Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Добрий день, маю два ВП, які відкриті 07.09.26 та 08.09.26. Рахунки одразу було заблоковано. 08.09.26 по першому ВП надіслала підписану КЕП заяву з необхідними додатками до заяви про визначення рахунку в банку видатковим. Ввечері того ж дня усі рахунки першим виконавцем були розблоковано, про що з'явилася відповідна постанова в Дії, Єсуді. Копію цієї постанови про розблокування рах, разом із заявою про визначення рах видатковим, підписавши КЕП, я зранку 09.09.26 надіслала ел поштою другому приватному виконавцю. На сьогодні розблокування рахунку другим виконавцем не виконано.
Підкажіть, які дії доцільно мені зробити щоб рах розблокували? Телефон приватний виконавець Лисенко Юрій Олександрович не бере, на повідомлення відповіді не має.
Дякую!

Добрий день, маю два ВП, які відкриті 07.09.26 та 08.09.26. Рахунки одразу було заблоковано. 08.09.26 по першому ВП надіслала підписану КЕП заяву з необхідними додатками до заяви про визначення рахунку в банку видатковим. Ввечері того ж дня усі рахунки першим виконавцем були розблоковано, про що з'явилася відповідна постанова в Дії, Єсуді. Копію цієї постанови про розблокування рах, разом із заявою про визначення рах видатковим, підписавши КЕП, я зранку 09.09.26 надіслала ел поштою другому приватному виконавцю. На сьогодні розблокування рахунку другим виконавцем не виконано.
Підкажіть, які дії доцільно мені зробити щоб рах розблокували? Телефон приватний виконавець Лисенко Юрій Олександрович не бере, на повідомлення відповіді не має.
Дякую!
Арешт рахунку вам не зніме жоден виконавець на підставі поданої заяви про визнання банківського рахунку для видаткових операцій.
Арешт не знімає виконавець , але дає доручення в банк шляхом надсилання відповідної постанови, щоб банк забезпечив по одному рахунку доступ до коштів в розмові до 2х мінімальних ЗП щомісячно.
Достатньо щоб будь-який з виконавців звернувся в банк з такою постановою.

Останнє редагування:
Арешт рахунку вам не знімить жоден виконавець на підставі поданої заяви про визнання банківського рахунку для видаткових операцій.
Арешт не знімає виконавець , але дає доручення в банк шляхом надсилання відповідної постанови, щоб банк забезпечив по одному рахунку доступ до коштів в розмові до 2х мінімальних ЗП щомісячно.
Дякую Вам за відповідь.

Арешт рахунку вам не зніме жоден виконавець на підставі поданої заяви про визнання банківського рахунку для видаткових операцій.
Зідзвонилась сьогодні з банком (Укргазбанк), цікава ситуація складається...
В мене два ВП від різних приватних виконавців. 08 вересня від першого виконавця з'явилась постанова про визначення рахунку для видаткових операції і в вайбер мені надійшла інформація про те, що по по першому ВП від приватного виконавця Репана В.С. мої рахунки розблоковано.
Телефоную сьогодні в банк і мені говорять, що мої рахунки заблоковано на підставі ВП від Лисенко Ю.А (це моє друге ВП), а першого ВП від Репана Вячеслава Сергійовича в системі банку не має (ані постанови про блокування, ані постанови про визначення рахунку для видаткових операції), тобто банк взагалі не бачить перше ВП, хоча більше доби рахунок був заблокований і за мінусом відображалася сума заборгованості по першому ВП. Як це так, що блок був по цьому ВП, а в системі банку того ВП тепер не має.
Я пояснюю банку, що є постанова про визначення рахунку для видаткових операції і ця постанова є в Дії та електронному суді та повинна надійти, я так розумію Укрпоштою, в банк. А оператор мені пояснює, що їм необхідна постанова від другого виконавця Лисенко Ю.А., ВП якого є у них в системі і згідно чого заблоковано мій рахунок. Говорять, що мені необхідно зв'язуватись з другим виконавцем і чекати від нього постанову про визначення рахунку для видаткових операції, а постанова від першого виконавця їм не потрібна.
Лисенко Ю.А. на контакт не виходить. І на ел поштою я йому надсилала постанову про визначення рахунку ... від першого виконавця. І тиша.
Що робити в такому випадку? Якесь замнене коло.

Назад
Угорі