Арешт рахунку вам не зніме жоден виконавець на підставі поданої заяви про визнання банківського рахунку для видаткових операцій.
Арешт не знімає виконавець , але дає доручення в банк шляхом надсилання відповідної постанови, щоб банк забезпечив по одному рахунку доступ до коштів в розмові до 2х мінімальних ЗП щомісячно.
Достатньо щоб будь-який з виконавців звернувся в банк з такою постановою.
Зідзвонилась сьогодні з банком (Укргазбанк), цікава ситуація складається...
В мене два ВП від різних приватних виконавців. 08 вересня від першого виконавця з'явилась постанова про визначення рахунку для видаткових операції і в вайбер мені надійшла інформація про те, що по по першому ВП від приватного виконавця Репана В.С. мої рахунки розблоковано.
Телефоную сьогодні в банк і мені говорять, що мої рахунки заблоковано на підставі ВП від Лисенко Ю.А (це моє друге ВП), а першого ВП від Репана Вячеслава Сергійовича в системі банку не має (ані постанови про блокування, ані постанови про визначення рахунку для видаткових операції), тобто банк взагалі не бачить перше ВП, хоча більше доби рахунок був заблокований і за мінусом відображалася сума заборгованості по першому ВП. Як це так, що блок був по цьому ВП, а в системі банку того ВП тепер не має.
Я пояснюю банку, що є постанова про визначення рахунку для видаткових операції і ця постанова є в Дії та електронному суді та повинна надійти, я так розумію Укрпоштою, в банк. А оператор мені пояснює, що їм необхідна постанова від другого виконавця Лисенко Ю.А., ВП якого є у них в системі і згідно чого заблоковано мій рахунок. Говорять, що мені необхідно зв'язуватись з другим виконавцем і чекати від нього постанову про визначення рахунку для видаткових операції, а постанова від першого виконавця їм не потрібна.
Лисенко Ю.А. на контакт не виходить. І на ел поштою я йому надсилала постанову про визначення рахунку ... від першого виконавця. І тиша.
Що робити в такому випадку? Якесь замнене коло.