Н
Не хотіла створювати окрему тему, але теж хочу поділитися своєю приємною новиною.Писала на електронку Алексам за Вашим зразком звернення, але вони писали, щоб надіслала копії квитанцій, а потім відправили мені довідку про закриття, у якій також було вказано, що вони розглянули моє звернення й переплати не виявлено. Я написала в Нацком, прикріпивши копію цього звернення та останньої квитанції( яка була).Відповідь : надайте докази, якщо немає , зверніться в МФО. Я написала на електронку, скинувши рішення, але Алекси писали мені всякі відмазки. Там довга історія. Я не здавалася! Звернулася до них за документами офіційним листом, вони його не забирали тиждень Знову діставала їх в переписці, лише позавчора скинули на електронку документи, де вказали переплату, щоб я надала номер карти. Написала вчора, але відповіді не було. Сьогодні знову їх закидала питаннями. Сказала, що буду писати в НБУ. І о чудо! Зразу скинули гроші. Головне - не здаватися! Хоч вважаю, що винні більше, але іншу суму треба вимагати через суд, по- іншому не вийде.