Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Я якщо більше 20 мін.зврплат і ти співвласник пів будинку,можуть забрати?
Якщо частка будинку не виділена в натурі, то думаю не знайдеться покупця на такий будинок.

Здравствуйте.

Открыто ВП, получены постанови через Дию и через Укрпочту. Связался с частным исполнителем, устно договорился что буду платить частями.

Имеет ли смысл в юридическом плане написать частному исполнителю заявление в произвольной форме, указав, что я признаю долг и обязуетесь выплачивать его частями в силу сложного финансового положения? Цель - показать что настроен платить и избежать более серьезных мер по взысканию.

На данный момент официально не работаю, досматриваю ребенка с инвалидностью (стоит ли это упоминать в заявлении выше?). Из официального дохода только доплата мне как человеку что досматривает ребенка с инвалидностью.

Спасибо.
Ні.

Вибачають,щось я не зрозумів,це слово,якщо частка будинку не виділена в натурі,то не знайдется покупець житла?,розтлумачте трохи по іншому будь ласка це.

Вибачають,щось я не зрозумів,це слово,якщо частка будинку не виділена в натурі,то не знайдется покупець житла?,розтлумачте трохи по іншому будь ласка це.
Співвласники можуть домовитися про порядок володіння та користування майном, що є їхньою спільною частковою власністю.

Кожен із співвласників має право на надання йому у володіння та користування тієї частини спільного майна в натурі, яка відповідає його частці у праві спільної часткової власності. У разі неможливості цього він має право вимагати від інших співвласників, які володіють і користуються спільним майном, відповідної матеріальної компенсації.
Іншими словами , якщо будинок на два входи з виділеними окремими частками , то може і знайдеться покупець, в іншому випадку не думаю , що комусь буде цікаво проживати з вашими родичами в одному будинку.

Останнє редагування:
Добрый день,хотела б узнать сколько будит стоить ,что б розблокиревать карту на 2 зарплаты.

Добрый день , помогите разобраться что делать.
Был один кредитор он сделал надпись нотариуса в 2021 и после этого ВП.
Я ее не отменял в 23 году ВП стало (Завершено) в связи с боевыми действиями и арест не сняли , а потом они продали долг другим коллектором и те уже в 2025 году подали в суд уже есть решение суда и запрос на исполнительный лист. Я так понимаю теперь у меня будет 2 ВП по одному долгу. Я позвонил в виконавцю он сказал что нужно решение суда о замене стягувача или что такое,
Как решить вопрос о двойном стягивание по одному кредиту, старое ВП на 25 тысяч новое будет+-14

Добрый день , помогите разобраться что делать.
Был один кредитор он сделал надпись нотариуса в 2021 и после этого ВП.
Я ее не отменял в 23 году ВП стало (Завершено) в связи с боевыми действиями и арест не сняли , а потом они продали долг другим коллектором и те уже в 2025 году подали в суд уже есть решение суда и запрос на исполнительный лист. Я так понимаю теперь у меня будет 2 ВП по одному долгу. Я позвонил в виконавцю он сказал что нужно решение суда о замене стягувача или что такое,
Как решить вопрос о двойном стягивание по одному кредиту, старое ВП на 25 тысяч новое будет+-14
Подайте виконавцю заяву про завершення виконавчого проведення та додайте рішення суду про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню з відміткою про дабу набрання законної сили, виконавець закриє з інших підстав, виключить з реєстру боржників це провадження.

Подайте виконавцю заяву про завершення виконавчого проведення та додайте рішення суду про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню з відміткою про дабу набрання законної сили, виконавець закриє з інших підстав, виключить з реєстру боржників це провадження.
А якщо немає рішення суду про визнання виконавчого напису що не підлягають виконанню?
А питання а я ще можу відмінити виконавчой напис через суд якщо він з 2021 року та через ковід і війну строки не повинні були закінчитись на оскарження?

Назад
Угорі