Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
макулатуру можуть слати по приписці, але там те саме що і в їхніх тухлих смс-кахВід АФК сьогодні прийшла смс, що надішлють листа по місцю реєстрації та на роботу стосовно боргу. На роботу можуть надіслати чи це понти для приїжджих?
Дякую.макулатуру можуть слати по приписці, але там те саме що і в їхніх тухлих смс-ках
У меня так сегодня талион прислал письмо на электронку. Что манивео разрывают со мной договор и требуют к возврату полную сумму. Талион у я продана месяца 3-4, игнорила их...теперь боюсь чем дело пахнет..То був 21 рік... І 6 місяців як передали таліону... І тоді ж пропонували за 50% порішать.
Навіть гарантійку скидали. А якби вислали Віскарь - була б інша розмова.
Я звісно не експерт,але на цьому мені тут порадили не писати. І це правильна дія, анавіщо їм писати,якщо не маєте коштів. Пошліть їх подумки до дупи і все. Я також у боргах, як дупа з-за куща, але тримаюся і посилаю всіх подалі. Тримайтеся.У меня сегодня продали долг манивео в АФК
Денег у меня нет от слова совсем на даный момент. Планируются в след месяце. Что делать? Связыватся с ними? Или не стоит раз нет денег. Как лучше подскажите пожалуйста? Не хочется что бы доставали всех((
В мене також є АФК, мені однаково, платити не стану, не хочуЯ звісно не експерт,але на цьому мені тут порадили не писати. І це правильна дія, анавіщо їм писати,якщо не маєте коштів. Пошліть їх подумки до дупи і все. Я також у боргах, як дупа з-за куща, але тримаюся і посилаю всіх подалі. Тримайтеся.
Согласна. Готова заплатить тело а это 26 к, в след месяце.Я звісно не експерт,але на цьому мені тут порадили не писати. І це правильна дія, анавіщо їм писати,якщо не маєте коштів. Пошліть їх подумки до дупи і все. Я також у боргах, як дупа з-за куща, але тримаюся і посилаю всіх подалі. Тримайтеся.
В мене також є АФК, мені однаково, платити не стану, не хочу
Ай, какая невезуха. Какой кошмар.Та і слава Богу![]()
Чорний список, неґайноАй, какая невезуха. Какой кошмар.
Как жить теперь??![]()
Теж пишуть про лояльні умови зараз, що якщо не сплачу зараз, то подадуть до суду, я вже напевно подумки готова до цього, тому не дуже парюся, а коштів всеодно нема.Согласна. Готова заплатить тело а это 26 к, в след месяце.
Они прислали что есть лояльные условия но даже и не хочу узнавать иза того что нет даже и 500 гривен для них
А нагадайте, яке у Вас протермінування з ними? Це Манівео?Це собаки дикі. Вони за короткий термін знайшли таких людей, який я навіть не памʼятаю та номерів не мала. Поставили на вуха всіх.![]()
Майже місяць.А нагадайте, яке у Вас протермінування з ними? Це Манівео?
Оце вони гонятьМайже місяць.
Так вони
Та не те слово. Мені сьогодні такі люди телефонують і розказують, що я і обличчя їх не памʼятаю.Оце вони гонять
Реально, загострення вівторка![]()
У мене сьогодні теж всі зʼявились, неначе зомбі після АпокаліпсисуТа не те слово. Мені сьогодні такі люди телефонують і розказують, що я і обличчя їх не памʼятаю.
У Вас давно продали?Оце вони гонять
Реально, загострення вівторка![]()
У таліонівське рабствоУ Вас давно продали?