Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Добрий день, не знаю куди звернутися, питання,син набрав мікрозвймів, кредитна історія на 52 сторінки,загальна сума не підйомна, не можу сама розібратись з тією кредитною історією, там купа організацій, що і де і як погашати, позовів до суду поки що не має, до кого мені звернутися,і як розібратися, дякую
В досудовому порядку не працюю. Щоб Вам розібратися треба уважно читати умови кредитного договору. Якщо збираєтесь платити, то на 100 % повинні розуміти за що платите, за якою відсотковою ставкою та за який період, але це ще не гарантує , що Товариство не буде мати вимог про повернення заборгованості.

Здравствуйте.

Если на момент открытия исполнительного производства (решение суда вступит в силу) есть именно кредитные карты банков (две в разных банках) на которых УЖЕ минус и еще не погашена задолженность по ним.

Как блокирование счетов по исполнительному производству отразится на таких картах?

Останется ли возможность их погашать, например через терминал или в отделение банка?

Спасибо.

Здравствуйте.

Если на момент открытия исполнительного производства (решение суда вступит в силу) есть именно кредитные карты банков (две в разных банках) на которых УЖЕ минус и еще не погашена задолженность по ним.

Как блокирование счетов по исполнительному производству отразится на таких картах?

Останется ли возможность их погашать, например через терминал или в отделение банка?

Спасибо.
Заборгованість по виконавчому провадженню сплачуються на рахунок виконавця готівкою чи з будь-якого доступного рахунку.
Банківський рахунок арештовується в межах суми боргу, якщо відкрито декілька виконавчих проваджень, відповідно арештовують на загальну суму боргу.

Заборгованість по виконавчому провадженню сплачуються на рахунок виконавця готівкою чи з будь-якого доступного рахунку.
Банківський рахунок арештовується в межах суми боргу, якщо відкрито декілька виконавчих проваджень, відповідно арештовують на загальну суму боргу.
Я видимо не уточнил. Исполнительное производство по иску МФО, а карты кредитные в банках. Если счета блокируются, как я смогу погашать кредитные карты (кредит) в банках? Проще говоря смогу я как и раньше кидать на карту через терминал для погашения или в кассе банка?

Это в случае если открыто исполнительное проводирство и нет всей суммы чтобы погасить по иску. Насколько я понимаю тогда следует блокировка/арест счетов в банках.

Я видимо не уточнил. Исполнительное производство по иску МФО, а карты кредитные в банках. Если счета блокируются, как я смогу погашать кредитные карты (кредит) в банках? Проще говоря смогу я как и раньше кидать на карту через терминал для погашения или в кассе банка?

Это в случае если открыто исполнительное проводирство и нет всей суммы чтобы погасить по иску. Насколько я понимаю тогда следует блокировка/арест счетов в банках.
Можете робити оплати готівкою в терміналі, як надходження буде обліковувати банк, не знаю. Зверніться на підтримку банку.
Якщо є відкрите виконавче проведення, то повинні бути арешти банківських рахунків.

Останнє редагування:
Получил решение суда на электронную почту, в электронном суде и в Дия видно и можно скачать. 30 дней на апелляцию, считаются с этого дня.

Могу ли я обратится с заявлением в канцелярию суда с просьбой выдать на руки копию решения и потом забрать ее под роспись с датой физического получения этой копии в бумажном виде? Если так сделать, то дата, от которой будет считаться 30 дней на апелляцию будет уже считаться от даты когда я заберу под роспись бумажную копию?

Получил решение суда на электронную почту, в электронном суде и в Дия видно и можно скачать. 30 дней на апелляцию, считаются с этого дня.

Могу ли я обратится с заявлением в канцелярию суда с просьбой выдать на руки копию решения и потом забрать ее под роспись с датой физического получения этой копии в бумажном виде? Если так сделать, то дата, от которой будет считаться 30 дней на апелляцию будет уже считаться от даты когда я заберу под роспись бумажную копию?
Якщо у вас є зареєстрований кабінет в електронному суді, то строк на оскарження для вас почався з дати доставлення рішення в ЕС

Advokat Ukraine, здравствуйте получил письмо в приложении ( дія) вот последние пункты постановления суда. Как мне поступать
:
7. Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги
всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.
8. Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою
відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів
з дня його проголошення.
9. Апеляційна скарга на заочне рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його
проголошення.
10. Заочне рішення суду набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим
Кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо
рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.
11. Повний текст рішення складено 18.09.2025 року.

Вводятся ли какие-либо ограничения на операции с недвижимостью (собственник единственный я) при открытии ВП по иску МФО? Случай если сумма оп ВП порядка 50 тыс.

Добрый день!
могу ли я писать в МФО обращение, чтобы оплаченные мною проценты посчитали в счет погашения тела кредита.
являюсь действующим полицейским (Департамент поліції особливого призначення), убд.
если да, то можно ли какой-то образец попросить или к кому обратиться за платной помощью в этом вопросе?

Доброго дня,три роки тому після суду з МФО чоловікові приватна виконавча заблокувала рахунки.Підскажіть чи можливе розблокування по строку давності справи якщо таке взагалі існує чи плати все одно прийдеться?

Добрий ранок. Споживчий центр подав до суду(швидко гроці). Тіло-4000 процент-2520 неустойка- 1940, На які умови я можу розраховувати якщо хочу повернути гроші на данний момент? Суд 17 листопада

Нічого не робити, вирішувати проблему якщо така винекне. До виконавця без рішення суду не подадуть. Якщо звернуться в суд , то треба розбиратися , що хочуть. Якщо з цього питання вже був судовий розгляд, повідомляти про це щоб виграти справу. Якщо маєте час та бажання можете вже зараз офіційно звернутися до колектора , проінформувати та надати копію рішення суду.

Не відомо про такі випадки, виконавець має об'єднувати такі виконавчі провадження в зведене виконавче провадження .
Здравствуйте. Можно вопрос по теме? Имеются 2 ВП ,но у разных исполнителей. Один исполнитель разблокировал карту на 16000 ,а второй вчера заблокировал. Я отправила заяву на разблокировку того же счета второму исполнителю. Чего ожидать? Имеет ли право не исполнитель не снять арест со счета? Как быть в этой ситуации?

Advokat Ukraine, здравствуйте получил письмо в приложении ( дія) вот последние пункты постановления суда. Как мне поступать
:
7. Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги
всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.
8. Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою
відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів
з дня його проголошення.
9. Апеляційна скарга на заочне рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його
проголошення.
10. Заочне рішення суду набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим
Кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо
рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.
11. Повний текст рішення складено 18.09.2025 року.
Заочне рішення або оскаржуєте, шляхом подання заяви про перегляд заочного рішення, якщо вважаєте, що є підстави та не пропущений строк , або нічого не робите.

Вводятся ли какие-либо ограничения на операции с недвижимостью (собственник единственный я) при открытии ВП по иску МФО? Случай если сумма оп ВП порядка 50 тыс.
Так, нотаріус відмовить , бо є інформація в реєстрі боржників.

Добрый день!
могу ли я писать в МФО обращение, чтобы оплаченные мною проценты посчитали в счет погашения тела кредита.
являюсь действующим полицейским (Департамент поліції особливого призначення), убд.
если да, то можно ли какой-то образец попросить или к кому обратиться за платной помощью в этом вопросе?
В досудовому порядку не займаюсь. Не бачу підстав щоб сплачені відсотки зараховувати в рахунок тіла кредиту.

Доброго дня,три роки тому після суду з МФО чоловікові приватна виконавча заблокувала рахунки.Підскажіть чи можливе розблокування по строку давності справи якщо таке взагалі існує чи плати все одно прийдеться?
По виконавчому провадежнню немає строків давності. Щоб зняття арешт з рахунків , треба оскаржувати виконавчий документ (рішення суду або виконавчий напис нотаріуса).

Здравствуйте. Можно вопрос по теме? Имеются 2 ВП ,но у разных исполнителей. Один исполнитель разблокировал карту на 16000 ,а второй вчера заблокировал. Я отправила заяву на разблокировку того же счета второму исполнителю. Чего ожидать? Имеет ли право не исполнитель не снять арест со счета? Как быть в этой ситуации?
Арешт не знімають , а визначають рахунок для видаткових операцій в розмові до 2 мінімальних заробітних плат , для банка достатньо одна така постанова виконавця.

Доброї ночі. Чи можу я в електронному суді Скачати рішення суду, та виконавчі провадження і надіслати виконавцю? Щоб не їхати по них в суд.

Доброї ночі. Чи можу я в електронному суді Скачати рішення суду, та виконавчі провадження і надіслати виконавцю? Щоб не їхати по них в суд.
Можете заваниажити рішення та довідку про дату набрання законної сили, та відправити разом із заявою виконавцю

Може хто мав досвід? Призначили в ап суді засідання без участі сторін, висіла справа 4 місяця ніхто її не розглядав, 30 вересня помер головуючий суддя в справі! Що тепер буде. яка процедура заміни і по часу як?

Назад
Угорі