабінет пропав і прийшов лист на електронку з пропозицією реструктуризації,яку я не просила. Але крім Нацкома,я їх по електронці штормила,так як запит поштою вони поморозились прийняти
я на сисилоан тоже написала после того как они моей маме вынесли мозг и отказали в реструктуризации.

я на сисилоан тоже написала после того как они моей маме вынесли мозг и отказали в реструктуризации.
короче зря они меня разозлили

Ylia, я особисто можу порадити МercatoR.Зверталася до нього,він склав мені запит до МФО.Потім мені це пригодилося в спілкуванні з чмошніками.Може проконсультувати,щось порадити.

Ylia, я особисто можу порадити МercatoR.Зверталася до нього,він склав мені запит до МФО.Потім мені це пригодилося в спілкуванні з чмошніками.Може проконсультувати,щось порадити.
и какой резултат?

gorezaymi, результат позитивний,хоч вони морозяться запит брати,але я все те саме на електронку відправила. Тиша

я просто написала в кабинете в чат с оператором, что на запрос Нацкомфинпослуг прошу написать дату договора и сумму пролонгаций. Первый оператор отморозился, типа это закрытая информация, а второй сразу так ответил

Кстати, начала писать письма, в копию ставить кровопийц. Только улетает письмо- сразу звонок от них. или письмо на электронку, что они готовы рассмотреть мою ситуацию. ну не уpoды, а? а до этого только маты и обзвон был

А мне оператор в онлайн чате слышит мою просьбу и морозится((((

Смс прислали сестре и отцу:Ви повідомлені, що Марина є умисним боржником. Ваше замовчування, приховування, неправдиві показання утворюють склад злочину проти вас(ст.396,384 КК) та каратимуться позбавленням волі до 5 років. 0996186464; 0976186464; 0936186464.

Мариночка, моей бабушке такое пришло. Я ей говорю что это мошейники а она не верит и воспринимает все всерьёз

подскажите кто знает,юристы которые сдесь на форуме провериные,просто как-то кинуть на карту деньги за услуги которого ты никогда не видит и ждать с моря погоды стемновато,может кто знает действительно хороших кто помог им

И помогло?там же я так понимаю нужно какие-то причины указывать
За юристов сказать не могу, а в обращении я писала за большие начисленные штрафы и пени! Звонками и угрозами они не занимаются.

Смс прислали сестре и отцу:Ви повідомлені, що Марина є умисним боржником. Ваше замовчування, приховування, неправдиві показання утворюють склад злочину проти вас(ст.396,384 КК) та каратимуться позбавленням волі до 5 років. 0996186464; 0976186464; 0936186464.
Такое и меня тоже сегодня прислали )))

А росли письма быстро сумму заморозили,им как-то сразу оповещают что на них жалоба пришла?я сегодня решила тоже понаписывать на всех!

Ylia, сьогодні лист від Нацкому забрала,на рахунок сслоун.Як і очікували,ці гади не надали документи,продовжили розгляд ще до 14.02. Відповідь від Нацкома 31.01, а гади суму заморозили 01.02,а зараз в кабінет взагалі не можу зайти.Прислали мені реструктуризацію на пошту і електронку,але пролонгаціями тіло і % я вже виплатила.Чекаю,що напише Нацком,бо підозрюю,що працюють "в парі" і якщо погоджусь на реструктуризацію,то Нацком мені не допоможе....коротше вихід лише суд

Ylia, сьогодні лист від Нацкому забрала,на рахунок сслоун.Як і очікували,ці гади не надали документи,продовжили розгляд ще до 14.02. Відповідь від Нацкома 31.01, а гади суму заморозили 01.02,а зараз в кабінет взагалі не можу зайти.Прислали мені реструктуризацію на пошту і електронку,але пролонгаціями тіло і % я вже виплатила.Чекаю,що напише Нацком,бо підозрюю,що працюють "в парі" і якщо погоджусь на реструктуризацію,то Нацком мені не допоможе....коротше вихід лише суд
Да уж,и я как у расбитого корыта,идти к юристу или самой попробовать письма накатать,я не знаю как их писать,смотрю сдесь образцов очень много,по какому писали вы,можете скинуть на почту?

Ylia, я все більш погоджуюсь з юристами на форумі,що цими листами ми заганяємо себе ще в більше ярмо.Так дзвінки припинилися,але якого милого я маю віддавати в три рази більше.Краще за ці кошти суд оплатити і навіть якщо і присудять платити,то я не проти.Буду по 200 грн платити 5 років,от мфошки потішаться ....)))

Ylia, я все більш погоджуюсь з юристами на форумі,що цими листами ми заганяємо себе ще в більше ярмо.Так дзвінки припинилися,але якого милого я маю віддавати в три рази більше.Краще за ці кошти суд оплатити і навіть якщо і присудять платити,то я не проти.Буду по 200 грн платити 5 років,от мфошки потішаться ....)))
Ну оно то так,но у меня в планах поехать за границу,а то что я буду официально должником росли суда не повлечёт ли?сегодня просила кредит кассу заморозить и расбить на два мес,не согласны cyku хотя тело у меня 7 а я им % за два мес 7950 уплатила,уже мне кажится по имели с меня с полна,потому сказала чтобы они от меня оплаты дажи не ждали больше и теперь не знаю сама что делать в нацком писать или к юристу идти((

Ylia, якщо маєте письмовий договір,то краще до юриста.Швидше буде та й толку більше

Ylia, якщо маєте письмовий договір,то краще до юриста.Швидше буде та й толку більше
А сдесь вообще кто-то имеет такой договор,но правда в электронном виде в кридит кассе он пока открыт

Назад
Угорі