Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

у них стандарт 50к с 5500... либо 143к с 8к...кому как повезёт
Ну я походу в том списке кому не повезло ???.Дикое желание придушить этих нотариусов которые делают эти надписи ....жила себе спокойно три года и тут на тебе проснулись

Ну я походу в том списке кому не повезло ???
походу вы в том списке, который сможет со временем передать дальше свой успешный опыт снесения надписей))
аиа до этого судами баловались...цифры из прошлого сообщения, по судам. видимо, в надписях то же самое..
Дикое желание придушить этих нотариусов которые делают эти надписи ....жила себе спокойно три года и тут на тебе проснулись
? ? ?

Доброго дня. Чи обовязково являтись в суд щодо знесення ІН? На завтра призначене засідання. Не знаю навіть що там говорити.
Якщо ви вважаєте, що все необхідне вказали в позовній заяві та долучили достатньо доказів, то можете написати заяву про розгляд справи без участі позивача.

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Якщо не працюю офіційно,і не маю жодного майна,робити виконавчий напис на мене колекторам немає сенсу, так розумію(бо стягнути не має що) А от подати до суду вони можуть? І через суд у мене щось вимагати?

Будь ласка підскажіть, бо скоро вилізе все волосся від нервів))))
Приват банк. Універсальна карта. Вони виграли суд, вже все передано виконавчій по місцю прописки. Я не працюю, майна ніякого немаю, в декреті жіночка. На чоловікові є дві старі машини. Чи можливий арешт його машин? Кредитка звичайна, ніяких поручителів, залогів і т.д
Дякую

Приват банк. Універсальна карта. Вони виграли суд, вже все передано виконавчій по місцю прописки. Я не працюю, майна ніякого немаю, в декреті жіночка. На чоловікові є дві старі машини. Чи можливий арешт його машин? Кредитка звичайна, ніяких поручителів, залогів і т.д
Дякую
ні, не можливий.

Якщо не працюю офіційно,і не маю жодного майна,робити виконавчий напис на мене колекторам немає сенсу, так розумію(бо стягнути не має що) А от подати до суду вони можуть? І через суд у мене щось вимагати?
Що виконавчий напис нотаріуса, що рішення суду є підставою для відкриття виконавчого провадження і стягнення коштів в примусовому порядку
Чолові
Дякую
Чоловік не відповідає за вашими зобов'язаннями.

Що виконавчий напис нотаріуса, що рішення суду є підставою для відкриття виконавчого провадження і стягнення коштів в примусовому порядку
Чолові

Чоловік не відповідає за вашими зобов'язаннями.
Дякую дуже за відповідь! Переживала з цього приводу. Тепер заспокоїлась)
Ще раз доброго вечора) то вже як традиція, всілась пити чай і знову паніка, хоча вже не один раз питала, ще тут запитаю. Виконавча служба ходить по місцю проживання чи приписки?майна не маю ніякого, просто прописка.
Ситуація все та ж, карта універс приват банк, ніяких поручителів і т.д. Виграли суд вони, справа у виконавчій
Вибачте що питаю, не ображайтесь) дайте будь ласка відповідь

Останнє редагування:
Дякую дуже за відповідь! Переживала з цього приводу. Тепер заспокоїлась)
Ще раз доброго вечора) то вже як традиція, всілась пити чай і знову паніка, хоча вже не один раз питала, ще тут запитаю. Виконавча служба ходить по місцю проживання чи приписки?майна не маю ніякого, просто прописка.
Ситуація все та ж, карта універс приват банк, ніяких поручителів і т.д. Виграли суд вони, справа у виконавчій
Вибачте що питаю, не ображайтесь) дайте будь ласка відповідь
Мало ймовірно, що виконавець прийде до вас до дому, на практиці не зустрічав щоб виконавці використовували таке право.

Добрий день,

Если есть долг перед МФО и они подадут в суд и выграют,может ли суд продать мою часть в квартире приватизированную в часть взыскания долга?

Спасибо

Добрий день,

Если есть долг перед МФО и они подадут в суд и выграют,может ли суд продать мою часть в квартире приватизированную в часть взыскания долга?

Спасибо
Во-первых, смотря какой у Вас долг. Во-вторых, суд не продаёт вашу часть квартиры. На основании решения суда может быть открыто исполнительное производство и тут уже имеет значение какая сумма долга. Если сумма больше 20 минимальных зарплат= 120 000, то в принципе могут попробовать замахнуться на вашу часть квартиры. А если сумма меньше 120 000, то не могут. И почему Вы сразу решили, что Вы проиграете суд? Обратитесь за помощью к адвокату и есть шансы выиграть суд.

Скажите пожалуйста у меня 2 исполнительных документа по микрокредитам,сколько максимальный размер удержаний может быть из заработной платы

Добрий день,

Спасибо
Якщо сума боргу перевищує 120 тис, то то виконавець має право продавати нерухоме майно, але на частину квартири покупця не знайдуть.
Скажите пожалуйста у меня 2 исполнительных документа по микрокредитам,сколько максимальный размер удержаний может быть из заработной платы
20 %

Доброї ночі. Працюю на двух роботах, основне місце та сумісник. Бухгалтерія одна, нараховує зарплату один і той бухгалтер. По ВП вираховує 20% і з однієї зарплати та з іншої 20%. Це правомірно? Дякую за відповідь.

Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, 2 вопроса.
1. Заплатила по гарантийке, через месяц пришло ИП. В Динеро говорят разберёмся. До исполнителя не могу дозвониться. Это только с Динеро решать, исполнителю все равно, верно?
2. В Дие отображается одна сумма по ИП. В Личном Кабинете- другая. В целом готова заплатить сумму по ИП, которая отображается. Если я ее оплачу, больше у компании никаких ко мне претензий, долгов? Задолженность будет считаться закрытой?

Доброї ночі. Працюю на двух роботах, основне місце та сумісник. Бухгалтерія одна, нараховує зарплату один і той бухгалтер. По ВП вираховує 20% і з однієї зарплати та з іншої 20%. Це правомірно? Дякую за відповідь.
Так
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, 2 вопроса.
1. Заплатила по гарантийке, через месяц пришло ИП. В Динеро говорят разберёмся. До исполнителя не могу дозвониться. Это только с Динеро решать, исполнителю все равно, верно?
2. В Дие отображается одна сумма по ИП. В Личном Кабинете- другая. В целом готова заплатить сумму по ИП, которая отображается. Если я ее оплачу, больше у компании никаких ко мне претензий, долгов? Задолженность будет считаться закрытой?
1. Стягуватимуть по Виконавчому провадженню, саме таку сумму Дінеро вважає вашим боргом.
2. Важко сказати, сумніваюся в порядності фінансових організацій

Останнє редагування:
Здравствуйте, подскажите пожалуйста. КредоБанк подал в суд (сумма больше 150 000 грн.) Назначено заседание. Признавать или не признавать долг в суде ?

Здравствуйте, подскажите пожалуйста. КредоБанк подал в суд (сумма больше 150 000 грн.) Назначено заседание. Признавать или не признавать долг в суде ?
Цього не достатньо, щоб відповісти на ваше питання, треба бачити матеріали справи.

Назад
Угорі