АлексКредит звонит родным и обещает приехать

Можно и так сказать))) Сильно они палку перегибают! Я думал грошивсем самые борзые, а нет, Алексы их переплюнули))
Ви що не знали, що туди на роботу тільки з довідкою від психіатра беруть, що перебуваїш в них на обліку?

Нехай їдуть, ще ні один не доїхав!
Їм заробити потрібно на вас максимум, а не кататись по Україні і витрачати свої заробітки!))) це все дорого коштує!)))
Хто хоче молитись моліться, а я сплю спокійно)
Post automatically merged:

Я теж заскучав сам вже на самоті бути?
Эммм...вообще-то это был сарказм :rolleyes:

Всім Укрборг таке меле, як під копірку, але алексам не дзвони, я викупив твій борг, віддаш мені. Такі злі і грозні, але, розказую вам всім і запамятайте. В мене кент підробляв на цю канторку. Ці модні рекетьори це студенти, так званий підробіток на дому. В неті їхня тєма є. Скидають перелік боржників студенту який погодивмя на підробіток, підключають його через ноут до сервера і він по списку набирає. Номера його тел. Різні, тут сервер робить роздачу. Триндить по тексту, який в нього на екрані. Оплата від наговорених хвилин.
Так шо памятайте, на другому кінці дроту не страшний бандіт який виккпляє чужі борги, а 18 річний гімнюх студент, який підробляє на мівіну, шоб не здохнути з голоду. Так шо з ними краще не розмовляти бо їм пофіг чи ви віддасте той кредит чи нє. Чим більше ви з ними говорите, тим більше вони заробляють. Перестанете говорити, виздихають з голоду.
Шановний адмін, якщо хочете можете закріпити, щоб люди не лякались і заспокоїлись. Ця інфа по Укрборгу
Я вам вірю. Так як посеред їхнього словарного поносу я сказала:"давайте по факту і по кредиту", та його вже було не зупинити, бурлив блокбастер в його голові, після чого я поклала слухавку. Толку з розмов- нуль.

Ви що не знали, що туди на роботу тільки з довідкою від психіатра беруть, що перебуваїш в них на обліку?
Я також про це думала)))

Я вам вірю. Так як посеред їхнього словарного поносу я сказала:"давайте по факту і по кредиту", та його вже було не зупинити, бурлив блокбастер в його голові, після чого я поклала слухавку. Толку з розмов- нуль.

Я також про це думала)))
О!!! А до мене ці олігофрени вчора грозились приїхати. Чекала цілий день)))) Навіть з дому не виходила. А вони скоти не приїхали))))

Я також про це думала)))
Да это точно ,по голосу же слышно и разговору ,малолетка, сосунок а строит крутого коллектора,я с них просто угорала первое время пока не надоело и я не сменила сим.

Ооо, і до мене також. Також не доїхали))
Ооо ко мне тоже ездила,я алабая не кормила ждала,никто так и не приехал,да не ездят они бугага они своей тени боятся))))

Она реально отбитая на голову, я то с ней не розговареваю, у меня стоит переодресацию на человека с юр.оброзованием, а вот родители с ней идут на контакт,так она вчера такое несла,типа приедут через 2 дня и опишут имущество, во больная блин
У них фантазии бурные,кошмар сплошной.

Останнє редагування:
Всім Укрборг таке меле, як під копірку, але алексам не дзвони, я викупив твій борг, віддаш мені. Такі злі і грозні, але, розказую вам всім і запамятайте. В мене кент підробляв на цю канторку. Ці модні рекетьори це студенти, так званий підробіток на дому. В неті їхня тєма є. Скидають перелік боржників студенту який погодивмя на підробіток, підключають його через ноут до сервера і він по списку набирає. Номера його тел. Різні, тут сервер робить роздачу. Триндить по тексту, який в нього на екрані. Оплата від наговорених хвилин.
Так шо памятайте, на другому кінці дроту не страшний бандіт який виккпляє чужі борги, а 18 річний гімнюх студент, який підробляє на мівіну, шоб не здохнути з голоду. Так шо з ними краще не розмовляти бо їм пофіг чи ви віддасте той кредит чи нє. Чим більше ви з ними говорите, тим більше вони заробляють. Перестанете говорити, виздихають з голоду.
Шановний адмін, якщо хочете можете закріпити, щоб люди не лякались і заспокоїлись. Ця інфа по Укрборгу

Я теж думала, що в дурці вихідний і хтось з пацієнтів викрав телефон лікаря або зек на цигарки заробляє.
Дзвонять, погрожують фізичною розправою мені і моїм батькам, вимагають гроші.
Хоча кредита я в них не брала. Змінила б сімку, так купа всього до неї прив'язано.
Я розмови записую на телефон. Думаю наступного разу сказати, що записую))) Цікаво на скільки наговорить)

я ім вже стільки заплатила. а сьогодні зранку звонить який ypoд іван і каже в пятницю приїду одаси 25 тис брал 5 і заплатила вже 10 ані то порубаю на мілі кусочки тебе і маму і вивезу до лісу... а поті смс всім підрят з похожим змістом і блі шо робить нервів уже нехватає якшо чесно
Сьогодні мені почали таке молоть... Сестрі з якою взагалі не спілкуюся наярювали, обіцяли її квартиру відібрати та пальці повідрубувати
АлексКредит разве звонит? От них за всё это время не было ни слуху - ни духу. Просрочка 2 месяца. Или это затишье перед бурей?
Звонят ещё как. Угрожают отрезать маме пальцы, отобрать квартиру и вынести всё с квартиры

от С*ки, знайшли слабке місце і давлять, бачуть,що мама іде на контакт і вперед :mad::mad::mad:
У меня так папа с ними на контакт пошёл...и они давят на него...а он старается на меня надавить...чтоб закрыть их долбанутые расчитаны проценты

Слать этих идиотов дефектных куда подальше
У меня так папа с ними на контакт пошёл...и они давят на него...а он старается на меня надавить...чтоб закрыть их долбанутые расчитаны проценты
У меня отец с другой которкой говорил, так те а"уели от количество отборого мата и лексикона в их сторону, не звонят уже 4 месяца.

мне не звонят и смс нету,прострочка 97 дней сумма 27000 от тела 7000.Но родствеников достали смс и звонками,и сказали на 25.02 готовится выездная группа описывать имущество.Родным сказала что это развод и я им ничего не должна.Как быть не знаю нервы на приделе,подскажите может стоит позвонить на 1545 за распостранение данных третим лицам или это без полезно?

мне не звонят и смс нету,прострочка 97 дней сумма 27000 от тела 7000.Но родствеников достали смс и звонками,и сказали на 25.02 готовится выездная группа описывать имущество.Родным сказала что это развод и я им ничего не должна.Как быть не знаю нервы на приделе,подскажите может стоит позвонить на 1545 за распостранение данных третим лицам или это без полезно?
Безполезно, они будут всячески гадить вам и ваши близким, никто ни куда не приедет, и уж точно ничего они описывать не будут. описывалки у них маленькие и без полномочий. Успокойтесь и не берите в голову

Безполезно, они будут всячески гадить вам и ваши близким, никто ни куда не приедет, и уж точно ничего они описывать не будут. описывалки у них маленькие и без полномочий. Успокойтесь и не берите в голову
держусь из последних сил,это самая конченая компания все давно продали калам,а эти все не как

Моим тоже звонили, я сказала вы что верите телефону или дочери. Если телефону то не разговаривайте со мной. Немного подулись и прошло. Алекс как званил родителям так и звонит , и никто не помог. Сейчас сменила им симки. Звонят редко прошло уже 6 мес. Держитесь, прорвёмся.?

И не говорите,объясняю ей что бы не брала трубку,так нет же берет,и слушает этот бред,а главное верит в то что приедут и опишут имущество.
У меня нашли доцю 20 лет. Но взял трубку ее парень. И он со старта спросил у звонилки какую дурь она будет заказывать. Она в непонятках. Он ей объясняет что этот номер знают только конченные наркоши и наверное она его клиентка. Повисла тишина. После этого к дочурке не звонили. Но поржали после этого хорошо.))))

я ім вже стільки заплатила. а сьогодні зранку звонить який ypoд іван і каже в пятницю приїду одаси 25 тис брал 5 і заплатила вже 10 ані то порубаю на мілі кусочки тебе і маму і вивезу до лісу... а поті смс всім підрят з похожим змістом і блі шо робить нервів уже нехватає якшо чесно
А когда звонит - вы запись разговора делаете?

Требуйте фамилию имя отчество, номер договора, дату договора, карту на которую был перевод.
Они сразу попускаются и перестают общаться.
та вже пізно, треба в суд валить, надпис сам себе не зніме(

Мені подібне писали,але я вже у три рази переплатила,мене і в рабство продавали,і дітей на органи,і чоловікові говорили що сусід коханець і я для нього брала що хоч,але слідчі з прокуратури сказали неперейматись нічого не буде ,щоб ненервувало поміняти сімку
Сегодня прислали
Сформирована выездная группа для описи имущества. Ожидайте сотрудников с представителями полиции. 0678802774; 0500289484; 0634839415.
??ага приїде!?

Назад
Угорі