Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Сьогодні отримала повідомлення від шараги, що у разі не сплати боргу можливий арешт майна. Чи можливий арешт майна, якщо все записано на чоловіка, рахунків ніяких немає, а я боржник? Які можливі наслідки? Дякую за відповідь?
Картка це також рахунок.
Арешт можливий. Але через суд. Це не так швидко.

Сьогодні отримала повідомлення від шараги, що у разі не сплати боргу можливий арешт майна. Чи можливий арешт майна, якщо все записано на чоловіка, рахунків ніяких немає, а я боржник? Які можливі наслідки? Дякую за відповідь?
За умови що буде рішення суду про стягнення заборгованості, виконавець винесе постанови про арешт майна та рахунків, але вони не будуть фактично виконані, у зв'язку з відсутністю цього всього. Чоловік не відповідає за вашими зобов'язаннями, за рахунки та майно яке на ньому зареєстровано не хвилюйтесь.

Добрый день. Возникла ситуация, у меня висит открытое ВП, соответственно на данный момент пошли блокировки счетов в банках. С компанией-стягувачем я рассчитался в прошлом году, мне сказали они отправят запрос в исполнительную службу. Сейчас же я обращался к исполнителю, на что получил ответ - " Заява від стягувача не надходила. Вам ще необхідно буде сплатити виконавчий збір та витрати виконавчого провадження.". Так вот, хочу поинтересоваться:
1) обязательно мне нужно будет оплачивать сбор и растраты ВП?
2) Какой теперь порядок моих действий, то есть, нужно ли обращаться ещё раз к стягувачу, чтобы те ещё раз отправляли запрос исполнителю?

1. Якщо буде заява стягувача чи довідка від них про відсутність заборгованості ( таку довідку також ви можете подати виконавцю), то виконавець стягуватиме як виконавчий збір так і витрати виконавчого провадження. Для того щоб це не сплачувати треба оскаржувати виконавчий напис.
2. Якщо ви впевнені, що заборгованість відсутня, пропоную офіційно з заявою звернутися до стягувача для отримання такої інформації, яку в подальшому надати виконавцю.

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, що робити, якщо в мфо («Гроші всім») забрали ліцензію, на телефон та пошту вони не відповідають, займ видалили з УБКІ, але на сайті він є, при спробі оплатити пише «Невідома помилка»?

Доброго дня! Скажіть, будь ласка, що робити, якщо в мфо («Гроші всім») забрали ліцензію, на телефон та пошту вони не відповідають, займ видалили з УБКІ, але на сайті він є, при спробі оплатити пише «Невідома помилка»?
В досудовому порядку не займаюся, тим більше якщо ви визнаєте розмір кредитної заборгованості і хочете сплатити. Щодо всіх питань слід звертатися із заявою на офіційну адресу фінансової компанії.
Якщо ніхто не вимагає сплатити заборгованість, вважаю, що відсутня проблема.

Останнє редагування:
В досудовому порядку не займаюся, тим більше якщо ви визнаєте розмір кредитної заборгованості і хочете сплатити. Щодо всіх питань слід звертатися із заявою на офіційну адресу фінансової компанії.
Якщо ніхто не вимагає сплати заборгованість, вважаю, що відсутня проблема.
Дякую.

Доброго дня, сьогодня отримала дзвінок з бухгалтері що знову почнуть стягувати кошти, по виконавочму провадженню. яке відкрито 2021 році, првадження скасоване рішенням суду , але ще не набрало законної сили, що робити?

Доброго дня. Підкажіть, якщо провадження сплачені та завершені з відповідними постановами, вони так і залишаться тепер висіти в Дії?

Доброго дня, сьогодня отримала дзвінок з бухгалтері що знову почнуть стягувати кошти, по виконавочму провадженню. яке відкрито 2021 році, првадження скасоване рішенням суду , але ще не набрало законної сили, що робити?
Думаю роботодавець не отримав від виконавця документ про відкликання стягнення із заробітної плати, тому пропоную роботодавцю написати заяву про припинення стягнення із заробітної плати, у зв'язку з тим, що провадження закінчене та долучити належними чином завірену копію постанови про закінчення виконавчого провадження, або краще оригінал.
Доброго дня. Підкажіть, якщо провадження сплачені та завершені з відповідними постановами, вони так і залишаться тепер висіти в Дії?
так. Не бачу в цьому проблеми.

Доброго дня, накладено арешт на кошти на картковому рахунку. Є довідка, що на карку приходить лише заробітна плата ( надав ФОП) але виконавець каже що порібна довідка з банку що рахунок для зп. в банку відкрита звичайна картка моно. Які варіанти зняти арешт?

Доброго дня, накладено арешт на кошти на картковому рахунку. Є довідка, що на карку приходить лише заробітна плата ( надав ФОП) але виконавець каже що порібна довідка з банку що рахунок для зп. в банку відкрита звичайна картка моно. Які варіанти зняти арешт?
Є варіант отримувати на карту 13400 на місяць. Треба написати заяву виконавцю.
Зняти арешт можна лише закривши виконавче провадження.

Щоб зняти арешт, треба скасувати документ який був підставою для його відкриття.
Є можливість користуватися грошима маючи арешт, для цього треба подати наступну заяву. Звертайтесь до мене особисто, розберусь більш детально чим можу вам допомогти.

Вкладення

• Screenshot_2023-06-20-11-49-00-77_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2023-06-20-11-49-00-77_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    40.5 Кб · Перегляди: 55
  • Screenshot_2023-06-20-11-49-04-81_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2023-06-20-11-49-04-81_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    43.1 Кб · Перегляди: 53
Щоб зняти арешт, треба скасувати документ який був підставою для його відкриття.
Є можливість користуватися грошима маючи арешт, для цього треба подати наступну заяву. Звертайтесь до мене особисто, розберусь більш детально чим можу вам допомогти.
про норму ст. 59 знаю, але відсутні справка з банку що """що рахунок боржника має спеціальний режим використання та/або звернення стягнення на такі кошти заборонено законом"
про норму ст. 59 знаю, але відсутні справка з банку що """що рахунок боржника має спеціальний режим використання та/або звернення стягнення на такі кошти заборонено законом" виконавець відмовляє зняти арешт

про норму ст. 59 знаю, але відсутні справка з банку що """що рахунок боржника має спеціальний режим використання та/або звернення стягнення на такі кошти заборонено законом"
Зараз не треба таку довідку, просто вказуєте рахунок, це на період воєнного стану

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Доброго дня. Моя мати має кредитну карту в Форвард Банк, кредитний ліміт 36 000грн. Кожного місяця на протязі 3-х років вона платила по 2500-3000грн. В березні позвонив представник банку сказав що кредит по карті бажано повністю закрити, коли запитали яка сумма до закриття мені відповіли 38 000грн, а ті суми які сплачували це були відсотки. Що нам робити і куди звертатись?

номер вп 65771781.Приват банк арештував рахунок але виконавче провадження завершено ( повернуто стягувачу) що мені робити для розблокування рахунку? І ще ньюанс такий що ця державна виконавча не діє розформована якось так

номер вп 65771781.Приват банк арештував рахунок але виконавче провадження завершено ( повернуто стягувачу) що мені робити для розблокування рахунку? І ще ньюанс такий що ця державна виконавча не діє розформована якось так
Бачу що провадження відкривалось на підставі виконавчого напису нотаріуса, тому треба скасувати виконавчий напис, після чого в ДВС відправити рішення суду, якщо останній орган не діє, то визначатися через головне управління міністерства юстиції хто відповідальний зараз за виконавче провадження.

Вкладення

• Screenshot_2023-06-22-11-54-01-56_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2023-06-22-11-54-01-56_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    41.8 Кб · Перегляди: 48
Назад
Угорі