АФК прислали смс

• Автор теми Автор теми KSI1979
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 249
  • Перегляди Перегляди 31K
В мене щось останнім часом всі зменшили активність, замість 400 дзвінків в день до 100. Дивно це якось. Затишшя перед бурею( перед судами) чи втомилися просто. Як Ви вважаєтеу
У мене така сама ситуація зараз 3й місяць почався прострочення, і зараз меньше дзвінків, перший місяць був дуже активний і десь до середини другого місяця, а потім притихли......також задав таке питання на форумі але ніхто внятно не знає з чим це пов'язано...

У мене така сама ситуація зараз 3й місяць почався прострочення, і зараз меньше дзвінків, перший місяць був дуже активний і десь до середини другого місяця, а потім притихли......також задав таке питання на форумі але ніхто внятно не знає з чим це пов'язано...
Може виздихують від нервів, що на них болта поклали

Як у Вас зараз ситуація з дзвінками?

Мені подобається план заходів АФК. Сьогодні прислали повідомлення"Добрий день, ##########, мене звуть Ірина, ID 1035, «ТОВ «АГЕНЦІЯ ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ», що діє в інтересах ТОВ «Таліон Плюс», сума Вашого боргу по кредиту, який було взято в ТОВ «Манівео Швидка Фінансова Допомога» на сьогодні 30 581,82 грн., рекомендуємо вирішити питання в добровільному порядку. Пропонуємо вихід, Вам надавали ОСТАННЮ можливість сплатити ЛИШЕ 16 714,00 ТІЛЬКИ СЬОГОДНІ, залишок боргу буде списано и питання закрито. Відсутність оплати, буде розцінюватись як ухиляння від виконання зобов’язань по кредиту. АФК 0800213139
Добрий день,підкажіть що робити в таких випадках ? Мені теж це прийшло

Сьогодні надіслали смс, що розпочали підготовку позову до суду. Що очікувати?

Чергову лякалку, бо вже були лякалки про заповнення анкети, щоб подали до суду

В мене вони вже 4 місяці. Таких смс було штук 5

Пускай идут, еапб часто проигрывают вотличие от других, это даже лучше, чем клянчить у них тело, которое они не дают. А заповнення анкети это лякалка, для суда никаких анкет не нужно. Если суд то первым делом прийдут документы на почту, такая внушительная пачка и потом появится дело в судовой владе и в е суд. Так что можете не волноваться

Подали до суду Таліон+, сьогодні отримав пакет документів. Таки бігати по судах почали🤪
В принципе, ожидаемо. Если звонками и всратыми угрозами не получается добыть деньги, тогда "на лошка" подают в суд. Выиграют там, где ответчик не будет защищаться

В принципе, ожидаемо. Если звонками и всратыми угрозами не получается добыть деньги, тогда "на лошка" подают в суд. Выиграют там, где ответчик не будет защищаться
Я їм пропонував тіло одним платежем, сказали менше 2-х тіл не буде. Я так думаю понюхають вони бебру🫡

Як у Вас зараз ситуація з дзвінками?
На зараз ситуація по АФК...
Дзвінки родичам, дзвінки дальнім родичам...
Мені смс та повідомлення у вайбер...

Текст по типу: Вимога кредитора оплатити кредит сьогодні...

Всем доброго дня!
По АФК
Вышел с ними на переписку сам, тело у меня в манивео 14300,00 грн. хотели (АФК) за 23573,00 грн. закрыть, сторговались типо на 19300 грн. закрытие просрочка 68 день.
Подскажите кто в последнее время их закрывал если ли смысл ещё торговаться так сказать ближе к телу)) или это приблизительный максимум?
Могут/не могут подать в суд?

P.S. Деньги как бы сейчас есть закрыть 19300 грн. но есть и другие конторы какие хочу закрыть в ближайшее время

Всем доброго дня!
По АФК
Вышел с ними на переписку сам, тело у меня в манивео 14300,00 грн. хотели (АФК) за 23573,00 грн. закрыть, сторговались типо на 19300 грн. закрытие просрочка 68 день.
Подскажите кто в последнее время их закрывал если ли смысл ещё торговаться так сказать ближе к телу)) или это приблизительный максимум?

P.S. Деньги как бы сейчас есть закрыть 19300 грн. но есть и другие конторы какие хочу закрыть в ближайшее время
Я бы на вашем месте закрыла ту контору которая соглашается за тело, а с этими ещё поторговалась

Я бы на вашем месте закрыла ту контору которая соглашается за тело, а с этими ещё поторговалась
Эти просто реально достают всех, нашли даже родственников дальних с которыми я общаюсь 1 раз в году, и то по телефону сейчас...
Ваш совет очень хорош, до этого тоже читал что они выносят нервы звонками и смс но по итогу все равно соглашаться на тело......я вот по этому и написал пост что бы узнать, сейчас так же идут на тело или же нет...

Эти просто реально достают всех, нашли даже родственников дальних с которыми я общаюсь 1 раз в году, и то по телефону сейчас...
Ваш совет очень хорош, до этого тоже читал что они выносят нервы звонками и смс но по итогу все равно соглашаться на тело......я вот по этому и написал пост что бы узнать, сейчас так же идут на тело или же нет...
у меня уже почти год просрочка , только 2 тела предлагают и глухо.

а касательно звонков окружению , то это где-то пару недель длилось , а потом затихли. У вас долго длится?

Моих тоже достают, писали даже моим бывшим работодателям, но я сказала что это какие-то мошенники! Может ещё кому пишут но мне не сообщают ...., они тереризируют! Напишите письма от них в НБУ, пожалуй есть что достают

Всем доброго дня!
По АФК

По бажанню. Але раніше я їх закривав за тіло. Десь 2 роки тому. Зараз почав торги, сказали 2 тіла одним платежем і замовкли. Пройшло 2 місяці і подали до суду на 2 тілв🫡

Назад
Угорі