Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Подскажите пожалуйста, занимаетесь ли вы решением вопросов с мфо если просрочки маленькие или их ещё нет? Или только после того, как мфо подаст в суд? ( Общение через адвоката, списание штрафов)

Подскажите пожалуйста, в чем подвох? В суд подан иск о сносе ИНН и заява про забезпечення, и тут исполнитель, узнав об этом, прямо в день рассмотрения заявы выпускает постанову о передаче исполнительного документа другому исполнителю, якобы по тредованию стягувача. Как трактовать этот финт ушами? Влияет ли смена исполнителя на ход суда? Третья особа, указанная во всех документах поданных в суд - исполнитель N1

Подскажите пожалуйста, занимаетесь ли вы решением вопросов с мфо если просрочки маленькие или их ещё нет? Или только после того, как мфо подаст в суд? ( Общение через адвоката, списание штрафов)
Юристы и адвокаты на данном форуме не занимаются переговорами с мфо. )

Якщо ви вважаєте, що все необхідне вказали в позовній заяві та долучили достатньо доказів, то можете написати заяву про розгляд справи без участі позивача.
Добрий вечір. Сьогодні в Дії побачила відкрите провадження "Онлайн Фінанс" на суму 75 тисяч гривень. Тіло в Манівео було 20 тисяч гривень, робилися пролонгації, але сенсу ніякого. Постановили списання боргу з пенсійної карти 20%.Виконавець Закорко В. Тіло я можу закрити, але не хочеться такі величезні відсотки переплачувати. Що робити в такій ситуації, з чого почати?
Дякую за відповідь)

Питання, чи можуть мфо і держвиконавці забрати житло якщо воно єдине і немає іншого нерухомого майна ?

Добрий вечір. Сьогодні в Дії побачила відкрите провадження "Онлайн Фінанс" на суму 75 тисяч гривень. Тіло в Манівео було 20 тисяч гривень, робилися пролонгації, але сенсу ніякого. Постановили списання боргу з пенсійної карти 20%.Виконавець Закорко В. Тіло я можу закрити, але не хочеться такі величезні відсотки переплачувати. Що робити в такій ситуації, з чого почати?
Дякую за відповідь)
Напишіть мені на вайбер 0952035777, обговоримо
Advokat Ukraine Подскажите пожалуйста, а насколько часто суд может отказать в обеспечении иска (может я не правильно сформулировал вопрос)? Собираюсь на днях ехать в суд с необходимыми документами на снос ИНН.
Інколи, деякі судді відмовляють в задоволенні заяви про забезпечення позов, в той час, як більшість суддів з тих самих підстав такі заяви задовільнять. Тому ймовірність отримати відмову є, але не велика.
В досудовому порядку не працюю
Подскажите пожалуйста, в чем подвох? В суд подан иск о сносе ИНН и заява про забезпечення, и тут исполнитель, узнав об этом, прямо в день рассмотрения заявы выпускает постанову о передаче исполнительного документа другому исполнителю, якобы по тредованию стягувача. Как трактовать этот финт ушами? Влияет ли смена исполнителя на ход суда? Третья особа, указанная во всех документах поданных в суд - исполнитель N1
Якщо виконавець зміниться під час розгляду позовної заяви, то до справи можна залучити належного виконавця

Останнє редагування:
Якщо виконавець зміниться під час розгляду позовної заяви, то до справи можна залучити належного виконавця
Значит желательно сейчас подать в суд уточнение по исполнителю? Обратно не завернут мне заяву? Обычно в решении суд пишет: копію ухвали направити для негайного виконання приватному виконавцю такому-то.. Если это уже другой исполнитель, то он будет исполнять решение суда направленное исполнителю N1? Вопросы эти конечно глупые, но пытаюсь понять с чего это вдруг такая ракировка

Значит желательно сейчас подать в суд уточнение по исполнителю? Обратно не завернут мне заяву? Обычно в решении суд пишет: копію ухвали направити для негайного виконання приватному виконавцю такому-то.. Если это уже другой исполнитель, то он будет исполнять решение суда направленное исполнителю N1? Вопросы эти конечно глупые, но пытаюсь понять с чего это вдруг такая ракировка
Треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов’язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.
Про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов’язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.
Вступ у справу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, не тягне за собою розгляду справи спочатку.

Сегодня говорил с секретарем судьи, вывод такой, что эти изменения третьего лица (исполнителя) в момент рассмотрения обеспечения делаются для затягивания ухвалы суда по обеспечению, ведь придётся подавать заявление на внесение изменений, а это ещё время на их рассмотрение, «суды завалены». Вот такие фокусы от банды исполнителей
Ещё вопрос: если должник является засновником предприятия (ТОВ), не директором, может ли ВП как-то угрожать этому предприятию и его активам?

Останнє редагування:
Сегодня говорил с секретарем судьи, вывод такой, что эти изменения третьего лица (исполнителя) в момент рассмотрения обеспечения делаются для затягивания ухвалы суда по обеспечению, ведь придётся подавать заявление на внесение изменений, а это ещё время на их рассмотрение, «суды завалены». Вот такие фокусы от банды исполнителей
Ещё вопрос: если должник является засновником предприятия (ТОВ), не директором, может ли ВП как-то угрожать этому предприятию и его активам?
Ні

Смотрите не нарвитесь на потерю денег и нервов с теми, кто предлагает всякие досудебные штуки. 90% таких компаний - легализированные мошенники, которые не сделают почти ничего из обещанного. Стоит понимать, что к примеру от звонков никто в момент (и не в момент тоже) Вас не избавит.
Из досудебки, разве что точечное составление и подача документов и заявлений, но и то - с чётким пониманием целей и рисков, и если есть на это свободные деньги с которыми не жалко расстаться. Никаких договоров и абонплат с непонятными обязанностями.

Advokat Ukraine, добрый день, есть такая ситуация: Кредит капитал подал на меня в суд на стягнення заборгованності. Суд я выиграл, они подали апелляцию, Апелляционный суд постановил следующее: "призначити до розгляду без повідомлення учасників справи та без проведення судового засідання". Как это понимать? И что возможно ожидать от такого рассмотрения?

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Вопрос. МФО нарисовали 50000, какова вероятность лишиться авто?.

Подскажите
Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавств
Подскажите, вынесли виконавчий напис, приватний нотаріус Остапенко Є.М. Київський міський нотаріальний округ, я живу у Маріуполі. Це законно?

Advokat Ukraine, добрый день, есть такая ситуация: Кредит капитал подал на меня в суд на стягнення заборгованності. Суд я выиграл, они подали апелляцию, Апелляционный суд постановил следующее: "призначити до розгляду без повідомлення учасників справи та без проведення судового засідання". Как это понимать? И что возможно ожидать от такого рассмотрения?
Це право апеляційного суда розглядати справу без виклику сторін, суд розгляне справу на підставі письмових доказів.
Вопрос. МФО нарисовали 50000, какова вероятность лишиться авто?.
Якщо стосовно вас не відкрито виконавче провадження, то авто точно не заберуть.
Подскажите

Подскажите, вынесли виконавчий напис, приватний нотаріус Остапенко Є.М. Київський міський нотаріальний округ, я живу у Маріуполі. Це законно?
Думаю, що ні.

Добрый день. Какой пакет документов слать ответчику и третьим лицам? Только иск? Или копии ИНН также?

Добрый день. Какой пакет документов слать ответчику и третьим лицам? Только иск? Или копии ИНН также?
Позовну заяву та додатки до неї робите відповідно до кількості сторін та подаєте до суду, після відкриття провадження суд самостійно розсилає документи сторонам.

Назад
Угорі