Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Тобто прописати все ж таки можно? Бо у статті є не знайшла заперечення цього. Дякую за розгорноту відповідь)
Думаю щодо можливості реєстрації особи в арештованому приміщенні, то краще запитати в ЦНАП, вони цим займаються, припускаю що можна.

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Доброго дня. Є виконавче провадження, яке було повепнуто стягувачу як не виконане у звязку з відсутністю майна. Але карти заблоковані досі. Компанія Фінансова компанія управління активами. По шарагі myCredit.
Пролонгаціями там було оплачено більше тіла. Тіло десь 9 чи 10к я не памятаю точно вже. Як бути в цій ситуації? Як зняти блокування і скільки це коштує? Дякую

Доброго дня. Є виконавче провадження, яке було повепнуто стягувачу як не виконане у звязку з відсутністю майна. Але карти заблоковані досі. Компанія Фінансова компанія управління активами. По шарагі myCredit.
Пролонгаціями там було оплачено більше тіла. Тіло десь 9 чи 10к я не памятаю точно вже. Як бути в цій ситуації? Як зняти блокування і скільки це коштує? Дякую
Якщо виконавче провадження було відкрито на підставі виконавчого напису нотаріуса, то скасовувати через суд такий незаконний напис нотаріуса. Виконавець на підставі рішення суду виключить це провадження з реєстру боржників, арешту рахунків не буде.

Якщо виконавче провадження було відкрито на підставі виконавчого напису нотаріуса, то скасовувати через суд такий незаконний напис нотаріуса. Виконавець на підставі рішення суду виключить це провадження з реєстру боржників, арешту рахунків не буде.
А ціна яка скласти позов?

Доброго дня,маю питання щодо арешту авто. Чи можуть накласти арешт на авто мого чоловіка,якщо я являюсь боржником і не маю власного майна? Авто придбане в шлюбі

Останнє редагування:
Доброго дня,маю питання щодо арешту авто. Чи можуть накласти арешт на авто мого чоловіка,якщо я являюсь боржником і не маю власного майна? Авто придбане в шлюбі
ні, арешт можуть накласти лиш на те, що записано на Вас особисто

Авто зареєстроване на чоловіка, він не несе відповідальність за вашими боргами, тому такий транспортний засіб не арештують.

Добрый день.
Меня интересует такой вопрос,у меня в Дии есть 2 " Виконавчих провадження".
На сумму 16500 грн и 11000 грн,при теле кредита в 3000 грн и 2000 грн.
Сколько будут стоить ваши услуги и какую сумму примерно можно будет скинуть при оплате и в целом законны ли такие проценты?

Добрый день.
Меня интересует такой вопрос,у меня в Дии есть 2 " Виконавчих провадження".
На сумму 16500 грн и 11000 грн,при теле кредита в 3000 грн и 2000 грн.
Сколько будут стоить ваши услуги и какую сумму примерно можно будет скинуть при оплате и в целом законны ли такие проценты?
Прошу з додатку Дія завантажте постанову про відкриття виконавчого провадження з ідентифікатором доступу, надайте на вайбер - 0952035777, відповім щодо умов та вартості співпраці.

Доброго вечора, маю питання, Чи може дружина подати на аліменти свого чоловіка, не подаючи на розірвання шлюбу?

Доброго вечора, маю питання, Чи може дружина подати на аліменти свого чоловіка, не подаючи на розірвання шлюбу?
Подача позовної заяви до суду на отримання аліментів без розлучення відбувається за тим же принципом, як і подача заяви на аліменти після розірвання шлюбу.

Доброго дня. Маю 2 виконавчих написи які вже виплатив, чи є сенс подавати в суд, щоб визнати їх недійсними і вернути кошти ( окремим позовом ) ? 3 роки ще не пройшло, як на це може відреагувати суддя? Дякую

Доброго дня? а як примусово стягнують кошти через суд, якщо майна і доходу немає??
Дякую..

Доброго дня. Маю 2 виконавчих написи які вже виплатив, чи є сенс подавати в суд, щоб визнати їх недійсними і вернути кошти ( окремим позовом ) ? 3 роки ще не пройшло, як на це може відреагувати суддя? Дякую
Так, можна подали одним позовом про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та повернення безпідставно стягнутих коштів. Більш детально моду проконсультувати в вайбері або телеграмі.
Доброго дня? а як примусово стягнують кошти через суд, якщо майна і доходу немає??
Дякую..
Виконавець арештовує банківські рахунки для того щоб стягувати кошти з них, надсилає роботодавцю постанову про стягнення з заробітної плати щомісяця 20 %.

Назад
Угорі